Bazı kişilerde gebelik oluşmasında dolayı olmuş eğer başka bir problem yoksaMerhaba Hanımlar Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı Sonra adet oldum ama 2. Adetımden sonra transfer gerceklesek. Suan adetıme 8 gun var Ama sanki Böyle rahimde baskı Kasıkda agrı cok fazla var doktorada gıtmedım Ama Başına gelen varmı böyle aceba Bunu yaşayıp daha sonra Gebelık veya adet olan varmı Cok kafam karıştı
Bazı kişilerde gebelik oluşmasında dolayı olmuş eğer başka bir problem yoksa
Anladım canım. Dogru bazılarında gebelık oluşurmuş da test yaptm cıkmadı Bırazdan doktora gıdecegm bakalım Enfeksıyonmu var acebaMerhaba benimde regle 11 günüm var ama kaslarında hafif hafif sizi var gibi böyle adet olmuşum da hala sızlıyor gibi bir de 3 4 gün önce şeffaf beyaz akintim oldu nedendir
Canım gıttım kan almadı enfeksıyon var dedı Önce iğne yazayım dedı sonra hap yazdı gecmezse ıgne yazarm dedı Bıde fitil verdıBazı kişilerde gebelik oluşmasında dolayı olmuş eğer başka bir problem yoksa
Teşekkur ederım KuzumGeçmiş olsun canım benim
Yaa ama adete daha 7 gun varmış adet 2-3 gun gecerse tekrar yapCanım ben test yaptım negatif çıktı afete q7 gün var umudum kalmadı
Sıkmayın canınızı ınanın bende o kadar cok test yaptımkı alıştım. O cıft cızgı elbet gorunecekPardon 17 gün var böyle yazınca çok mantıksız diyebilirsiniz ama gerçekten her ay aynı şeyi görmekten psikolojik olarak yoruldum
Ben de aynı durumdayım hatta regl tarihim geçti bile bi türlü olamadım. Sürekli regl olacak gibi karnım ağrıyor, geçen hafta doktora gittiğimde bi sorun yok demişti. Ama gerçekten enfeksiyon olabilir ben de tekrar gideceğim.Merhaba Hanımlar Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı Sonra adet oldum ama 2. Adetımden sonra transfer gerceklesek. Suan adetıme 8 gun var Ama sanki Böyle rahimde baskı Kasıkda agrı cok fazla var doktorada gıtmedım Ama Başına gelen varmı böyle aceba Bunu yaşayıp daha sonra Gebelık veya adet olan varmı Cok kafam karıştı
İnşallah xabim benim inşallah rabbim herkese nasip eder banadaSıkmayın canınızı ınanın bende o kadar cok test yaptımkı alıştım. O cıft cızgı elbet gorunecek
Merhaba Hanımlar Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı Sonra adet oldum ama 2. Adetımden sonra transfer gerceklesek. Suan adetıme 8 gun var Ama sanki Böyle rahimde baskı Kasıkda agrı cok fazla var doktorada gıtmedım Ama Başına gelen varmı böyle aceba Bunu yaşayıp daha sonra Gebelık veya adet olan varmı Cok kafam karıştı
İnşaAllah bende daha regl olmadım Tranfer ıcın 2. Regl beklıyorm 2 gun gectıİnşallah xabim benim inşallah rabbim herkese nasip eder banada
Yaa bendede bulantı felan yok kasık agrısı sıcaklık felan varda yarın bı gıdıp kan verıcem Ne olur ne olmaz Ona gore Ilerleyecegm bakalım ıdrarda negatıf cıktıda. Siz transfer oldunuzmuBende yumurta toplama için reglimi bekliyordum ama 1 hafta öncesinde mide bulantısından tutun kasık sızlaması baş dönmesine kadar belirti vardı sonuç yine negatifdi :) kistik alanlar vardı birde çikolata kistinden dolayı böyle şeyler olabiliyormuş :)
İnşallah bu ay bizlere uğurlu gelir bebislwrimizleİnşaAllah bende daha regl olmadım Tranfer ıcın 2. Regl beklıyorm 2 gun gectı
InsaAllah belko gec dollenmedırİnşallah bu ay bizlere uğurlu gelir bebislwrimizle
Bugün mide bulantısı var ama belki de psikolojiktlr
İnşallahInsaAllah belko gec dollenmedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?