• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta toplamadan sonra 2. adet e 8 gun var ama rahım ve kasıklarda ağrı sankı rahimde baskı hissi var gibi başına Gelen var mı?

Merhaba Hanımlar Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı Sonra adet oldum ama 2. Adetımden sonra transfer gerceklesek. Suan adetıme 8 gun var Ama sanki Böyle rahimde baskı Kasıkda agrı cok fazla var doktorada gıtmedım Ama Başına gelen varmı böyle aceba Bunu yaşayıp daha sonra Gebelık veya adet olan varmı Cok kafam karıştı
İkinci adetimde ben de benzer şeyleri yaşadım. Sürekli adet sancısı gibi sancı çektim. Onun haricinde adetimde gecikti 5 gün. Toplama işleminden sonra genelde adet gecikmesi yaşanıyor

İkinci adetimde ben de benzer şeyleri yaşadım. Sürekli adet sancısı gibi sancı çektim. Onun haricinde adetimde gecikti 5 gün. Toplama işleminden sonra genelde adet gecikmesi yaşanıyor
Evet hemsırede oyle dedı. 10 gune kadar normal dedı sonrada herhalde sokturucu verırler. Sen kendlgınden mı oldun.
Bıde gebelık oluştumu transfer oldunmj

Kızlar regle son 5 gün kaldı dua edin inşallah hayırlı haberi alır çift çizgiyi görürüm

Evet hemsırede oyle dedı. 10 gune kadar normal dedı sonrada herhalde sokturucu verırler. Sen kendlgınden mı oldun.
Bıde gebelık oluştumu transfer oldunmj
Ben kendiligimdem adet oldum canım. 24 Ekim'de de transferim yapıldı. Çok şükür pozitif oldu. Haftaya da keseyi görmeye gitcez inşallah 🙏

Ben kendiligimdem adet oldum canım. 24 Ekim'de de transferim yapıldı. Çok şükür pozitif oldu. Haftaya da keseyi görmeye gitcez inşallah 🙏
Yaaa cok sevındımmm 🥰. Sağlıklı bır gebelık gecırın ınsaAllah 🧡 Ben olmadım Daha adet ya bı an once olsam

Kızlar bazı uygulamaya göre 1 gün bazı uygulamaya göre 3 gün geçiyor adet günüm sizce biseyler var mıdır birde göguslerim siserdi hep çikolata ardından dan acılı şeyler isterdi canm regl yaklaşırken bu sefer öyle olmadı sadece göğsüm şiş o da bir gün şiş bir gün hasas oluyor

Kızlar bazı uygulamaya göre 1 gün bazı uygulamaya göre 3 gün geçiyor adet günüm sizce biseyler var mıdır birde göguslerim siserdi hep çikolata ardından dan acılı şeyler isterdi canm regl yaklaşırken bu sefer öyle olmadı sadece göğsüm şiş o da bir gün şiş bir gün hasas oluyor
Ne kadar sure gecıktı kuzu senın regl. Bı kan testi ver, pcosun felan yoksa her zmaan gununde oluyosan eger ver bence

Olur canım benim erkenden kalktım sağlık ocağına gitmek için öğleden sonra çıkar sonuç ama bugunde olmadım 5 gün oldu

Back