• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplama sonrası dondurulmuş transfer

Benim de öyle oldu, bugün daha yoğunlaştı. Reglimizde aynı oldu :-)
Güncelleme: canım benim pazartesi progesteron tahlili yapıldı. 0.2 çıktı galiba normal değer. Estrofem başladı ayın 2 sinde kontrolüm var. Galiba bu ay transfer olacak ama adetten kaç gün sonra oluyor tahmini hiç bilmiyorum. Sana şunu tavsiye edebilirim büyük ihtimal estrofem sanada yazacaklar ben bulmakta çok çok zorlandım bütün eczaneler bulamazsın dedi son dakikada öyle zor bulduk ki son kalan ilacı. Sende şimdiden sorabilirsin mağdur olmamak için. Belki biliyorsundur ben hatırlatmak istedim.

Merhaba canım. Opudan sonra adet olunca aradım, yapmam gereken bir test var mı diye sordum yok dediler. Ben başka şehire gidiyorum tedavi için çünkü. Diğer adetle gelmemi söylediler. Estrofem yazarlar mı bilmiyorum, çünkü ilk transferimde vermişlerdi, 2. Sinde vermediler kalınlık iyi diye. Ama yine de 1 kutu alayım önlem olarak, ne olur ne olmaz :-)
Güncelleme: canım benim pazartesi progesteron tahlili yapıldı. 0.2 çıktı galiba normal değer. Estrofem başladı ayın 2 sinde kontrolüm var. Galiba bu ay transfer olacak ama adetten kaç gün sonra oluyor tahmini hiç bilmiyorum. Sana şunu tavsiye edebilirim büyük ihtimal estrofem sanada yazacaklar ben bulmakta çok çok zorlandım bütün eczaneler bulamazsın dedi son dakikada öyle zor bulduk ki son kalan ilacı. Sende şimdiden sorabilirsin mağdur olmamak için. Belki biliyorsundur ben hatırlatmak istedim.

Merhaba benimde 19 yumurta toplandı 6 si dollendi 5 i 3.gun donduruldu haziranin ikinci haftasi transfer olcak 2 tane. Ikinci adeti bekliyorum suan. Rabbım hepimizin kucagini doldursun inşallah.

Merhaba benimde 19 yumurta toplandı 6 si dollendi 5 i 3.gun donduruldu haziranin ikinci haftasi transfer olcak 2 tane. Ikinci adeti bekliyorum suan. Rabbım hepimizin kucagini doldursun inşallah.
Opudan sonraki adetimizde test yaptılar mı, ya da ilaç verdiler mi? Bana direk 2. Adetle gelin dediler

Senindemi 3 gün embriosu transfer tarihin bellimi
Bana da öyle söylediler, bazı arkadaşlar daha erken başlamış. Herkesin uygulaması değişiyor demekki. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo. Transfer tarihim daha belli değil. Opudan sonraki adetim yeni bitti. 2. Adeti bekliyorum ben de 🤗

Bana da öyle söylediler, bazı arkadaşlar daha erken başlamış. Herkesin uygulaması değişiyor demekki. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo. Transfer tarihim daha belli değil. Opudan sonraki adetim yeni bitti. 2. Adeti bekliyorum ben de 🤗
Hakkimizda hayirlisi bakalım bende 2 adeti bekliyorum. Güzel haberler verelim birbirimize inşallah 😊😊

Merhaba. Bana 9 mayısta yumurta toplama yapıldı. Başlarda doktorum taze transfer olur büyük ihtimal dedi ama opu sonrası 16 yumurta toplanınca dondurmaya karar verdi. Size sorum opu sonrası ilk adette mi transfer aşamasına başlar yoksa ikinci adet zamanı mı başlanır. Bunu çok merak ediyorum yaşayan bilen varda aydınlatabilir mi. Hemşireri ilk adet dedi ama internette iki yazıyor. Yani ben şmdi adet görünce tahlil vericem ona göre mi belli olacak? Bu arada opu öncesi östrojen değerim 3100 dü.
İlk adet canım ama sen kendini ilk adette hazır hissetmezsen ikinci adette de gidebilirsin
Ben ikinci adette gttm kendi istegmle

Back