Benim de öyle oldu, bugün daha yoğunlaştı. Reglimizde aynı olduMesajını şimdi görüyorum. Benimde sabah belli belirsiz pembelikte peçete kirlencek kadardı. Ama akşama çok hafif arttı. Hala daha tam kanama gelmiyor bu sefer bi değişik.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta toplama sonrası dondurulmuş transfer
- Konu Sahibi lavinya94
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #dondurulmuşembriyo #opu #yumurtatoplama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Aralık 2020
- 157
- 124
- 53
- 30
Güncelleme: canım benim pazartesi progesteron tahlili yapıldı. 0.2 çıktı galiba normal değer. Estrofem başladı ayın 2 sinde kontrolüm var. Galiba bu ay transfer olacak ama adetten kaç gün sonra oluyor tahmini hiç bilmiyorum. Sana şunu tavsiye edebilirim büyük ihtimal estrofem sanada yazacaklar ben bulmakta çok çok zorlandım bütün eczaneler bulamazsın dedi son dakikada öyle zor bulduk ki son kalan ilacı. Sende şimdiden sorabilirsin mağdur olmamak için. Belki biliyorsundur ben hatırlatmak istedim.Benim de öyle oldu, bugün daha yoğunlaştı. Reglimizde aynı oldu
Merhaba canım. Opudan sonra adet olunca aradım, yapmam gereken bir test var mı diye sordum yok dediler. Ben başka şehire gidiyorum tedavi için çünkü. Diğer adetle gelmemi söylediler. Estrofem yazarlar mı bilmiyorum, çünkü ilk transferimde vermişlerdi, 2. Sinde vermediler kalınlık iyi diye. Ama yine de 1 kutu alayım önlem olarak, ne olur ne olmaz
Güncelleme: canım benim pazartesi progesteron tahlili yapıldı. 0.2 çıktı galiba normal değer. Estrofem başladı ayın 2 sinde kontrolüm var. Galiba bu ay transfer olacak ama adetten kaç gün sonra oluyor tahmini hiç bilmiyorum. Sana şunu tavsiye edebilirim büyük ihtimal estrofem sanada yazacaklar ben bulmakta çok çok zorlandım bütün eczaneler bulamazsın dedi son dakikada öyle zor bulduk ki son kalan ilacı. Sende şimdiden sorabilirsin mağdur olmamak için. Belki biliyorsundur ben hatırlatmak istedim.
Opudan sonraki adetimizde test yaptılar mı, ya da ilaç verdiler mi? Bana direk 2. Adetle gelin dedilerMerhaba benimde 19 yumurta toplandı 6 si dollendi 5 i 3.gun donduruldu haziranin ikinci haftasi transfer olcak 2 tane. Ikinci adeti bekliyorum suan. Rabbım hepimizin kucagini doldursun inşallah.
Yapılmadı canm adet olunca görüşelim dedi doktorum .ilaclara adet gorunce başlıcam progestan estrofem falan .Opudan sonraki adetimizde test yaptılar mı, ya da ilaç verdiler mi? Bana direk 2. Adetle gelin dediler
Bana da öyle söylediler, bazı arkadaşlar daha erken başlamış. Herkesin uygulaması değişiyor demekki. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo. Transfer tarihim daha belli değil. Opudan sonraki adetim yeni bitti. 2. Adeti bekliyorum ben deSenindemi 3 gün embriosu transfer tarihin bellimi
Hakkimizda hayirlisi bakalım bende 2 adeti bekliyorum. Güzel haberler verelim birbirimize inşallahBana da öyle söylediler, bazı arkadaşlar daha erken başlamış. Herkesin uygulaması değişiyor demekki. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo. Transfer tarihim daha belli değil. Opudan sonraki adetim yeni bitti. 2. Adeti bekliyorum ben de
İnşallah. İlk adetin ne zaman oldu.? Benim 20 mayıs. İkinci de kısmet artıkHakkimizda hayirlisi bakalım bende 2 adeti bekliyorum. Güzel haberler verelim birbirimize inşallah
İlk adet canım ama sen kendini ilk adette hazır hissetmezsen ikinci adette de gidebilirsinMerhaba. Bana 9 mayısta yumurta toplama yapıldı. Başlarda doktorum taze transfer olur büyük ihtimal dedi ama opu sonrası 16 yumurta toplanınca dondurmaya karar verdi. Size sorum opu sonrası ilk adette mi transfer aşamasına başlar yoksa ikinci adet zamanı mı başlanır. Bunu çok merak ediyorum yaşayan bilen varda aydınlatabilir mi. Hemşireri ilk adet dedi ama internette iki yazıyor. Yani ben şmdi adet görünce tahlil vericem ona göre mi belli olacak? Bu arada opu öncesi östrojen değerim 3100 dü.
Ben ikinci adette gttm kendi istegmle
1. Adet ile 2. Adet arasindaki gün sayısı normal de olduğu gibi mi oldu. Yoksa kisalma yada uzama oldumuHakkimizda hayirlisi bakalım bende 2 adeti bekliyorum. Güzel haberler verelim birbirimize inşallah
- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Canım ben 2.adette 26. Gün oldum normaldi1. Adet ile 2. Adet arasindaki gün sayısı normal de olduğu gibi mi oldu. Yoksa kisalma yada uzama oldumu