• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplama sonrası dondurulmuş transfer

Ay sen 1 hafta falan deyince öyle sandım ben :-) ben artık tecrübeli oldum, ve benim de içim kıpır kıpır bu sefer :KK54:
baby22 baby22
Ne güzel 😁 ay hadi İnşaallah kaliteleri De güzel çıkar ve tutunur. Harf vermeseler De kötü orta iyi çok iyi kalite diye söylemeleri lazım aslında. Sen biraz sıkıştır :-) belki bana da söylemezler ben de ısrar edeceğim
B Baby2022 opu sonrası adet oldun mu acaba ? Ben hala olamadım da merak ettim beklemek ne zormuş boşluğa düşüyor insan ☹️

İlk adet ztn opudan hemen sonra oluyo yani tarihli anlatayim. 19 nisanda opu oldum 24 nisanda adet oldum. 6 gün sonra tekrar adet olucam iki adet gecmis oluyor haziranin ikinci gaftasi da transfer inşallah
Yani opu sonrası, olması gereken adet tarihinden önce mi adet olmuş olacağız 😳

Evet bu iyi bişey gibi tarihi kısaltıyor bence 😇 ama ikinci adeti doktor ilacim bitince olursun demişti hala olmadim bekliyorum
Hayırlı olsun inşallah. Yarın opu olacağım. Ben nasıl geçireceğim ikinci adet süresini bilmiyorum 🥰

Merhabalar,
benimde 3 mayıs bayramın 2. günü OPU oldum. 2 adet embiyo dondurduk . 15 Mayıs'da adedim oldu ve 16 mayıs'da hastaneye gittik kan ve muayene sonuçlarına bakıldı herşey normal çıktı. Sonrasında göbekten iğne vurdular(baya bi acıdı) 31 Mayıs'da tekrardan gidecem herşey normal çıkarsa sonra estrofem hap kullanacağım. bakalım sanırım onuda 15 gün kullanacağım sonra benden kan alıp onu aşıya dönüştürüp transferden 1 gün önce makrofaj iğnesi vurulacağım vajinadan sonrada transfer bu benim 3. transferim olacak bakalım

Merhaba. Bana 9 mayısta yumurta toplama yapıldı. Başlarda doktorum taze transfer olur büyük ihtimal dedi ama opu sonrası 16 yumurta toplanınca dondurmaya karar verdi. Size sorum opu sonrası ilk adette mi transfer aşamasına başlar yoksa ikinci adet zamanı mı başlanır. Bunu çok merak ediyorum yaşayan bilen varda aydınlatabilir mi. Hemşireri ilk adet dedi ama internette iki yazıyor. Yani ben şmdi adet görünce tahlil vericem ona göre mi belli olacak? Bu arada opu öncesi östrojen değerim 3100 dü.
Çok yumurta toplandığı için hormon değerinin düzelmesini bekleyecekler Buda adet gördüğün zaman düzeliyor,bence çok takılma geç olsun güç olmasın, ben iki adet gördükten sonra transfer oldum

Merhabalar,
benimde 3 mayıs bayramın 2. günü OPU oldum. 2 adet embiyo dondurduk . 15 Mayıs'da adedim oldu ve 16 mayıs'da hastaneye gittik kan ve muayene sonuçlarına bakıldı herşey normal çıktı. Sonrasında göbekten iğne vurdular(baya bi acıdı) 31 Mayıs'da tekrardan gidecem herşey normal çıkarsa sonra estrofem hap kullanacağım. bakalım sanırım onuda 15 gün kullanacağım sonra benden kan alıp onu aşıya dönüştürüp transferden 1 gün önce makrofaj iğnesi vurulacağım vajinadan sonrada transfer bu benim 3. transferim olacak bakalım
Hayırlı olsun. Afetinin 2. Günü hangi testler yapıldı ve hangi iğneyi vurdular canım

iğneyi hatırlamıyorum da kan değerlere bakıldı . diğer transferimde de aynısı olmuştu
Önceki transferinizde dondurulmuş oldu o zaman. Ben ilk defa dondurulmuş transfer olacağım. 9 mayısta opu oldum. Bugün yavaş yavaş regl olmaya başladım. Ama beni çağırmadılar.

Önceki transferinizde dondurulmuş oldu o zaman. Ben ilk defa dondurulmuş transfer olacağım. 9 mayısta opu oldum. Bugün yavaş yavaş regl olmaya başladım. Ama beni çağırmadılar.
ilk transferim taze oldu ve 1 adet koydurdum ve bu tuttu herşey normaldi fakat kesinin içi oluşmadı yani boş gebelik oluştu o yüzden kürtaj oldum. .
2. transferimde dondurulmuş oldu ve yine 1 adet koydurdum. maalesef bu hiç tutmadı
şimdide 2 adet koydurmayı düşündüğüm için önce yumurta toplama işlemi yapıldı. tahmini 20-25 gün sonra transfer olacak

ilk transferim taze oldu ve 1 adet koydurdum ve bu tuttu herşey normaldi fakat kesinin içi oluşmadı yani boş gebelik oluştu o yüzden kürtaj oldum. .
2. transferimde dondurulmuş oldu ve yine 1 adet koydurdum. maalesef bu hiç tutmadı
şimdide 2 adet koydurmayı düşündüğüm için önce yumurta toplama işlemi yapıldı. tahmini 20-25 gün sonra transfer olacak
Hayırlı olsun şimdiden. Bakalım ben de ilk defa dondurulmuş olacağım ama benim temmuzu bulur transfer, inşaallah bu sefer tutar

Merhaba. Bana 9 mayısta yumurta toplama yapıldı. Başlarda doktorum taze transfer olur büyük ihtimal dedi ama opu sonrası 16 yumurta toplanınca dondurmaya karar verdi. Size sorum opu sonrası ilk adette mi transfer aşamasına başlar yoksa ikinci adet zamanı mı başlanır. Bunu çok merak ediyorum yaşayan bilen varda aydınlatabilir mi. Hemşireri ilk adet dedi ama internette iki yazıyor. Yani ben şmdi adet görünce tahlil vericem ona göre mi belli olacak? Bu arada opu öncesi östrojen değerim 3100 dü.
Sayı az diye mi dondurma istediler

16 az bi sayı mı? Tam tersi sınır.. daha fazla toplandığında ohss gelişme riskinden dolayı dondurulup rahim dinlendiriliyor..
Yok ben çok bilmiyorum, siz az demek istediniz sandım. Benim de bugun 17 toplandı. Ama ultrasonla baktığımızda daha çoktu. Sanırım o dediğiniz hastalıktan olmasın diye daha fazla toplama bıraktı sanırım biraz🙄 yarın dönüp bilgilendirme yaparlar umarım🙏 İçim içime sığmıyor. Beklemek zor. Kaliteli olması ve döllenmesini beklemek daha zor. Tabi ki olay burda bitmiyor daha transfer var. Sanırım en zor kısmı. Olumsuzda sonuçlanabilir çünkü. 🥺

Back