• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplama sonrası dondurulmuş transfer

Hayırlı olsun benim 13. Günü toplandı. Demekki benimde 2 ay beklemem gerekecek.yeter ki Sonu iyi olsunda bekleyelim dimi 😊 teşekkürler cevabın için
Kesinlikle benim içinde şuan beklemek çok zor. Başındayım daha iki ay var. Ama önemli olan sonu 🥰 içimde hem tutmayacak korkusu var. Hem de tarifsiz bir heyecan. BaZıları bu süreçi nasıl sakin geçiriyor anlamıyorum 😂 Bir de sorum olacaktı. Yumurtanın toplandığı gün hemen döllüyüp haber veriyorlar mj . Doktora sormayı unuttum 🤦‍♀️

Yumurta toplaman hangi ayda ve kaçında oldu acaba? Birde opudan kaç gün sonra adet olmuştun 😊
16 şubat opu oldum canım ilk adetimi 27 şubatta oldum canım 13 nisan transferim oldu tek embriyo transferi yapıldı 4AA kaçıncı gun hıc hatırlamıyorum 😅doktor transfer de soyledı ama heycandan unutmustum o an kalıteyı imza attım dondurma ıslemınde ordan bılıom bır embriyo kaldı oda 2ba

Belki de oylesi daha iyi. Mesela ustunden zaman geçince hem opu için kullanilan ağir ilaçlarin etkisi geçmiş olur, hem de zaten stresli geçen doneme ara verilmiş olur. Embriyom oldugu için aylar sonra belki ilk defa bu ay çok çok rahatim. Ihtiyacim vardi boyle boşvermişlige. Her ay beklenti, her ay negatif, her ay deneme. Biraz bebek dusunmeden zaman geçirmek iyi geldi bana
Senin tek stresin artık transfer sonrası pozitif görmek
16 şubat opu oldum canım ilk adetimi 27 şubatta oldum canım 13 nisan transferim oldu tek embriyo transferi yapıldı 4AA kaçıncı gun hıc hatırlamıyorum 😅doktor transfer de soyledı ama heycandan unutmustum o an kalıteyı imza attım dondurma ıslemınde ordan bılıom bır embriyo kaldı oda 2ba
2. Adetinin kaçıncı günü oluyor transfer günün?

Benim 20 nisanda toplama oldu. 21 toplandi. Bir sonraki adetle transfer olucak dendi. Çok erken adet oldum 26 nisanda. Adetken gidince o ay transfer yapilacagini soyledi ama progesteron degerim yuksek ciktigi için bir sonrako adete kaldi. Yani o normal çiksaydi sadece opu sonrasi bir adet gormuş olacaktim. Çoğunda oyle zaten
Banada bu şekilde söylediler şmdi adet olmayı bekliyorum belkide benimde hormonlarım yüksek çıkıp bir sonraki aya atabilir. Kimisi 3 adet diyor ama ben o kdar sürceğini sanmıyorum yani sürmez inşallah 😓 sonunda merak ettiğim şeyi öğrendim teşekkür ederim yorumun için ❤️🌸

Kesinlikle benim içinde şuan beklemek çok zor. Başındayım daha iki ay var. Ama önemli olan sonu 🥰 içimde hem tutmayacak korkusu var. Hem de tarifsiz bir heyecan. BaZıları bu süreçi nasıl sakin geçiriyor anlamıyorum 😂 Bir de sorum olacaktı. Yumurtanın toplandığı gün hemen döllüyüp haber veriyorlar mj . Doktora sormayı unuttum 🤦‍♀️
Yumurta ve spermin döllenmesi 24 saat sonra oluyor. Toplandığı gün 0 kabul edilir ertesi gün 1. Gündür. 3. Ve 5. Günlere ulaşması önemli olan. İnşallah ulaşır seninde. Duygularımız birebir aynı biz çok hakettik tüp bebek anneleri olarak en çok biz hakettik bence🌸🌸🌺🌺🤲🏻🤲🏻☺️☺️

Yumurta ve spermin döllenmesi 24 saat sonra oluyor. Toplandığı gün 0 kabul edilir ertesi gün 1. Gündür. 3. Ve 5. Günlere ulaşması önemli olan. İnşallah ulaşır seninde. Duygularımız birebir aynı biz çok hakettik tüp bebek anneleri olarak en çok biz hakettik bence🌸🌸🌺🌺🤲🏻🤲🏻☺️☺️
Kesinlikle Canım. Tüp bebek anneleri olarak biz her zaman farklı olacağım. Çocuklarımızda her zaman gözümüzde daha farklı olacak. Tabii ki hep çocuk özel ve tektir ama bizim zor olduğu İçin ben daha farklı olduğunu düşünüyorum☺️ Daha üçüncü günümüz yumurta gelişmede. 10 gün sonra falan emriyolaştırma yapılacak laboratuvarda. Ay kaç tanesi gelecek 3 güne 5 gününe. Valla kalpten gideceğim. Günler geçmiyor bacımmmm 😓🥰

Kesinlikle Canım. Tüp bebek anneleri olarak biz her zaman farklı olacağım. Çocuklarımızda her zaman gözümüzde daha farklı olacak. Tabii ki hep çocuk özel ve tektir ama bizim zor olduğu İçin ben daha farklı olduğunu düşünüyorum☺️ Daha üçüncü günümüz yumurta gelişmede. 10 gün sonra falan emriyolaştırma yapılacak laboratuvarda. Ay kaç tanesi gelecek 3 güne 5 gününe. Valla kalpten gideceğim. Günler geçmiyor bacımmmm 😓🥰
Bende yarın kaç tane 5. Güne ulaştığının haberini alıcam. Çok heyecanlıyım vakit hiç geçmiyor Allah hepimizin yardımıcısı olsun 🤲🏻

Benim 20 nisanda toplama oldu. 21 toplandi. Bir sonraki adetle transfer olucak dendi. Çok erken adet oldum 26 nisanda. Adetken gidince o ay transfer yapilacagini soyledi ama progesteron degerim yuksek ciktigi için bir sonrako adete kaldi. Yani o normal çiksaydi sadece opu sonrasi bir adet gormuş olacaktim. Çoğunda oyle zaten
Progesteronunuz kaç cıktığıniçin transferiniz ertelendi acaba? Benim bugun opu oldu. Opu dan sonra sanırım kan almıslar ben anesteziliydim. Sonuc 4.3 cıkmıs. Ara değer demiş doktorum. Yarın görüşeceğiz sanırım bu değerle transfer yapmaz demi

Progesteronunuz kaç cıktığıniçin transferiniz ertelendi acaba? Benim bugun opu oldu. Opu dan sonra sanırım kan almıslar ben anesteziliydim. Sonuc 4.3 cıkmıs. Ara değer demiş doktorum. Yarın görüşeceğiz sanırım bu değerle transfer yapmaz demi
2.46 cikmişti. tek doz igneyle duşuyormuş galiba. Ha bi de kan ne zaman vermeniz onemli. Ben adetin 3cu gunj verdim. Sen opudan hemen sonra verdiysen yuksek çikmasi normal

Merhaba. Bana 9 mayısta yumurta toplama yapıldı. Başlarda doktorum taze transfer olur büyük ihtimal dedi ama opu sonrası 16 yumurta toplanınca dondurmaya karar verdi. Size sorum opu sonrası ilk adette mi transfer aşamasına başlar yoksa ikinci adet zamanı mı başlanır. Bunu çok merak ediyorum yaşayan bilen varda aydınlatabilir mi. Hemşireri ilk adet dedi ama internette iki yazıyor. Yani ben şmdi adet görünce tahlil vericem ona göre mi belli olacak? Bu arada opu öncesi östrojen değerim 3100 dü.
Canım bende Mart'ta opu olmuştum Nisan adetimle başlayacaktık adetim bitince hsg çekildim polip görüldü ve histeroskopi oldum diğer âdete ertelendi o yüzden transfer ama histeroskopi olmasaydım opudan sonraki ilk adette olucaktım transfer bende

Merhaba. Bana 9 mayısta yumurta toplama yapıldı. Başlarda doktorum taze transfer olur büyük ihtimal dedi ama opu sonrası 16 yumurta toplanınca dondurmaya karar verdi. Size sorum opu sonrası ilk adette mi transfer aşamasına başlar yoksa ikinci adet zamanı mı başlanır. Bunu çok merak ediyorum yaşayan bilen varda aydınlatabilir mi. Hemşireri ilk adet dedi ama internette iki yazıyor. Yani ben şmdi adet görünce tahlil vericem ona göre mi belli olacak? Bu arada opu öncesi östrojen değerim 3100 dü.
Genelde ikinci adette yapmayı daha çok sever doktorlar. Çünkü opu sonrası hormonlar hemen normale dönmez ve genelde çok yumurtalarda alınan yumurtalar içerde tekrar şişer. Onların inmesi ve hormonlar için beklerler genelde. Ama bi sorun yoksa denenebilir. Doktor söyler zaten

E2 de 3.100 olması zaten büyüyen yumurtalarla alakalı. Yumurtalar büyüdükçe e2 salınımı artıyor

Genelde ikinci adette yapmayı daha çok sever doktorlar. Çünkü opu sonrası hormonlar hemen normale dönmez ve genelde çok yumurtalarda alınan yumurtalar içerde tekrar şişer. Onların inmesi ve hormonlar için beklerler genelde. Ama bi sorun yoksa denenebilir. Doktor söyler zaten
Düşününce mantıklı dha hayırlı görünüyor işte ama sabırsızlık. Geçen 3 yılın tahammülsüzlüğü belkide. Adet olunca ara dediler belki kan tahlillerim dzgün çıkarsa yapılır belki diğer aya kalır şmdi adet görmeyi bekliycem🤲🏻

Bugun aradılar 4 tane beşinci gün embriyosu oluşmuş dondurmuşlar
Hayırlı olsun. Beni her sabah erkenden aralarlardı. Bugün 5. Gün ve hala arayan yok. Olmadı herhalde :( Acaba doktor olmadı diye öğlen arası veya akşam arayıp kendisi mi söylecek? Kafamda deli sorular. Hiç hayra alamet değil bu.

Genelde ikinci adette yapmayı daha çok sever doktorlar. Çünkü opu sonrası hormonlar hemen normale dönmez ve genelde çok yumurtalarda alınan yumurtalar içerde tekrar şişer. Onların inmesi ve hormonlar için beklerler genelde. Ama bi sorun yoksa denenebilir. Doktor söyler
Hayırlı olsun. Beni her sabah erkenden aralarlardı. Bugün 5. Gün ve hala arayan yok. Olmadı herhalde :KK43: Acaba doktor olmadı diye öğlen arası veya akşam arayıp kendisi mi söylecek? Kafamda deli sorular. Hiç hayra alamet değil bu.
Benide bir öncekinden bir saat daha geç aradılar aklımdan hep bunlar geçti başka bir şeyle oyalan iyi haber alırsın inşallah bekliyorum

Back