Arkadaşlar 13 ekimde yumurta toplama oldu üzerinden 5 gün geçti ben hala iyilesemedim her tuvalete gidişimde sancidan ölüyorum geceleri bulantı ve akşam üzeri ateşim 37 37.2 civarı oluyor hemşireyi aradım idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ama ben hiç iyi değilim ertesi gün normale döner diyorlar ama ben niye böyle oldum benim gibi olanlar varmı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta toplama sonrasi aşırı kasık ağrısı bulantı
- Konu Sahibi -ftmf-
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüpbebek yumurtatoplama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2020
- 368
- 268
- 23
Canım merhaba, pco var mıydı sende ? Benimde geçen hafta cuma opu yapıldı. 3-4 gün aynı şekilde bulantı, kasık ağrısı yaşadım. Ateş olmadı ama. Doktorun muhtemelen ilaç vermiştir. Birkaç güne geçer diye düşünüyorum. Benim ağrılarım geçti.Arkadaşlar 13 ekimde yumurta toplama oldu üzerinden 5 gün geçti ben hala iyilesemedim her tuvalete gidişimde sancidan ölüyorum geceleri bulantı ve akşam üzeri ateşim 37 37.2 civarı oluyor hemşireyi aradım idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ama ben hiç iyi değilim ertesi gün normale döner diyorlar ama ben niye böyle oldum benim gibi olanlar varmı
- 28 Ağustos 2020
- 368
- 268
- 23
Hadi ya o zaman dedikleri gibi enfeksiyon olabilir sen mutlaka görün bir doktora. Benim doktorum antibiyotik verdi opudan sonra o toparladı beni.Yok canım pco yok doktor ilaç da vermedi idrar tahlili yaptır dedi farklı sehirdeyiz doktor istanbulda 5 gün de az bi zaman degil bide iyiye değil kötüye gidiyorum sanki
- 28 Ağustos 2020
- 368
- 268
- 23
Yumurta sayısı fazla olunca sıkıntı yaşama ihtimalin artıyor sanırım. Benden de 29 yumurta toplandı doktor çok yumurta topladık o yüzden antibiyotik yazalım dedi.Bana hiçbirşey vermediler yumurta sayısını sordular sadece 14 tane dedim idrar tahlili ver rereçete yazalım deedi sayıyla.ne alakası var bilmiyorum
- 28 Ağustos 2020
- 368
- 268
- 23
20si döllenmişti ama 7 tanesi 5. günü gördü ve donduruldu. Bende pco olduğu için 1 ay rahim dinlendirme yapılıyor. Transfer kasımda olacak.Kaci sağlıklı çıktı
- 28 Ağustos 2020
- 368
- 268
- 23
Amin inşallah hepimizeHakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze.gore versin
Geçmiş olsun canım yumurta sayın çok olunca ohss geçirme ihtimalin var o yüzden sormuşlardır. Bende geçirdim ohss ama doktorun enfeksiyon için antibiyotik vermesi gerekiyordu. Bende ateş olmadı ama üşüme, çok halsizlik, şişkinlik ve sık idrara çıkma vardı ilaçlarım bitince hormon ilacı verdi dr. Baş dönmesi ve çok kötü oldum ama ilaçlar bittikten sonra kendimi iyi hissettim. Kasıkta şişkinlik varmı?Bana hiçbirşey vermediler yumurta sayısını sordular sadece 14 tane dedim idrar tahlili ver rereçete yazalım deedi sayıyla.ne alakası var bilmiyorum
Var şişkinlik ve ağrı çok antibiyotik vermediler elim.ayagim buz gibi ama ateş varGeçmiş olsun canım yumurta sayın çok olunca ohss geçirme ihtimalin var o yüzden sormuşlardır. Bende geçirdim ohss ama doktorun enfeksiyon için antibiyotik vermesi gerekiyordu. Bende ateş olmadı ama üşüme, çok halsizlik, şişkinlik ve sık idrara çıkma vardı ilaçlarım bitince hormon ilacı verdi dr. Baş dönmesi ve çok kötü oldum ama ilaçlar bittikten sonra kendimi iyi hissettim. Kasıkta şişkinlik varmı?
Canım transfer yapıldımı20si döllenmişti ama 7 tanesi 5. günü gördü ve donduruldu. Bende pco olduğu için 1 ay rahim dinlendirme yapılıyor. Transfer kasımda olacak.
- 28 Ağustos 2020
- 368
- 268
- 23
Yok canım haftaya kontrolüm var. Kontrolden sonra muhtemelen ilaçlara başlarım ve transfer tarihim belli olur.Canım transfer yapıldımı
- 28 Ağustos 2020
- 368
- 268
- 23
Amin inşallah Taze transfer olucak sizin sanırım. Bende ohss riski vardı 29 yumurta toplandı o yüzden 1 ay ertelediler. İnşallah olumlu sonuçlar alırızBenimde 18yumurta toplandı. İnşallah iyi kalitede olurlar pazartesi veya Çarşamba da transfer yapılacak rabbim emeklerimin karşılığını en güzel şekilde versin hepimizinde canım