• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplama sonrasi aşırı kasık ağrısı bulantı

-ftmf-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
103
104
53
28
Arkadaşlar 13 ekimde yumurta toplama oldu üzerinden 5 gün geçti ben hala iyilesemedim her tuvalete gidişimde sancidan ölüyorum geceleri bulantı ve akşam üzeri ateşim 37 37.2 civarı oluyor hemşireyi aradım idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ama ben hiç iyi değilim ertesi gün normale döner diyorlar ama ben niye böyle oldum benim gibi olanlar varmı

Arkadaşlar 13 ekimde yumurta toplama oldu üzerinden 5 gün geçti ben hala iyilesemedim her tuvalete gidişimde sancidan ölüyorum geceleri bulantı ve akşam üzeri ateşim 37 37.2 civarı oluyor hemşireyi aradım idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ama ben hiç iyi değilim ertesi gün normale döner diyorlar ama ben niye böyle oldum benim gibi olanlar varmı
Canım merhaba, pco var mıydı sende ? Benimde geçen hafta cuma opu yapıldı. 3-4 gün aynı şekilde bulantı, kasık ağrısı yaşadım. Ateş olmadı ama. Doktorun muhtemelen ilaç vermiştir. Birkaç güne geçer diye düşünüyorum. Benim ağrılarım geçti.

Yok canım pco yok doktor ilaç da vermedi idrar tahlili yaptır dedi farklı sehirdeyiz doktor istanbulda 5 gün de az bi zaman degil bide iyiye değil kötüye gidiyorum sanki

Yok canım pco yok doktor ilaç da vermedi idrar tahlili yaptır dedi farklı sehirdeyiz doktor istanbulda 5 gün de az bi zaman degil bide iyiye değil kötüye gidiyorum sanki
Hadi ya o zaman dedikleri gibi enfeksiyon olabilir sen mutlaka görün bir doktora. Benim doktorum antibiyotik verdi opudan sonra o toparladı beni.

Bana hiçbirşey vermediler yumurta sayısını sordular sadece 14 tane dedim idrar tahlili ver rereçete yazalım deedi sayıyla.ne alakası var bilmiyorum

Bana hiçbirşey vermediler yumurta sayısını sordular sadece 14 tane dedim idrar tahlili ver rereçete yazalım deedi sayıyla.ne alakası var bilmiyorum
Yumurta sayısı fazla olunca sıkıntı yaşama ihtimalin artıyor sanırım. Benden de 29 yumurta toplandı doktor çok yumurta topladık o yüzden antibiyotik yazalım dedi.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim gönlünüze.gore versin

Geçmiş olsun canım yumurta sayın çok olunca ohss geçirme ihtimalin var o yüzden sormuşlardır. Bende geçirdim ohss ama doktorun enfeksiyon için antibiyotik vermesi gerekiyordu. Bende ateş olmadı ama üşüme, çok halsizlik, şişkinlik ve sık idrara çıkma vardı ilaçlarım bitince hormon ilacı verdi dr. Baş dönmesi ve çok kötü oldum ama ilaçlar bittikten sonra kendimi iyi hissettim. Kasıkta şişkinlik varmı?

Geçmiş olsun canım yumurta sayın çok olunca ohss geçirme ihtimalin var o yüzden sormuşlardır. Bende geçirdim ohss ama doktorun enfeksiyon için antibiyotik vermesi gerekiyordu. Bende ateş olmadı ama üşüme, çok halsizlik, şişkinlik ve sık idrara çıkma vardı ilaçlarım bitince hormon ilacı verdi dr. Baş dönmesi ve çok kötü oldum ama ilaçlar bittikten sonra kendimi iyi hissettim. Kasıkta şişkinlik varmı?
Var şişkinlik ve ağrı çok antibiyotik vermediler elim.ayagim buz gibi ama ateş var

O zaman ohss geçiriyor olabilirsiniz. Ben 1 haftaya kadar inanki zor yürüdüm. Çök kötü durumdaydım 10 güne kadar geçti. Doktoruna durumunu anlat ilaç yazar belki

Benimde 18yumurta toplandı. İnşallah iyi kalitede olurlar pazartesi veya Çarşamba da transfer yapılacak rabbim emeklerimin karşılığını en güzel şekilde versin hepimizinde canım

Benimde 18yumurta toplandı. İnşallah iyi kalitede olurlar pazartesi veya Çarşamba da transfer yapılacak rabbim emeklerimin karşılığını en güzel şekilde versin hepimizinde canım
Amin inşallah 🙏 Taze transfer olucak sizin sanırım. Bende ohss riski vardı 29 yumurta toplandı o yüzden 1 ay ertelediler. İnşallah olumlu sonuçlar alırız 🙏

Back