Canım hiç endişelenme toplama gayet basit bir işlem. Bana iki defa genel anesteziyle yapıldı, dünde 3. kez lokal anesteziyle yapıldı. Lokalden çok korkmuştum ama genel kadar rahat geçti hiçbişey hissetmedim. Hiçbişey hatırlamıyorum :) Gerçi benim 5 yumurta çıktı ve kısa sürdü galiba ama dediğim gibi hele genel yapacaklarsa bi uyursun uyanırsın yatağındasın. İnşallah kolaylıkla atlatırsın. Ben transfer sonrasını hep evde geçirdim ama 3 günden sonra başlaman sorun olmaz bence. Kendini yormamaya çalış, ağır kaldırma eğilme. İmkanın varsa rapor al canım daha rahat edersin.
Şimdiden geçmiş olsun benimde yarın transferim var. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
denizcim hiç korkma.çok rahat geçiyo.zaten hemsireler seni rahatlatiyo.gidiyosun merkeze.yukari odaya alcaklar seni.elbiseni giycen :) lacivert :) bonende yesil olcak.hatta benim o halimle resmimvar.sonra ameliyat haneye alcklar canim seni.masaya oturcan.damar yolunu açicaklar.ne oldugunu anlamadan zaten uyucaksin misil misil:) sonra uyancaksin.yumoslarin toplanmis olcakk :)
denizcim hadi bakalım tedavin hayırlı olsun inşallah sonu çokkkkkkk güzel olucak.......arkadaşlar anlatmış nasıl yapıldığını canım.......bende cuma günü rahim filmi çektiricem......hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
inşallah herşeyi hayırlısıyla atlabilirim
Canım bunlar kolay ve gecıcı seyler yumurta toplamak bebıs transferı onemlı olan yumoşların tutunabılmesı ınsallah yumoşlarına kavusursun canım en kısa zamanda darısı olmayanlara bıde bana yaaa:ecrin_bebek::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?