- 2 Ekim 2020
- 15
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Happy grill
-
Normaldir canını sıkma. Yumurta toplamadan sonra 2-3gün kan, leke vs olabilir. Sonuçta küçükte olsa ameliyat sayılıyor. Acaba kaç yumurtanız oldu? Benim de taze transfer olucak. Ama çoğu kişi rahim dinlendirrmeyi tercih ediyormerhaba arkadaşlar bende iki gün önce yumurta toplami işlemi oldu .ama bu gun akıntım lekeli geldi neden olmus olabilir .Normalmi korkuyorum yarin da transfer için gidicem.lutfen bilgisi olan arkadaşlar geç olmadan bana cevap verebilirim?
çok cok normal cnm gelmesi sakin ol benim 3 ğün geldi ve cok agrılı geçmiştimerhaba arkadaşlar bende iki gün önce yumurta toplami işlemi oldu .ama bu gun akıntım lekeli geldi neden olmus olabilir .Normalmi korkuyorum yarin da transfer için gidicem.lutfen bilgisi olan arkadaşlar geç olmadan bana cevap verebilirim?
evet cnm benim dr rahim dinlendme tavsiye etti 2 ay bekledim sonunda tuttu ama tabi dşük olduNormaldir canını sıkma. Yumurta toplamadan sonra 2-3gün kan, leke vs olabilir. Sonuçta küçükte olsa ameliyat sayılıyor. Acaba kaç yumurtanız oldu? Benim de taze transfer olucak. Ama çoğu kişi rahim dinlendirrmeyi tercih ediyor
İnşallah Allah en kısa sürede sevindirir bizleri. Ben de iğneleri yapıyorum haftaya yumurtalarım toplanır herhalde. İlk 5gün gonalf kullandım sadece çok rahattı hiç bir sıkıntım yoktu. Dün menopur+cetrotide de eklendi. 3iğne olunca zor oluyor tabi. Ve bugün bel ağrısı+hatta adet olucakmışım gibi karın ağrısı var hafifevet cnm benim dr rahim dinlendme tavsiye etti 2 ay bekledim sonunda tuttu ama tabi dşük oldu
olur cnm cok normal daha o ağrılar cok olcak hazırla şimdiden kendini:) allah bol bol yumurta sonra da bebiş versin sana inşş allahım isteyen herkese versinİnşallah Allah en kısa sürede sevindirir bizleri. Ben de iğneleri yapıyorum haftaya yumurtalarım toplanır herhalde. İlk 5gün gonalf kullandım sadece çok rahattı hiç bir sıkıntım yoktu. Dün menopur+cetrotide de eklendi. 3iğne olunca zor oluyor tabi. Ve bugün bel ağrısı+hatta adet olucakmışım gibi karın ağrısı var hafif
Normaldir canını sıkma. Yumurta toplamadan sonra 2-3gün kan, leke vs olabilir. Sonuçta küçükte olsa ameliyat sayılıyor. Acaba kaç yumurtanız oldu? Benim de taze transfer olucak. Ama çoğu kişi rahim dinlendirrmeyi tercih ediyor
Ben daha carsamba günü toplama işlemi oldu yarında transfer için çağırdılarevet cnm benim dr rahim dinlendme tavsiye etti 2 ay bekledim sonunda tuttu ama tabi dşük oldu
Sizinki taze transfer ondan. Değerler normal olursa ve aşırı çok yumurta toplanmazsa taze transfer yapılabiliyor. Büyük ihtimal benimki de taze transfer olucak gibi. Sizde tüp bebek yaptırma nedeniniz ne? Bizde erkek faktörlüBen daha carsamba günü toplama işlemi oldu yarında transfer için çağırdılar
12 yurmurta toplandi 5 tanesi sağlıklı çıkmış o 5taneden de 4 tanesi döllenmis. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde.Normaldir canını sıkma. Yumurta toplamadan sonra 2-3gün kan, leke vs olabilir. Sonuçta küçükte olsa ameliyat sayılıyor. Acaba kaç yumurtanız oldu? Benim de taze transfer olucak. Ama çoğu kişi rahim dinlendirrmeyi tercih ediyor
4 embriyo 4bebek demek Allah kavuştursun. Benimde şuan büyüyen 4yumurtam var. Yarın kontrol var yine12 yurmurta toplandi 5 tanesi sağlıklı çıkmış o 5taneden de 4 tanesi döllenmis. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde.
İnşallah senin kide güzel olur. Bi sıkıntın çıkmaz umarım4 embriyo 4bebek demek Allah kavuştursun. Benimde şuan büyüyen 4yumurtam var. Yarın kontrol var yine
olsun cnm fark etmez tutar tabi ki inşş stres yok :)Ben daha carsamba günü toplama işlemi oldu yarında transfer için çağırdılar
Cok teşekkür ederim motivasyonunuz içinolsun cnm fark etmez tutar tabi ki inşş stres yok :)
DR BANA SÜREKLİ STRES YOK DİYİP DURUORDU YAPMAMAK ELDEMİ TABİ Kİ OLUYOR,EN SONUNDA DAYANAMDIM BAYAN DEĞİLSNİZ DOKTORSUNUZ BİZİ ANLAYAMAZSINIZ DEDİM:))Cok teşekkür ederim motivasyonunuz için
Güzel cevap vermiş siniz :):):)DR BANA SÜREKLİ STRES YOK DİYİP DURUORDU YAPMAMAK ELDEMİ TABİ Kİ OLUYOR,EN SONUNDA DAYANAMDIM BAYAN DEĞİLSNİZ DOKTORSUNUZ BİZİ ANLAYAMAZSINIZ DEDİM:))
ee öle ama kadın psikolisini kocalar bile anlamıyor elin adamımı anlayacak:)Güzel cevap vermiş siniz :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?