Yumurta toplama hakkında bilgi veriyorum

En sağlıklısı olsun da varsın 3 kalsın 2 kalsın. Sonucta 3.gun dondurulup bekletilmese sayı daha fazla evet ama o kalanların hangisi en sağlıklı embriyo bilinme olasılığı daha az olur. O yüzden umitsizlige kapılmamak olumlu düşünmek gerek. Ben bu şekilde kendimi rahatlatmaya çalıştım 25 taneden 3 tane kalınca
Oooff cidden çok düşmüş sayı peki öncesi bişey kullandin mi bı arkadaş burda büyüme.iğnesi kullanmış 7 tane gitti 5.güne

Oooff cidden çok düşmüş sayı peki öncesi bişey kullandin mi bı arkadaş burda büyüme.iğnesi kullanmış 7 tane gitti 5.güne
Doktorun verdigi ilaçlar dışında bir sey kullanmadım. Ya ben opudan önce cok fazla stres yaptım ne uyku uyuyabildim ne bisey yiyebildim çünkü deli gibi korkuyordum opu dan. Kendime o kadar kızıyorum kızıyorum ki şimdi. Bir de cok araştırdım neler neler yazmışlar zaten korkuyordum heptem gözüm korktu. Bence bu da etkiledi benim yumurta kalitemi stres her seyin başı.

Doktorun verdigi ilaçlar dışında bir sey kullanmadım. Ya ben opudan önce cok fazla stres yaptım ne uyku uyuyabildim ne bisey yiyebildim çünkü deli gibi korkuyordum opu dan. Kendime o kadar kızıyorum kızıyorum ki şimdi. Bir de cok araştırdım neler neler yazmışlar zaten korkuyordum heptem gözüm korktu. Bence bu da etkiledi benim yumurta kalitemi stres her seyin başı.
Tabiki stres çok etkiliyo bidaha opu olcakmisn ben 2.opu hazirlaniyrm

Merhaba bendende tam 45 tane yumurta toplandı ama ben sizin anlattığıniz gibi değilde çok daha kötü bı süreç geçirdim bugün 4. Günüm ve az da olsa hala devam ediyor. Fazla yumurta toplandığı için ben yumurta toplama isleminden sonra kusma baş dönmesi mahfoldum o gün perttim zaten. Ağrım adet sancısı gibiydi ağrı dayanilmiycak birşey degildi fakat baş dönmesi kusma bunlar beni mahfetti hatta esimede soyledim böyle bı süreç yasiycagimi bilsem inan 10 kere dusunurdum diye bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın benim yaşadığım bu şeyi hastanelik oldum 2 kere serum yedim hala dengem yerinde değil toparlanamiyorum ama sonunda evlat sevinci yasatacaksa rabbim bize binada katlanilir diyorsun ama rabbim önce can sağlığı versin gerçekten çok zor bı süreçti benimkisi
Ben bir polisliktik hastasıyım ve malum çok yumurta olduğu için benim yumurta toplama işlemim çok zor geçti .
Tam 23 tane yumurtam oldu . İşlem normalde 15 sürüyor ayılma vs derken 1 1 buçuk saatte işlem bitiyor ve hayata devam ediliyor. Ancak benim yumurta sayım fazla olduğu için eşimden söylediği 40 dk kalmışım . Aşırı derece de ağrım oldu 1 kg serum ve sonrası cipro serumu takıldı ancak orada da sorun yaşadım . Penisilin grubuna alerjim olduğu için bna çipro taktılar ve kolum anında kızarıp morarmaya başladı ve iğne zehirlenmesi yaşadım meğer ona da alerjim varmış avil iğne yaptılar zaten aşırı ilgi ve panik haldelerdi hemşireler 10 dk bir yanıma gelip kontrol ettiler . 9 da işleme girdim 2 buçukta anca hastaneden çıktık düşünün 3. Grup gelmiş çünkü 5 oda var işlemi olan gidiyor ben halen orda kaldım . Sonrası ciddi ağrım ve şişmem oldu nefes almak esnemek bile bna çok acı verdi bugün 3. Günüm daha yeni yeni yürüyorum benim sürecim böyle geçti gerçekten çok zordu hiç ağrısız geçirenler valla maşallah ama benim aşırı zor geçti Bugünde aradılar 23 tanenin 20 tanesi döllenmiş bakalım nasıl olucak

Ben o narkozdan o kadar çok korkuyorum ki hayatımda hiç almadım
Sırf bu nedenden tüp bebek yaptırmaktan kaçıyorum inandıramıyorum kendimi bi türlü ödüm kopuyo ödüm
4 aydır başlamak için o anı düşünüyorum keşke beni odada bayıltsalar yada yarım anestezi falan olsa hergün tüp bebek yaptırırdım allahım şuna bi çözüm bulsunlar nolur ya 😞

Sırf bu nedenden tüp bebek yaptırmaktan kaçıyorum inandıramıyorum kendimi bi türlü ödüm kopuyo ödüm
4 aydır başlamak için o anı düşünüyorum keşke beni odada bayıltsalar yada yarım anestezi falan olsa hergün tüp bebek yaptırırdım allahım şuna bi çözüm bulsunlar nolur ya 😞
Kizz keşke hepsi narkoz gibi olsa okadar güzel ki uykusu

Yarım anestezi var zaten sadece belden aşagısını uyusturuyolar

X