Gebeliğe Hazırlık Yumurta tembelliği ve prolaktin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim prolaktin 20 yüksek mi?

Evet sınır 26, hastaneden hastaneye değişiyor tabi ölçümler. Benimde 19. Doktor mühim bi değer olmadığını söyledi. Aslında sınırın bi tık üstünde oluncada önemsemeyen doktorlar oluyor işin aslı. Ama bana da niyeyse daha düşük olsa şansımız artar gibi geliyor.

Bir de tsh baktırdınız mı kızlar? Benim tsh 3tü 3ken 33 çıkmıştı, ilaca başladım 2 ye düşsün diye. Bi ayda 2ye indi ve şimdi 19 çıktı. Gerçi streste etkiliyormuş prolaktini

Sonucum bu 20 yazıyor

Sonucum bu 20 yazıyor

Bence bi sıkıntı yok gibi. Tsh’ta güzelmiş canım. Yalnız Fsh 10 üstü olmaması gerekiyor diye biliyorum senin sınırda gibi, doktor bunla ilgili bişi dedi mi? Bide adetin 3. Günü mü yapılmıştı testler

Evet 3. günü yapıldı. Henüz doktora gitmedim eşimin sperm testini bekliyorum gitmek için

Evet 3. günü yapıldı. Henüz doktora gitmedim eşimin sperm testini bekliyorum gitmek için
Anladım canım. Stres yapmanı gerektirecek bişi yok bence. İlk testimde FSH benimde 8 çıktı, hiçbişi yapmadan diğer ay 4,5tu kendini kasma. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Benim ilklerde 20 cikiyordu.. sonra 29 lara sonrada 47 en son 50 de kaldi. Her dojtor cok onemsemiyor ama dostinex kullandim zaman zaman.. stres vs o yuzden artti sanirim. 20 ler cok degil ani duşüp ani azalabilir cok kafaniza takmayin.

Anladım canım. Stres yapmanı gerektirecek bişi yok bence. İlk testimde FSH benimde 8 çıktı, hiçbişi yapmadan diğer ay 4,5tu kendini kasma. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Amin canım. FSH yumurtalık rezervi ile ilgili sanırım ama bana vajinal ultrason yapıldı sorun yok dediler folikul gördüler. Yine de doktor bilir en doğrusunu

Amin canım. FSH yumurtalık rezervi ile ilgili sanırım ama bana vajinal ultrason yapıldı sorun yok dediler folikul gördüler. Yine de doktor bilir en doğrusunu

Evet canım onla ilgili.
Folikül bende de vardı ama büyüyüp gelişiyor mu işte o konuda bi fikrim yok. Henüz yeni evli olunca takip etmek istemiyor doktorlar

Benim ilklerde 20 cikiyordu.. sonra 29 lara sonrada 47 en son 50 de kaldi. Her dojtor cok onemsemiyor ama dostinex kullandim zaman zaman.. stres vs o yuzden artti sanirim. 20 ler cok degil ani duşüp ani azalabilir cok kafaniza takmayin.

Ya ben kendimi hamile sandığım bi ay 33 olmuştu. Gerçekten psikoloji etkiliyor ve adetim 1 hafta gecikmişti, midem bulanıyordu falan. Ve rüyamda hep bebek görüyordum. Sonuç olarak prolaktinim yukseldi işte. Hamile olmadığımı öğrenince 1er hafta arayla düşmeye başladı

Aynen oyle.. morali bozdukca farkli farkli sorunlar turüyor.. ben olduğumu zannedemedim hic hep olmadim dusuncesi oldugu icin biraz rahat birakmak lazim ilaci da surekli kullanmak istemiyorum doktorda degerim 47 deyken bile ilac vermedi bunkonuda cok itilaf oluyor valla. Yine olcturcem onumuzdeki ay umarim biraz da olsa dusmuştür..

Kızlar benim 29 du bir kere kullandım ilacı bu ay ölçtürdüm 10 çıktı ve klomen kullanıyorum bu ay dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…