Gebeliğe Hazırlık Yumurta tembelliği ve prolaktin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baharr08

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
274
99
13
30
Merhaba arkadaşlar 1 yıldır korunmadigim halde gebelik olmadı doktor gittiğimde hafif yumurta tembelliği(daha önce gittiğim dr yumurta çatladığını söylemişti ) var ve 29 prolaktin yüksekmiş ve adetlerim de düzenli benim gibi olupta hamile kalan var mı (eşimde sperm testi yaptı çok iyi çıktı sonucu)

Prolaktin yüksek değil ki gayet normal benimde 28 çıkmıştı benimde çocuğum olmuyor 1 senedir ama doktor bundan kaynaklı değil dedi eşimde sorun çıktı ondan olmuyomuş yani gebeliğe engel olacağını düşünmüyorum

Inşallah en kısa zaman da hayırlı ve sağlıklı bir sekil de rabbim bize de nasip eder bal evlatlar

Prolaktin 28 nasil yuksek olmuyomus anlamadim canim. Bence baska bi doktora daha gorunmelisin belki daha fa artti belki dustu bilemeyiz. Benimde yumurta tembelligim vardi 9 ay olmadi cocugumuz. Bunun icin corekotu kuru onerdiler o ay nasip oldu cok sukuur. Denemekten zarar gelmez

Canım çörek otunu ne zaman başlamalıyım

Canım çörek otunu ne zaman başlamalıyım
Bu gruba bakabilirsin canim hersey yaziyor ilk sayfada

Saol canım rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım şu çörek otu kürü hakkında bilgi verebilir misin zahmet olmazsa

Canım şu çörek otu kürü hakkında bilgi verebilir misin zahmet olmazsa
Canim corekotu bal tarcini kur haline getirip 12 gun yiyosun adetin 2. Gununden baslayip. Olculerini tam hatirlamiyorum ama bi sayfa geriye link biraktim arkadas anlatmis bi grupta ona bakabilirsin.

Pko çoklu kist olduğunda denilmiyor mu
Evet ama onda da yumurta büyümüyo geç büyüyo çatlama sorunu oluyo vs internette de araştırdım öyle yazıyor bende de sol yumurtalıkta varmış pko ondan sordum aynı şey mi diye Allah hepimize şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…