Canım çörek otunu ne zaman başlamalıyımProlaktin 28 nasil yuksek olmuyomus anlamadim canim. Bence baska bi doktora daha gorunmelisin belki daha fa artti belki dustu bilemeyiz. Benimde yumurta tembelligim vardi 9 ay olmadi cocugumuz. Bunun icin corekotu kuru onerdiler o ay nasip oldu cok sukuur. Denemekten zarar gelmez
Canım çörek otunu ne zaman başlamalıyım
Saol canım rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu gruba bakabilirsin canim hersey yaziyor ilk sayfadaGebeliğe Hazırlık - 🤰Hamilelik için BAL-TARÇIN-ÇÖREKOTU KÜRÜ yapmak isteyenler, birlikte yapalım. Buyrun kısmetli gelsin bu topik bize 🤰🤗
Bal tarçın ve çörek otu kürü için gereken malzemeler 🤗 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı kadar toz tarçın 10 yemek kaşığı saf bal (Ben normal çiçek balı kullanacağım ) 💜 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu, 10 çay kaşığı toz tarçını ve 10 yemek kaşığı hakiki...www.kadinlarkulubu.com
Canım şu çörek otu kürü hakkında bilgi verebilir misin zahmet olmazsaProlaktin 28 nasil yuksek olmuyomus anlamadim canim. Bence baska bi doktora daha gorunmelisin belki daha fa artti belki dustu bilemeyiz. Benimde yumurta tembelligim vardi 9 ay olmadi cocugumuz. Bunun icin corekotu kuru onerdiler o ay nasip oldu cok sukuur. Denemekten zarar gelmez
Amin canim insallah sanada tez vakitte nasip etsinSaol canım rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim corekotu bal tarcini kur haline getirip 12 gun yiyosun adetin 2. Gununden baslayip. Olculerini tam hatirlamiyorum ama bi sayfa geriye link biraktim arkadas anlatmis bi grupta ona bakabilirsin.Canım şu çörek otu kürü hakkında bilgi verebilir misin zahmet olmazsa
Yumurta tembelliğini doktor nasıl anlıyor?Canim corekotu bal tarcini kur haline getirip 12 gun yiyosun adetin 2. Gununden baslayip. Olculerini tam hatirlamiyorum ama bi sayfa geriye link biraktim arkadas anlatmis bi grupta ona bakabilirsin.
Pkoyla aynı şey sanırımDr beni alttan muayene ettiğinde hafif tembellik var demişti
Evet ama onda da yumurta büyümüyo geç büyüyo çatlama sorunu oluyo vs internette de araştırdım öyle yazıyor bende de sol yumurtalıkta varmış pko ondan sordum aynı şey mi diye Allah hepimize şifa versinPko çoklu kist olduğunda denilmiyor mu
Amin inşallahEvet ama onda da yumurta büyümüyo geç büyüyo çatlama sorunu oluyo vs internette de araştırdım öyle yazıyor bende de sol yumurtalıkta varmış pko ondan sordum aynı şey mi diye Allah hepimize şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?