• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta tembelliği pko aynı mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sinemiso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
112
78
28
34
Kızlar merhaba,
Dün doktora gittim gebelik planlaması için yumurta tembelliği gibi gözüküyor dedi ama hormon testi de istedi. Bu süreci 1 sene önce yaşamıştım, inofolic kullandım 2 ay hamile kaldım. Doğum yaptım ama erken doğum oldu bebeğimi kaybettim. Doktor net birşey söylemedi pko mu var bende bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen. Bu durumu yaşayanlar nasıl bir yol izledi doktorunuz

Kızlar merhaba,
Dün doktora gittim gebelik planlaması için yumurta tembelliği gibi gözüküyor dedi ama hormon testi de istedi. Bu süreci 1 sene önce yaşamıştım, inofolic kullandım 2 ay hamile kaldım. Doğum yaptım ama erken doğum oldu bebeğimi kaybettim. Doktor net birşey söylemedi pko mu var bende bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen. Bu durumu yaşayanlar nasıl bir yol izledi doktorunuz
Ultrasonda inci dizisi gibi varmıdı biliyormusun bende pco yum yumurta tembelliği dedi ama açıklamasında yaptı doktorum

Ultrasonda inci dizisi gibi varmıdı biliyormusun bende pco yum yumurta tembelliği dedi ama açıklamasında yaptı doktorum
Ben de baktım sağ ve sol tarafa da baktı, dediğin gibi dizili bir şekilde gördüm özellikte bir tarafta gördüm. Sayıları fazla minik minik

Ben de baktım sağ ve sol tarafa da baktı, dediğin gibi dizili bir şekilde gördüm özellikte bir tarafta gördüm. Sayıları fazla minik minik

Pco canm o işte hiç takma kafana bende pco yum ve klomene başladım bakalım yarın doktor kontrolüm var tedaviye yanıt verdimi bakacak doktorum kilolumusun

Pco canm o işte hiç takma kafana bende pco yum ve klomene başladım bakalım yarın doktor kontrolüm var tedaviye yanıt verdimi bakacak doktorum kilolumusun
Kilolu değilim yani 59 kiloyum 160 boyum var. Hormon testi sonuçlarına göre mi tedavi uygulandı sana peki? Ben daha adet olmadığım için yaptırmadım. Doktor da sordu ilk gebelikte klomen kullanarak mı hamile kaldın diye. Ben sadece inofolic kullanmıştım sürpriz olmuştu ama gel gelelim erken doğum oldu yaşamadı bebeğim :( Doktor kontrollerin ne sıklıkta peki canım? Adet sonrası yumurta takibi yapılıyor sonra da yumurta büyüyünce çatlama iğnesi mi oluyorsun

Ö / ö m. Mö. Ö ö öÖ Ö. Ö. Öö. Ö ö çm m/ m
Kilolu değilim yani 59 kiloyum 160 boyum var. Hormon testi sonuçlarına göre mi tedavi uygulandı sana peki? Ben daha adet olmadığım için yaptırmadım. Doktor da sordu ilk gebelikte klomen kullanarak mı hamile kaldın diye. Ben sadece inofolic kullanmıştım sürpriz olmuştu ama gel gelelim erken doğum oldu yaşamadı bebeğim :KK43: Doktor kontrollerin ne sıklıkta peki canım? Adet sonrası yumurta takibi yapılıyor sonra da yumurta büyüyünce çatlama iğnesi mi oluyorsun
Yok Ultrasonda gözükdü inci dizisi gibi bende 21 yaşındayım 170 boyum 62 kiloyum

Sadece kilo değil hareketsiz yaşam daha çok etkiliyor pcoyu. Egzersizle etkileri aza indiriliyor sadece tedavisi bu, bitmiyor etkisi azalıyor. Gebeliğe engel değil zaten dert etme canım doktor takibi ile ilişki dene

Back
X