• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yumurta takibi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulsahbozkurt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
35
8
6
Merhabalar
28.12.2019 da yumurta takibine başladık 7 mm dedi doktor. İstediğim büyüklükte değil bir daha gittiğimde yine aynı şeyi söyledi. Regl olduğunda randevu al ilaca başlayacağız dedi.yumurtan var çoğalmış ama büyüme olmadığını söyledi ben 6 ay önce düşük yaptım düşükten sonra reglim çok farklıydı. şuan takvimimde 2 gün kaldığı yazıyor sanırım yine değişecek ama bende kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik var yumurtlama mümkün mu yoksa regli yaklaştığı için mi ? bide beyaz kremsi süt beyaz akıntım oluyor sabahları daha yoğun bana yardımcı olur musunuz ??

Merhabalar
28.12.2019 da yumurta takibine başladık 7 mm dedi doktor. İstediğim büyüklükte değil bir daha gittiğimde yine aynı şeyi söyledi. Regl olduğunda randevu al ilaca başlayacağız dedi.yumurtan var çoğalmış ama büyüme olmadığını söyledi ben 6 ay önce düşük yaptım düşükten sonra reglim çok farklıydı. şuan takvimimde 2 gün kaldığı yazıyor sanırım yine değişecek ama bende kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik var yumurtlama mümkün mu yoksa regli yaklaştığı için mi ? bide beyaz kremsi süt beyaz akıntım oluyor sabahları daha yoğun bana yardımcı olur musunuz ??
Akıntına dıkkatmet enfeksıyon olmasın bende 1 bucuk sene once bebek kaybettım ondan sonra duzenım herseyım bozukdu 1 senedır de hamıle kalamıyorum yumurtan buyumemeye baslamıs olabılır benım de gec buyuyor bazen catlamıyor klomen verır soze sanırım ama gecen ay ben 28.gunde catlatma ıgnesı oldum soz adete kdr degerlendırın

Merhabalar

Doktorunuz size yumurtlamıyorsunuz dememiş ki. Yumurtanız yeterince büyümüyor demiş. Bu belirtiler yumurtlama belirtisi olabilir. Ama yumurtlama döneminde uzayan akıntı olur. Sizinki daha çok enfeksiyona benziyor

ağrı kaşıntı koku yok akıntımda süt beyaz kremsi kıvamda ve bugun ishal gibi bişey oldu normalde kabızlık cok yaşarım kolay kolay ishal olmam. ve göğüs uclarım cıktı koyulaştı ama koyu halkada buyukluk yok kuculme var yumurtlamayla alakası yok sanırım bunlarında

Back