Eğer istiyorsanız tedavini ol bende ve eşimde hiçbir sorun yok ben 6 aydır gidiyorum alttan muane ediyor hiçbir sorun olmuyor.Klomen femara v.b kullananlarda çoğul gebelik olabiliyor bende ikiz istiyorum rabbim nasip ederse
Gecmis olsin canim. Hipertroidin varsa once tshin notmal degere gelsin. NormL degilken mi dedi hemen tedavi edelim. Yasin gencse asilama demiyorlar cunku. Disnede kullaniyirsun. Bence tedavilerini ol. Esinle karar verirsin . Asilama yaptirmadim canim. Cogul gebelik mi oluyor bilmiyorum.
Evet çatlatma iğnesi yumurtan gerektiğince büyüdüğünde veriliyor.Çatlatma iğnesiyle aşılama başka tedaviler di mi ?
Anladım canım doktor çok önemli bu durumda zaten genelde klomen veriyorlar bide femara ben ilkkez bu ay kullandım.Yok ilk kez geçen ay adetim 10 gün gecikti o yüzden gittim hamile değildim ama test yaptırdım. O da tedavi yapalım dedi bi kart verdi tarih yerleri filan var diane 35 verdi adet olunca 2. Günü gel dedi. Detay soramadım başı kalabalıktı savdı bizi hemen.
Anladım canım doktor çok önemli bu durumda zaten genelde klomen veriyorlar bide femara ben ilkkez bu ay kullandım.
İstiyorsan eğer git doktora derim birşey olmaz
Ben 3 mayısta vurdurdum beklemediyim 10 gün felan sonra test yaparım hayırlısıyla ikizlerim olur inşallaaaaaahhhhBelki ikizlerim olur :) senin tutmadı mı nasıl oldu?
Ben 3 mayısta vurdurdum beklemediyim 10 gün felan sonra test yaparım hayırlısıyla ikizlerim olur inşallaaaaaahhhhBelki ikizlerim olur :) senin tutmadı mı nasıl oldu?
Şubatta klomen kullandım.İnşallah canım ilk kez bu ay mı klomen verdi.
Canım bak şöyle anlatayım sana hastalandığın zaman 2.gününde gidiyosun diyelimki sana 5 gün kullanman için klomen verdi.kullandıktan sonra gidiyosun sana şugün çatlatma iğnesi vurul diyor.Aynı ayda oluyo sanıyodum hepsi
Canım bak şöyle anlatayım sana hastalandığın zaman 2.gününde gidiyosun diyelimki sana 5 gün kullanman için klomen verdi.kullandıktan sonra gidiyosun sana şugün çatlatma iğnesi vurul diyor.
Her tedavi sırayla olur.
Ben 22.23.24 menogon vuruldum
22.28 femara kullandım
28 kontrole gittim.
28.29.30 menogon vuruldum tekrar.
28.29.30.1.2 femaraya devam ettim
3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum
Aslında karışık değil sende denediğinde örenirisnOff çok karışıkmış allah yardımcın olsun. Rabbim yüzüne baksın inşallah..
Peki haftasonuna denk gelirse ya meselaCanım bak şöyle anlatayım sana hastalandığın zaman 2.gününde gidiyosun diyelimki sana 5 gün kullanman için klomen verdi.kullandıktan sonra gidiyosun sana şugün çatlatma iğnesi vurul diyor.
Her tedavi sırayla olur.
Ben 22.23.24 menogon vuruldum
22.28 femara kullandım
28 kontrole gittim.
28.29.30 menogon vuruldum tekrar.
28.29.30.1.2 femaraya devam ettim
3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum
Heralde o ogünü düşünür özele gidiyorsan c.tesi günleri açık oluyor devlete gidiyorsan ogünü zaten konuşursun birşey olmaz..Zaten hafta sonu yoksa ogünden 1.2 gün önve yada sonra çağırırPeki haftasonuna denk gelirse ya mesela
Siz yumurta takibi ile mi hamile kalmıştınız sanki hatırlıyorum:)Heralde o ogünü düşünür özele gidiyorsan c.tesi günleri açık oluyor devlete gidiyorsan ogünü zaten konuşursun birşey olmaz..Zaten hafta sonu yoksa ogünden 1.2 gün önve yada sonra çağırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?