- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
Canım o konu da bilgim Yok ama benim doktorum 17 mm olması lazım ilişki önerebilmem için demiştikizlarnyumurtam bgn solda 13 ve 15 cm di bu sekilde hamile kalan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o konu da bilgim Yok ama benim doktorum 17 mm olması lazım ilişki önerebilmem için demiştikizlarnyumurtam bgn solda 13 ve 15 cm di bu sekilde hamile kalan varmi
kizlarnyumurtam bgn solda 13 ve 15 cm di bu sekilde hamile kalan varmi
carsambaya kadar 2 mm buyur ins.Canım o konu da bilgim Yok ama benim doktorum 17 mm olması lazım ilişki önerebilmem için demişti
Büyür büyür inşallah canım benim 14.günde 11 12 ydi senin ki maşallah daha büyükmüşcarsambaya kadar 2 mm buyur ins.
Canım sen n’aptın gittin mi doktora bugünkaçıncı günün canım?
carsamba gidicm tekrar. igne falan verir herhalde dimi. senin nasildi tedavi surecinBüyür büyür inşallah canım benim 14.günde 11 12 ydi senin ki maşallah daha büyükmüş
Sorunun ne ki canım ?? Ben yeni başladım yumurta takibine bu ay doğal yolla kontrol edelim dedi doktor sorun ne ona bakıp ona göre önümüzde ki ay ilaca başlar sanırım ki inşallah gerek kalmadan hamile kalırız bu ay inşallah hepimizcarsamba gidicm tekrar. igne falan verir herhalde dimi. senin nasildi tedavi surecin
ben pcos um. adetlerim duznli. killanma vs gobi sorunlarim yok. ama olmuo bi turlu bebek. esimdede problm yokSorunun ne ki canım ?? Ben yeni başladım yumurta takibine bu ay doğal yolla kontrol edelim dedi doktor sorun ne ona bakıp ona göre önümüzde ki ay ilaca başlar sanırım ki inşallah gerek kalmadan hamile kalırız bu ay inşallah hepimiz
Bende de pco varmış canım adetlerim fazlasıyla düzensiz benim inşallah bu ay tutar da hamile kalırsın sende Rabbim tüm isteyen herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahben pcos um. adetlerim duznli. killanma vs gobi sorunlarim yok. ama olmuo bi turlu bebek. esimdede problm yok
cnm insBende de pco varmış canım adetlerim fazlasıyla düzensiz benim inşallah bu ay tutar da hamile kalırsın sende Rabbim tüm isteyen herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah büyür canım güzel haberlerle gel inşallahcnm ins
ben klomen bitirdim. crs buyumzse belki igne verir die bekliyrm. isyerinden izin,almam zor oluo
Canım sen n’aptın gittin mi doktora bugün
Canım eğer doğal yolla büyümüyorsa hayıt suyu kullan İnan ki bende çok işe yaradıcanım gittim yumurtalar var ama küçükler
ovulasyon testi yaptım silik pik olunca büyümüş olurlar inşallah
Canım eğer doğal yolla büyümüyorsa hayıt suyu kullan İnan ki bende çok işe yaradı
Ewt canım bende bal tarçın çörek otunu da çok duydum inşallah işe yararkuzum şimdilik bal çörek otu tarçın yapıyorum yeni başladım eger bu ay olmazsa diğer ay onu da denicem işe yaradığını çok duydum sende de yaramış :)
Mənim qarşıma çıxmayıb. yoxdur deyəsən.Doğrudur canım bilmiyorum ama sorsan vardır belki Türk eşyaları satan yerler Yok mu
Ewt canım bende bal tarçın çörek otunu da çok duydum inşallah işe yarar
Canım 2 gün hayıt suyunu içemedim bitmişti eşim almakta gecikti ondan mı bilmiyorum artık ama bugün gittim yine 12 mm çıktı hiç büyümemiş cuma tekrar gidecem benim adetlerim uzun süreli 40 45 günde falan oluyorum diye doktor geç büyüme olabilir o yüzden takibe devam edecek bakalımİnşallah :) bugünki test nasıl olucak acaba
Canım 2 gün hayıt suyunu içemedim bitmişti eşim almakta gecikti ondan mı bilmiyorum artık ama bugün gittim yine 12 mm çıktı hiç büyümemiş cuma tekrar gidecem benim adetlerim uzun süreli 40 45 günde falan oluyorum diye doktor geç büyüme olabilir o yüzden takibe devam edecek bakalım