Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen,yazan olmamış devamlılık açısındanbu başlık güzelmiş neden eskide kalmış
Aynen,yazan olmamış devamlılık açısından
Doktor yum catlayana kadar çağırıyor diye biliyorum tekrar gitmediniz mi 14 mm den sonrayazalım o halde :)
ben de yumurta takibine başladım
4.gün klomene başladım bittiği gün dr baktı yani 8. gün
14 mm tek yumurta gördü pzt tekrar çağırdı
acaba tek yumurtadamı kalıcak yoksa daha oluştumu diğeri ne alemde bilmiyorum
ovu testim böyle bugün
Doktor yum catlayana kadar çağırıyor diye biliyorum tekrar gitmediniz mi 14 mm den sonra
Haber et canımşuan gidiyorum kuzum :)
Haber et canım
Aaa çatlamaya ramak kalmış sanki,doktor ilişki tarihi vermedi micanım 23 mm olmuş tek yumurtam var
iğne oldum ne zaman ilişkiye girsekki
Aaa çatlamaya ramak kalmış sanki,doktor ilişki tarihi vermedi mi
Dünü değerlendirseydinyumurta boyutu iyiydi ya kaçırırım diye korkuyorum
merhaba canimyazalım o halde :)
ben de yumurta takibine başladım
4.gün klomene başladım bittiği gün dr baktı yani 8. gün
14 mm tek yumurta gördü pzt tekrar çağırdı
acaba tek yumurtadamı kalıcak yoksa daha oluştumu diğeri ne alemde bilmiyorum
ovu testim böyle bugün
merhaba canim
bende yumurta takibi yaptırıyorum ilk kez. ama benimki ilacsiz ilk olduğu icin. bugun 14. gun 1 yumurtam var ve suan 13mm mis. doktor net bisey soylemedi cuma yeniden gelmemi soyledi sizde nedir son durum
Canımmm bende bugün başladım yumurta takibine gün olarak hastalığın ilk gününden mi sayıyoruz bugün 8 ve 9 mm olarak yazdırdı doktor cuma tekrar gidecem çok küçük bakalım kendiliğinden büyüyecek micanım 14. günde 13 mm ise
16. gün 18 mm olur ya da geçer
hatta çatlayabilir bile
bence iyi gidiyor
hadi hayırlısı :)
çalışmaları aksatma
hayırlı olsun canım :)Canımmm bende bugün başladım yumurta takibine gün olarak hastalığın ilk gününden mi sayıyoruz bugün 8 ve 9 mm olarak yazdırdı doktor cuma tekrar gidecem çok küçük bakalım kendiliğinden büyüyecek mi
O zaman 11.günde bu boyutlara ulaşmış olması kötü mü canımhayırlı olsun canım :)
evet adetin ilk günü 1. gün olarak sayıcaZ
O zaman 11.günde bu boyutlara ulaşmış olması kötü mü canım
8 ve 9 mm dedi doktor asistanına canım iki adet yumurta var herhaldecanım 11. gün kaç mm di?
8 ve 9 mm dedi doktor asistanına canım iki adet yumurta var herhalde
8 ve 9 mm dedi doktor asistanına canım iki adet yumurta var herhalde
hakkimizda hayirlisi. benim de hep karindan bakti acaba ilacsiz 1 yumurta normalmidir. benim amh dusuk oldugu icin acaba az mi yumurtluyorum diye dusunuyorumda. yarin tekrar kontrolum var ama bence halen catlamadi yumurtam akintidan anliyorum catladigini cunku. acaba catlamama gibi bir ihtimalde oluyormudur ki. sizin de ilk mi yumurta takibi ve ilacsiz mibence iyi kuzum bugün benim 10. günüm karından yumurta göremedi 14. gün bakalım dedi alattan istemedim