Benim catladi sanirsam ikisi de bakalim nolcak heyecanliyim vallaaaaaa :) 20.gunummm
İnşallah hayırlı haberlerini duyarız :) ben bugun gittim yumurta Cuma günü 13.5 mm idi. Ve öyle kalmıs hala 13,5. Ve polikistik over var dedi şoka girdim Yaa daha önce hiç böyle bişey söylenmemişti ne alaka şimdi üzüntüden bişey de diyemedim kan vermeye gönderdi sebebini bile soracak hal kalmamıştı bende. Sonra tekrar gidip polikistik over ne dedim. Yumurtalıklarda küçük küçük yumurtaların olması dedi. Rahim kanseri riski bu hastalarda daha yüksek dedi. Direk tüp bebeğe de yönlendirebiliyoruz dedi. Doğum kontrol hapı veriyoruz bu hastalara. Perşembe günü gel durum aynıysa sonlandırırız dedi. Daha da bişi soramadım. Ve sorcak durum da yoktu ana baba günü gibiydi hastane iğne atsan yere düşmezdi acele ediyordu doktor. Neyse Hastaneden çıktım internetten baktım ama bişey anlamadım pco dan. Ağladım baya. Şimdi anlamadığım Yeni mi olmuş bu pco? Daha önceden hiç böyle bişey demediler.peki şimdi direk tüp bebek mi yapıyor pco hastaları ???