- 1 Temmuz 2008
- 2.896
- 8
- 41
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir giremedim siteye , beklemede olanlar bölümünde kalmışım öyle kusura bakmayın.
ben tam 25 nisanda adet oldum,3.klomen ve ovitrelleydi, daha fazla hormon yüklememek için bu ay hç ilaç kullanmıyorum ama yumurta takibine gittim , 11. gün:20 mm di bakalım yarın bi daha gidecem. belki başka büyüyen de olmuştur. innşalllah. Bu arada bir de yara çıktı haftaya c.tesi de onu donduracak dr.um, şu yumurtlama dönemin geçsin de öle yapalım dedi dr.um, 2 hafta ilikiye girmen yasak çünkü dedi,
bu arada bu ay 1 hafta ballı çörek otu karışımı yedim, belki de ondan yumurtam kendiliğinden büyüdü.
velhasıl 25 nisan beklemede olanlardan beni çıkarıp 23 mayıs olarak yeni tarihimi değiştirirsen sevinirim sweatbaby.
görüşmek üzere, bakalım bu ay ne olacak :):Saruboceq:
geçmiş olsun canım. hayırlısı belki ilaçsız da gelir bebişin. bak ilaçsız da gelişmiş ekledim seni canım.haberlerini bekliyoruz.
yok canım varikosel degil çok şükür eşimde bi sorun yok
fıtık ameliyatı olacak
hayırlısıyla atlatırız inşallah
hıııı. iii bakalım. Allah şifa versin.
sweetycim canım beni kabul eder misin listene bilmiyorum..kızım 2,5 yaşında ona da gonaphen ve ovitrelle ile yumurta takibi ile hamile kaldım..şimdi biliyosun 2.bebiş için uğraşıyorum yine tedaviyle..öptüm canım benim..
canım seni ekledim ama muhtemel adet tarihini bilmediğimden onu yazamadım. kabul etmezmiyiz canım. niye öle dedinki.
canım inşallah kırmızıların gelmez ve müjdeli haberi verirsin. evet canım zaman çabuk geçiyor dediğin gibi
inşallah canım ya. ama bu aydan umudum yok. dileğim şu kistin gitmiş olması ve tedavime devam etmem ve umutlanmam.