merhaba arkadaşlar,
sweetbaby benim korunmasız 11. ayım bu ay, ama klomenle ve ovitrelle ile 3. ayım olacak yani yumrta takiibinde , beni de listeye yazarsanız sevinirim 25 nisan tarihim, en uzak tarihi sölüyorum çünkü 2 aydır adetim 32. günde geliyo. İlk ay ovitrelleden 17 gün sonra 2. ayda 18 gün sonra adetim başladı. İlk ay 2 kasığımda da ağrı oldu ve sağda 2 solda 1 yumurtam vardı geçtiğimiz ay sadece sol kasığım ağrıdı ve tek yumoş vardır, yeterli büyüklüğe ulaştıktan sonra çok yumurta daha fazla şans , bir de tabii ki rabbim ne zaman alnımıza yazdıysa gününü bekliyoruz. Çift taraflı ağrı olduğunda sevinmelisin, inşallah yeterli büyüklükte olurlar, iyi haberler alırız burdan.
canım aramıza hşgeldin. ekledi seni listemize.ben ilaç dışında ben sadece iğne kullandım bu ay. adı merional. ve iyi cevap verdiğimi söyledi doktor inşallah devamı da güzel gelişir.ve sonunda bebişim gelir. umarım sen de mutlu haber alırsın bu ay.
seventh inşallah olmazsın canım da bebiştendir ağrılarınn
sweet hadi canım bu geliyo bebişin inşallahhh iğneden sonra aşılama mı olucak doğal mı deniyceksiniz canım bide ne kadar tuttu iğnelerinn
saol canım yaa.. ne bileyim ilk hamileliğimde belim hiç ağrımamıştı.. ama dediğin gibi inşallah bebiştendir.. hepimiz hayırlı haberler veririz inşallah tez zamanda.. bu ay ben ve eşimin doğum günü var ne güzel hediye olurdu valla :))
canım iğneden sonra çatlatma iğnesi olup doğal yolla denicez. iğnelrim tanesi 27 civrı 9 tane kullandm.250 civarı tuttu.inşallah işe yarar canım bu ay. moralim yerine geldi biraz yumurtan gelişmiş gayet iyi deyince doktor.
canım yüzdesi mi bu kadar tutuyo iğnelerin yoksa normal fiyatımı oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?