herkese günaydınlar.esraie canım sana katılıyorum.çünkü ben ilk doktora gittiğimde pco olduğumu teşhis etmişi ve ilk söylediği şey kesinlikle stresten uzak duracaksın,sabredeceksin oldu.ve dün bi arkadaşıma sordurdum psikayatrise oda tek çözüm kafaya takmamak demiş.bunu elimizden geldiği kadar yapalım inşallah.mesela dün kız arkadaşlarımla biraz dışarda gezdik sonra başka bi arkadaşın evine gittik oturduk çay may sohbet çok güzel bi zaman geçirdim ve aklıma bile gelmedi.kendimizi başka şeylere vermek lazım.
canim pcos varya bende,tam gelisemeyen yumoslar kist olup kaliyordu..bu defa toptan temizledilerkaydirigubbakcemile3
bakalim ikiz mi ücüz mü olur,amaaan saglikli olsunda ben herseye raziyim:Saruboceq:
asilama olmadi canim,düzenli iliskiyle normal yoldan deneyelim dendi...
bakalim tutarsa ne hos,ama tutmazsa 8.ay gibi asilamaya baslarim artik
kızlar adet olmama 2 gün var olursam cuma dr gitcem bakalım olacam gibi görüyorum kendimi lekelenmelerim başladı adetime 10 gün kala şimdi arttı bakalım
sweetcim hadi hayırlısı
benim adet oldum yeni tarihim 22 nisan yarın dr.a gideceğim 2.klomen+3.ovitrelle başlanır sanırım
ya kızlar bu kasıklarım beni mhvetti özellikle sağ taraf ara ara sol traf. sanki bişi var gibi bi batmalar. yarın sabah randevum var baklım ne durumda benim yumişlerr.
canım galiba senin yumoşlar çatlıyor ve bu geceyi boş geçmeyin malum şeyden önce eşine sert bir kahve yap sperm hareketini hızlandırıyormuş bilgin olsunkaydirigubbakcemile3
swet ciğim beni 3 ilaçlı yazmışsın onu değiştirirmisin yine kistim varmış dün gittim dr a. ben 1 kez klomen tarzı ilaç kullandım 1 iğnem oldu, 2/klomen yazarsan daha doğru olur 2.ciyi adetim gelince başlıycaz yumurta takibne. yeni tarihi veririrm sana regl olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?