kızlar dün kontrole gitttim shopen hapım bitti 3 tane yumurtam olmus biri 11mm biri 12 mm biri 18 mm ve bana pazartesi gel dedi neden ki anlamadım ogünde bakalım dedi catlatma iğnemi vurabilirlermiş doktorum yoktu baska doktor baktı adana tüp bebek merkezindeki doktorum seminere gitmiş pazartesi gelcekmiş acaba pazartesi doktor gelcek diyemi sarktılar ama yumurtlaam biterse napcam cok canım sıkılıyo bu benim düşün düğüm gibiyse yandım
beni listeden silebilirsiniz kızlarsenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hayır hayır ben hiç bi zaman anne olamıcam galiba:çok üzgünüm::1no2:benneyaptımki:çok üzgünüm:
21.gün progesteron testi yapılcaktı tahlil sonucunu biraz önce aldım 15 çıkmış ama beta hcg 2.1 prolaktin 48
yani göğüs ağrılarımın sebebi yine prolaktinim yükselmiş
oysa bu ay nekadar ümitlenmiştim ilk kez iğne tedavisi olmuştum ama yumurtlama olsun diye önce düşürdüğümz prolaktin yine fırlamış
allahım bu nekadar zor bi imtihan
bu ayın da ümitleri hayalleri uçup gittisenağlamasenağlamasenağlama
yıkıldım senağlama 18 ay boyunca her ay yıkıldığım gibi..
allahım sen büyüksün güç versenağlama
marhaba arkadaşlar listeye benide ekleyin bende yumurta takibine başladım adetimin 12. günü 2 yumurtam oluştu 21 23 mm 12 günü çatlatma iğnesi vuruldum bi şey sorocam çatlatma iğnesinden sonra kaç saat sonra ilişkiye giriyosun ve kaç gün aralıkları benim adet tarihim 1 i hayırlısı bakalım
beni listeden silebilirsiniz kızlarsenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hayır hayır ben hiç bi zaman anne olamıcam galiba:çok üzgünüm::1no2:benneyaptımki:çok üzgünüm:
21.gün progesteron testi yapılcaktı tahlil sonucunu biraz önce aldım 15 çıkmış ama beta hcg 2.1 prolaktin 48
yani göğüs ağrılarımın sebebi yine prolaktinim yükselmiş
oysa bu ay nekadar ümitlenmiştim ilk kez iğne tedavisi olmuştum ama yumurtlama olsun diye önce düşürdüğümz prolaktin yine fırlamış
allahım bu nekadar zor bi imtihan
bu ayın da ümitleri hayalleri uçup gittisenağlamasenağlamasenağlama
yıkıldım senağlama 18 ay boyunca her ay yıkıldığım gibi..
allahım sen büyüksün güç versenağlama
benıde silin listeden kızlar bende bugun b.hcg yaptırdım sonuc ne yazıkkı 5.63 cıktısenağlamasenağlamasenağlamasenağlamadogum gunumde guzel haber alırım dıyordum.yerle bır oldu umutlarımmm sağlık olsun napıyımmmsenağlamasenağlama
yumurta takibi yaptırıcam bende bugün adet oldum
takibe kaçıncı gün başlanıyor kaçıncı gün doktora gitmem lazım
kızlar dün kontrole gitttim shopen hapım bitti 3 tane yumurtam olmus biri 11mm biri 12 mm biri 18 mm ve bana pazartesi gel dedi neden ki anlamadım ogünde bakalım dedi catlatma iğnemi vurabilirlermiş doktorum yoktu baska doktor baktı adana tüp bebek merkezindeki doktorum seminere gitmiş pazartesi gelcekmiş acaba pazartesi doktor gelcek diyemi sarktılar ama yumurtlaam biterse napcam cok canım sıkılıyo bu benim düşün düğüm gibiyse yandım
incisu canım adet tarihin geçmişmiydi.yoksa önce mi yaptırdın. doktorun mu yok dedi.üzülmek yok canım . ya seni umutlandırmak istemem yanlış biliyo olabilirim ama değer 5i geçince hamile olunmuo mu.eğer adet tarihinden önce yaptırdıysan testi bi daha tekrarlasana. ama adet gecikmene rağman bu değer çıktıysa hamile değilsin demek.
canım benimde biliyorsun 24 şubat adet tarihim, benimde 2 gün önceye kadar (hafif vardı) acayip kasıklarımda ağrı oldu, bugün o kasık ağrısı tamamen geçti, 2 gün önce drumu arayıp kasık ağramı anlattım oda çok normal yumurta çatlamak üzeredir hatta belki çatlamıştır çalışmalara devam dedi. bende bugün ağrım geçince acaba hamile kalamadımmı diye düşünüyorumkızlar ya benim adet tarihim24 şuabat ama 2-3 gündür kasıklarım be belimde çok ağrı war ve iççamaşırma pembemsi bir kan lekesi değmiş.ve kan pıhtılaşması var idrarımda bu kötü bi durummu acaba?ne olur cevap yazın kızlarrrrr lütfen. senağlamasenağlamasenağlama
evet canım alttan bende sabah 8:30 da gidicemyarın adetimin 3.günü doktora gideceğim
arkadaşlar altan bakıyor değil mi?
ŞUBAT AYI LİSTESİ
İSİM.......................TARİH:................. ..... YAŞ...................... Tedavi ve takip bilgileri( 5 şubat 2009)
Sweetbaby ............21 Şubat ....................25 ....................... 1
Bebişim52...............21 Şubat.....................24 ............................1/ klomen
Ceylan ....................22 Şubat ................... 26 ........................1
Nazey......................22 Şubat.....................24...................... ...1
Ukla ..................... 24 Şubat .....................30........................... 1 / ilaçlı
Reyyan86 ...............24 Şubat .....................23 ........................2 / klomen+menogon
Nesli ......................24 Şubat .................... 27 ........................ kararsız
Gul_tamer...............24 şubat.......................23.................... ......klomen/ganophane
Gizemx...................25 Şubat......................32..................... .....klomen
serpil2003.............. 28 şubat .................... 27 ........................ 3
Ceylan83.................28 Şubat.....................26...................... .....2/ klomen
Yüzdeyüzakrep........???????...................... .. .24............................2/ srophen
MART AYI LİSTESİ
Ebrusko1982.............1 Mart.....................???...................... .........?????
Blue Eye................. 7 Mart ................... 26 ........................ .........4
Deniz588.................14 Mart......................23...................... ............2/ ilaçlı
Sweetbaby17 ......... 15 Mart.....................23 ....................................1/ klomenli
BEKLEMEDE OLANLAR
A.akıllı:...................06 Şubat.....................25...................... ....2 / klomenli
Neşe_206 ..............6 şubat.........................?................... ........1 / klomen
Kedi79 ..................07 Şubat ....................29 ....................... 1
Patricia ...................09 Şubat ....................28 ........................1 / klomenli
adet tarıhım 22 subat ama doktorum 14subatta kandan baktırmamı soyledıı.
evet sonuc 5 in üzeri ama gebe degılım sanırım.doktorumla gorustum kötü bi sonuc degıl.
adet tarıhının gecmesını bekleyelım umarım gebesındır dedıı