Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi yaptıranlar bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dersaadet18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
535
492
33
Merhaba arkadaşlar bu ay yumurta takibine başladık. Adetin 3. Günü kontrol etti doktor hormon testi, tiroid istedi adetin son günü tekrar gel dedi bugun gittim sonuçlarım normal çıktı şükür. Sağ overde 22 mm kistin var ama onun dışında her şey güzel gözüküyor dedi. 12. Gün yani haftaya çarşamba tekrar çağırdı beni ama bu süreçte ilişkiye girmek yok dedi akabinde başka bişey de söyleyince o an neden olduğunu sormayı unuttum. Neden ilişkiye girmemek gerekiyor var mı bilgisi olan? Bir de bu süreçte eşimin de boşalmaması mı gerekiyor acaba? Yardımcı olursanız sevinirim

Bence kistin baya büyük oldugu icin patlama riskine karşıda iliskiyi yasaklamis olabilir. Benim 5mm bile olsa doktorum agır is yapma patlamasin diyor.

Benim kistim 8 cm kadar büyümüştü sonra soğan suyuyla gitti neyseki. O dönem bende yumrta takibi yapıyordum bana hiç böyle uyarılarda bulunmadı ağrım çok oluyordu ama ben hep hareket halindeydim. İlişki konulu önerisininde kistle alakalı olduğunu düşünmüyorum

Bence kistin baya büyük oldugu icin patlama riskine karşıda iliskiyi yasaklamis olabilir. Benim 5mm bile olsa doktorum agır is yapma patlamasin diyor.
Ama kistim hep var daha önce hiç böyle bir şey söylemediler ayrıca 5 mm kist çok büyük değil ki bende pcos kisti var sizde ki farklı bir kist mi acaba?

Benim kistim 8 cm kadar büyümüştü sonra soğan suyuyla gitti neyseki. O dönem bende yumrta takibi yapıyordum bana hiç böyle uyarılarda bulunmadı ağrım çok oluyordu ama ben hep hareket halindeydim. İlişki konulu önerisininde kistle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Peki yumurta takibinden bir sonuc alabildiniz mi? Bende pazartesi başlayacağım sogan kürüne inşallah faydası olur

Ama kistim hep var daha önce hiç böyle bir şey söylemediler ayrıca 5 mm kist çok büyük değil ki bende pcos kisti var sizde ki farklı bir kist mi acaba?
Cnn 5mm çok küçük bende 12 en az daha fazlada olabiliyor onlarda kist değil zaten küçük yumurta folikülleri

Back