- 28 Temmuz 2015
- 876
- 591
-
- Konu Sahibi ilhytzehra
Ya bir dahaki adet gününe daha çok var acayip merak ediyorum doktor bana neden evlen dedi hemen fsh çok normalYumırta kalitesi artabilir ama rezerv artamaz bence. Amh bakılmadan panik olmayın.Benim düşük 0.64 tüp bebek yaptıracağım. Menapoza da en az 10 sene var diye tahmin ediyorum.
Sen kaç yaşındasın ve kaç günde bir adet oluyorsunYumurta kalitesi artabilir ama rezerv artamaz bence. Amh bakılmadan panik olmayın.Benim düşük 0.64 tüp bebek yaptıracağım. Menapoza da en az 10 sene var diye tahmin ediyorum.
Tek başına amh bile yeterli değil vajinal usg ile foliküllere de bakılmalı. Sizde bakıldı mı?Ya bir dahaki adet gününe daha çok var acayip merak ediyorum doktor bana neden evlen dedi hemen fsh çok normal
Ben bekarımTek başına amh bile yeterli değil vajinal usg ile foliküllere de bakılmalı. Sizde bakıldı mı?
29 olmak üzereyim 27,28 günde bir regl oluyorum saat gibi şükür. Tüm hormonlarım normal amh düşük sadece. Hiç şüphelenmedik. Aşılama için son tahliller yapılırken öğrendik.Sen kaç yaşındasın ve kaç günde bir adet oluyorsun
Hmm bakire iseniz vajinal bakamazlar tabi amh bakılır sadece. Bende vajinalde de hiç sorun yoktu foliküllerim göründü gayet. Amh düşük çıktı.Ben bekarım
Hadi ya çok normal ama senin ne erken ne de geç. Fsh kaç? Rabbim şifa versin tez zamanda29 olmak üzereyim 27,28 günde bir regl oluyorum saat gibi şükür. Tüm hormonlarım normal amh düşük sadece. Hiç şüphelenmedik. Aşılama için son tahliller yapılırken öğrendik.
5 civarı. Şifalık bir şey değil. Genetik aslında bu genelde ben bekliyordum da. Bu kadar erken öğrenebileceğimi sanmıyordum. Öğreniliyormuş.Hadi ya çok normal ama senin ne erken ne de geç. Fsh kaç? Rabbim şifa versin tez zamanda
Ben çok korkuyorum amh düşük çıkarsa5 civarı. Şifalık bir şey değil. Genetik aslında bu genelde ben bekliyordum da. Bu kadar erken öğrenebileceğimi sanmıyordum. Öğreniliyormuş.
Bundan yaklaşık 12 sene önce bana da aynısını söylemişti doktor.çok ağlamıştım,psikolojim yerle bir olmuştu.sadece fsh değerime göre konuşmuştu.şu anda evliyim ve bebek yapma serüvenimizde fsh değerim yine aynı çıktı ne eksik ne fazla.ozaman da 11 çıkmış, bebek istediğimiz zaman da 11 çıktı.ailemizin menopoz yaşı da bi hayli yüksek.ve Şu anda 8.5 aylık hamileyim çok şükür.Yaşım da 37.bence hiç de kafaya takma.gençliğinin tadını çıkar ve sırf doktor öyle dedi diye de alelacele bir evlilik yapmayı da düşünme benceYa bir dahaki adet gününe daha çok var acayip merak ediyorum doktor bana neden evlen dedi hemen fsh çok normal
Hormonlarını bozabilirsin. Prolaktin önüne gelenden etkilenen bir şey zaten. Hiç bir şey yapma. Düşükse düşüktür. Bunu öğrenirsen sonra düşünürsün.Ben çok korkuyorum amh düşük çıkarsaama kürü yapsam öyle mi gitsem acaba doktora diyorum
Sağlıkla alın kucağınıza.Bundan yaklaşık 12 sene önce bana da aynısını söylemişti doktor.çok ağlamıştım,psikolojim yerle bir olmuştu.sadece fsh değerime göre konuşmuştu.şu anda evliyim ve bebek yapma serüvenimizde fsh değerim yine aynı çıktı ne eksik ne fazla.ozaman da 11 çıkmış, bebek istediğimiz zaman da 11 çıktı.ailemizin menopoz yaşı da bi hayli yüksek.ve Şu anda 8.5 aylık hamileyim çok şükür.Yaşım da 37.bence hiç de kafaya takma.gençliğinin tadını çıkar ve sırf doktor öyle dedi diye de alelacele bir evlilik yapmayı da düşünme bence
Maşallah ne güzel Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin, evet neredeyse kim beni isterse evleneceğim o konuma getirdi doktor o kadar üzülüyorum ki. Siz evlendikten kaç sene sonra hamile kaldınız ve amh kaçtı sizinBundan yaklaşık 12 sene önce bana da aynısını söylemişti doktor.çok ağlamıştım,psikolojim yerle bir olmuştu.sadece fsh değerime göre konuşmuştu.şu anda evliyim ve bebek yapma serüvenimizde fsh değerim yine aynı çıktı ne eksik ne fazla.ozaman da 11 çıkmış, bebek istediğimiz zaman da 11 çıktı.ailemizin menopoz yaşı da bi hayli yüksek.ve Şu anda 8.5 aylık hamileyim çok şükür.Yaşım da 37.bence hiç de kafaya takma.gençliğinin tadını çıkar ve sırf doktor öyle dedi diye de alelacele bir evlilik yapmayı da düşünme bence
Ya ilaç değil meyve falan ya öyle düşündümHormonlarını bozabilirsin. Prolaktin önüne gelenden etkilenen bir şey zaten. Hiç bir şey yapma. Düşükse düşüktür. Bunu öğrenirsen sonra düşünürsün.
Tabi ki sen bilirsin ama bence bir şey yapmadan öğren sonra düşünürsün. Ayrıca düşük çıkarsa da hiç stres yapma stresle daha kötü olur.Ya ilaç değil meyve falan ya öyle düşündüm
Haklısın bekleyip göreyimTabi ki sen bilirsin ama bence bir şey yapmadan öğren sonra düşünürsün. Ayrıca düşük çıkarsa da hiç stres yapma stresle daha kötü olur.
Amh kaçtı?Bundan yaklaşık 12 sene önce bana da aynısını söylemişti doktor.çok ağlamıştım,psikolojim yerle bir olmuştu.sadece fsh değerime göre konuşmuştu.şu anda evliyim ve bebek yapma serüvenimizde fsh değerim yine aynı çıktı ne eksik ne fazla.ozaman da 11 çıkmış, bebek istediğimiz zaman da 11 çıktı.ailemizin menopoz yaşı da bi hayli yüksek.ve Şu anda 8.5 aylık hamileyim çok şükür.Yaşım da 37.bence hiç de kafaya takma.gençliğinin tadını çıkar ve sırf doktor öyle dedi diye de alelacele bir evlilik yapmayı da düşünme bence
Amh için adeti beklemenize gerek yok herhangi bir gün yapılabilir amh testiYa bir dahaki adet gününe daha çok var acayip merak ediyorum doktor bana neden evlen dedi hemen fsh çok normal