YUMURTA rezervim düşük ??

Çok sevindim canım inşallah benim de senin gibi olur nasıl mutlu olurum peki hangi doktora gittin
Hangı doktora gıdıyorsun canım benım yumurtam ıcın kalıtesız dedıl ılk denemem de medıstate kenan sofuoglunda yaptırdım basarızı oldu 01•03•2023 amh 1•35 yasım 41

Merhaba bende Meryem hanıma başlayacağım nasıl doktor ve hastahane
İlk gittiğim çok güzel enerji aldım . Eğer biraz daha kolay hastaysan herşey daha güler yüzle ilerler . Ama benim gibi rezervin düşükse biraz hocanın da morali düşüyor gibi geldim . Genel olarak hakkını yememek adına işini ciddi yapan önemseyen ayrıntı atlamayan bir insan olaraktan beğeniyorum . Tavsiye ederim . Senin sorunun ne canım

Merhaba, Ben varım.
Hemde ilk seferde kaldım. Ultrasonda 5 yumurta gozukuyor idi 4 toplandı. İlk toplamada yumurtalar boş çıktı. Uzun bir süre (6ay kadar ara verdik ) ilaç kullandım. Beslenme şeklimi değiştirdim. İkinci toplama oldu, 4 toplandı. 2 si 5.gune gitti derken birinin gelişimi durdu. Garanti olsun diye 1 gün daha bekletildi, 6. Gün diğer yumurtaya yetişti gelişim bakımından. Ve ben o 2 yumurta ile hamile kaldım. 12 aylık ikiz kizlarim var

Lütfen umutsuz olmayın.

Camım bana moral oldun ama benim embriyomu 4. Gün dondurdular dua etmek başka elimden bişey gelmiyor inşallah olur

Nerde tedavi oldunuz doktorunuz kimdi

Eşimin Morfoloji sorunu var 6 yıl oldu 1 kere bile gebe kalamadım 2 aşılama 1 tüp negatifim var

Eşimin Morfoloji sorunu var 6 yıl oldu 1 kere bile gebe kalamadım 2 aşılama 1 tüp negatifim var
Morfolojı dusuk olunca sperm çipi takıyorlar bızde bır sıkıntı olmadı benım yumurta kalıtem dusukmus tup bebek o yuzden basarısız oldu•Medıstate kavacık kenan sofuogluna gıttım basarız oldu ıkıncı denememı bahcecıge gıtmeyı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…