YUMURTA rezervim düşük ??

Benimde amh 1.3 . yumurta sayısı ve kalitesi için neler yapiyosunuz . başka sorun Yok direk tüp Bebek dediler bende direk ona yönelmek istemiyorum . başka nasıl yumurta kalitesi ve sayısıni artirabilirim bilgisi olan var mı .veya bu şekilde hamile kalan oldu mu

Canım sperm çipini bize neden önermediler anlamadım .
Eşimin ileri hareketlliği %21 sperm sayısı 200bin . Uygun değil mi cip için
Bızım % 5 dı ciple sorun olmadı •Bızım doktor hersey cok ıyı dedı 6 yumurtam toplandı yumurta kalıtesız dedı bıze hıcbır vıtamın vs bırsey demedı sonuc olarak tup bebek basarızı oldu•

Vitaminsiz olur mu ya
Argifertil
Omepaq10
Biesteron
Arı sütü bal polen
Propolis
D3k2 vitamin
Sağlıklı beslenme .
Bunları kullan . Amh düşükse özellikle biesteron

selamlar. amh 0,64 tüp bebek tedavisi görüyorum. gonalf kullandım 225 değerde. bu gün son kontrolüme gittim 3 yumurtam gelişmiş. e2 değerime bakacak doktorum eğer istediği gibiyse yumurta toplama işlemini yapacak. yoksa bırakacağım baştan başlayacağız dedi. yani kalitesiz ise yumurta boşa masraf yapmanı istemem dedi. öbür türlü de boşa masraf olacak ne farkı varsa ..... bi yandan üzülüyorum bir yandan hayırlısı diyorum. yaşıma göre azmış yumurta sayısı ama çikolata kistinden dolayı ilk önce baskılamıştı yumurtaları.

Kalitesi için takviyeler aldınız mı?

medikal park Hediye hnm da tedavi oluyorum canım. embriyologun başarısı doktorda şaşırdı. 3 te 3 olmasına ilk muayenede 2 yumurta görünmüştü.
Bende hediye hanıma gidiyorum cnm , yeni yumurta toplama yapıldı 7 tane de bir tanesi donduralacak. Buyuk ihtimalle tekrar yumurta toplama olacak .

Merhaba arkadaşlar. Amh düşük 2 yumurta, 2 embriyom vardı 2 si de 3. güne geldi birini dondurdular diğeri 5 e gelemeden gelişimi durdu. 29 yaşındayım. Dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olucam. Benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?

Benim de amh dusuktu. 0.64. Ilk basta baskilama yaptik cikolata kistinden dolayi ilk tedavide 3 yumurtam olustu ama doktorum toplama islemi yapmadi bis cikma ihtimali yuksek oldugu icin. Adet gordum ve tekrar basladim 7 yumurtam olustu. Sadece ikisi gelisemedi. Bitane 3. Gun taze transfer oldu 4 tane donduruldu. Su an 4. Ayimin icindeyim sukurler olsun. Ben tuplerimi baglattim ileri derece endometriozis hastasiyim. Ancak genel de doktorlar rahmimin tup bebege uygun ve sorunsuz oldugunu soyledi. Problem yasamazsin demislerdi oyle de oldu. Ben bu sure zarfinda pekmezli bi karisim almistim bu problemlerimi bilmeden once onu kullanmaya devam etmistim tedavi sirasinda doktoruma danisip o da iyi geldi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…