- 22 Şubat 2023
- 253
- 42
- 13
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bızım % 5 dı ciple sorun olmadı •Bızım doktor hersey cok ıyı dedı 6 yumurtam toplandı yumurta kalıtesız dedı bıze hıcbır vıtamın vs bırsey demedı sonuc olarak tup bebek basarızı oldu•Canım sperm çipini bize neden önermediler anlamadım .
Eşimin ileri hareketlliği %21 sperm sayısı 200bin . Uygun değil mi cip için
Vitaminsiz olur mu yaBızım % 5 dı ciple sorun olmadı •Bızım doktor hersey cok ıyı dedı 6 yumurtam toplandı yumurta kalıtesız dedı bıze hıcbır vıtamın vs bırsey demedı sonuc olarak tup bebek basarızı oldu•
Bahcecıkte mı Meryem hocaMeryem kürek ekene gidiyorum ben de .
Hisar international canımBahcecıkte mı Meryem hoca
Kalitesi için takviyeler aldınız mı?Benim amh değerimde düşük bizde yumurta rezervi azlığından tüp bebek tedavisi görüyorum. ³³Benimki size göre biraz daha yüksek ama yumurta sayınız bence amh değerinize göre iyi içinizi ferah tutun. Benim 0.56 olmasına rağmen 5 tane yumurta görünüyor ilaçlarla opuda 7 tane toplanıyor.hepimiz 1 yumurtadan olmadık mı önemli olan kalitesi. Çok insandan okudum yumurtası 20 tane toplanmış 1 tanesi bile 3. Güne gitmeyen. Yumurtanın fazlalığı değil kalitesi önemli. 1 tane olsun kaliteli olsun ve senin olsun hem havuz yöntemi uygulanacakmış bak şansın dahada artacak.. hiç kendini bunun için üzme kalitesi için uğraş herşey gönlünce olsum inşallah
Bende hediye hanıma gidiyorum cnm , yeni yumurta toplama yapıldı 7 tane de bir tanesi donduralacak. Buyuk ihtimalle tekrar yumurta toplama olacak .medikal park Hediye hnm da tedavi oluyorum canım. embriyologun başarısı doktorda şaşırdı. 3 te 3 olmasına ilk muayenede 2 yumurta görünmüştü.
Benim de amh dusuktu. 0.64. Ilk basta baskilama yaptik cikolata kistinden dolayi ilk tedavide 3 yumurtam olustu ama doktorum toplama islemi yapmadi bis cikma ihtimali yuksek oldugu icin. Adet gordum ve tekrar basladim 7 yumurtam olustu. Sadece ikisi gelisemedi. Bitane 3. Gun taze transfer oldu 4 tane donduruldu. Su an 4. Ayimin icindeyim sukurler olsun. Ben tuplerimi baglattim ileri derece endometriozis hastasiyim. Ancak genel de doktorlar rahmimin tup bebege uygun ve sorunsuz oldugunu soyledi. Problem yasamazsin demislerdi oyle de oldu. Ben bu sure zarfinda pekmezli bi karisim almistim bu problemlerimi bilmeden once onu kullanmaya devam etmistim tedavi sirasinda doktoruma danisip o da iyi geldi diye dusunuyorumMerhaba arkadaşlar. Amh düşük 2 yumurta, 2 embriyom vardı 2 si de 3. güne geldi birini dondurdular diğeri 5 e gelemeden gelişimi durdu. 29 yaşındayım. Dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olucam. Benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?