yumurta olgunlaşmaması

Merhaba ben de 2 defa tüp bebek tedavisi gordum. Yumurta 1. Metafazda kaldigi için işlem iptal oldu. Genetik test yaptirdim fakat tam bir sonuç alamadim.

Merhaba bu durumla ilgili farkli bir bilgi edinirseniz paylasabilirmisiniz?

Merhaba,
Olgunlaşmayan yumurta... Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 2 defa tüp bebek denedim fakat yumurta toplama işleminden sonra yumurtalar 1. Metafazdan 2. Metafaza geçmediği için işlem iptal oldu. Ankarada genetik test yaptırdım. Lh hormonunun sorunsuz olduğu fakat fsh hormonum da sorun olduğu söylendi. Bu tüp bebeği zorlaştırır ama imkansız kılmaz dediler. Ama bu testin yanı sıra asıl kadın infertilite paneli testi yapılması bazı durumları netleştirebilirmiş. 3. Tüp bebeği denemeye buna göre doktorumuz karar verecek. Test umut vadedeki olmazsa bu sayfayı kapatacağız. Test oldukça pahalı. Oyüzden şuan yaptıramayacağım. Ama böyle bir tür araştırma oldu benim için. Sürekli araştırmaya da devam ediyorum. Belki faydası olur diye yazmak istedim. Herzaman bir umut vardır diye düşünüyorum. Çocuk evlilikte kesin olsun diye bir hayat kuralı yok. Olursa seviniriz olmuyorsa bugünümüze şükür sağlık huzur olsun deriz yaşamaya devam ederiz. Umarım mesajımı görürsünüz...herşey gönlünüze göre olsun.. İyi akşamlar

Mrb hala aktifmisiniz sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…