- Konu Sahibi selinakarca
Merhaba ben de 2 defa tüp bebek tedavisi gordum. Yumurta 1. Metafazda kaldigi için işlem iptal oldu. Genetik test yaptirdim fakat tam bir sonuç alamadim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bu durumla ilgili farkli bir bilgi edinirseniz paylasabilirmisiniz?Selin hanım merhabalar... Bu mesajınızın üzerinden yıllar geçmiş ama bir umut belki okursunuz da cevap yazarsınız diye yazmak istedim. İnternette yaşadığım durumu araştırırken tesadüfen karşıma çıktı mesajınız. Siz de benimle aynı durumu yaşamışsınız. Benim de tüp bebek denememde 17 adet yumurta toplandı ancak hiçbiri metafaz 2 ye geçmedi. Embriyologlar bir sebep gösteremediler. 5 yıldır evliyim ve 4 yıldır da çocuk sahibi olmak istiyorum. Korunmamamıza rağmen çocuk sahibi olamayışımızın nedeni yumurtalarımın metafaz 2ye geçmemesi olabilirmiş. Bütün yumurtalarımda aynı sorunun olup olmadığını anlayabilmek için de 2. kez tüp bebek denemem gerekiyor. Ama şu dönemde tüp bebek tedavileri durduruldu corona salgınından dolayı. Öğrenmek istediğim şey siz ne yaptınız? Nasıl bir yol izlediniz? Çocuk sahibi olabildiniz mi? Bu konuyla ilgili hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz... Lütfen okursanız beni cevapsız bırakmayın... Şimdiden teşekkür ederim...
Mrb hala aktifmisiniz sayfadaSelin hanım merhabalar... Bu mesajınızın üzerinden yıllar geçmiş ama bir umut belki okursunuz da cevap yazarsınız diye yazmak istedim. İnternette yaşadığım durumu araştırırken tesadüfen karşıma çıktı mesajınız. Siz de benimle aynı durumu yaşamışsınız. Benim de tüp bebek denememde 17 adet yumurta toplandı ancak hiçbiri metafaz 2 ye geçmedi. Embriyologlar bir sebep gösteremediler. 5 yıldır evliyim ve 4 yıldır da çocuk sahibi olmak istiyorum. Korunmamamıza rağmen çocuk sahibi olamayışımızın nedeni yumurtalarımın metafaz 2ye geçmemesi olabilirmiş. Bütün yumurtalarımda aynı sorunun olup olmadığını anlayabilmek için de 2. kez tüp bebek denemem gerekiyor. Ama şu dönemde tüp bebek tedavileri durduruldu corona salgınından dolayı. Öğrenmek istediğim şey siz ne yaptınız? Nasıl bir yol izlediniz? Çocuk sahibi olabildiniz mi? Bu konuyla ilgili hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz... Lütfen okursanız beni cevapsız bırakmayın... Şimdiden teşekkür ederim...
Şuan ne aşamadasınızBi gelişme var mı acaba bende de aynı sorun var iki kez olgunlaşmadan geldi yumurtalar