Gebeliğe Hazırlık yumurta olgunlaşmaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

brckrcr88

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
88
20
8
31
tüp bebek bölümüne yazdım ama pek cevap alamadım size sormak istedim 1 aydır tahiller falan upraşıyoruz hormon tahlillerim smear testi eşimin sperm testi hepsi temiz çıktı ama bugğn adetimin 18. günü olmasına rağmen yumurtalıklarım olgunlaşmış son bi test daha yapıcam ondada istediğimiz sonuç çıkmazsa tüp bebek yapıcaz dedi yani tüp bebek hemen yapılıyomu abarttımı napim çok üzgünüm çok moralim bozuk

Bence değerlerin çok da yuksek değil daha yuksek cikip normal hamile kalanlar var bence sende normal yollardan kalabilitsin sadece yumurtlama gününü takip RT bence

Bence değerlerin çok da yuksek değil daha yuksek cikip normal hamile kalanlar var bence sende normal yollardan kalabilitsin sadece yumurtlama gününü takip RT bence
işte bi adetin 3. günü bi 15. günü bide 18. günü tahlil yapıldı hiç birinde yumurtalarım olgunlaşmamıştı yumurtalıklarım sağlıklıymış fakat olgunlaşmıyomuş aşılamayla vakit kaybetmeyelim uzun zaman alır direk tüp bebek yapalım dedi folik asidden başka bişey kullandırmıyo doktorun yolundanmı gidim yoksa akışınamı bırakayım bilemedim

aklına yatmadiysa eğer başka bi doktordan da bilgi al sonuclarini götür en azından aklinda bi suphe kalmaz cnm

Yumurta olgunlastici kullandinmi peki klomen femara gonal f vs

hayır hiç bişey kullanmadı klasik yöntemlerle vakit kaybetmeyelim uzun zaman alır dedi direk tüp bebek yapalım dedi folik asidten başka hiç bişey vermedi

Bende bunu oneriyorum imkanin varsa bekleme. Beklemek ve vucuda hormon yuklemek dengeni bozuyot cunku..

2 sene onceye donebilseydim direk tup bebek yaptirirdim.

Bende bunu oneriyorum imkanin varsa bekleme. Beklemek ve vucuda hormon yuklemek dengeni bozuyot cunku..

2 sene onceye donebilseydim direk tup bebek yaptirirdim.
evet galiba doktorda onu demek istedi hani boşuna beklemeyelim direk yapalım gitsin dedi çarşamba günü bi tahlil sonucum daha çıkıcak ona göre karar vericez

Yumurta olgunlastirici ilac kullananlarin hemen olgunlasiyor diye okuyoruz bence baska bi dr.a daha gidin bir ay da boyle deneyin benimde yumurtlamam gec oluyordu onun icinde yumurtlama testi kullanip yumurtladigim gunu yakaladim degerleriniz normalse normal yolla kalabilirsiniz Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…