- 25 Haziran 2020
- 241
- 209
Yok canım şükür kistim.Biesteron hormon ilaci..yumurta gelisimi icin..kist felan varmiydi sizde..belki o yuzden vermemis olabilir doktorunuz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım şükür kistim.Biesteron hormon ilaci..yumurta gelisimi icin..kist felan varmiydi sizde..belki o yuzden vermemis olabilir doktorunuz..
Maşallah canım allah bağışlasın.hangi hastanede tedaviniz oldu.Amin tesekkur ederim aslinda ilk amh testimde sonucum.0 38 di tedaviye baslayamamistik.O zaman yumurtam oluyordu 2ile 4 arasi degisiyordu hatta gayette guzel olgunlasip büyüyorlardı bekledik kendiliginden kalamadim.0.38 amhin uzerinden yaklasik 1.5 yil gecti.Tekrar olcum yaptirmadik ama demekki sifira kadar inmis olmaliki hic folikul bulunamadi folikul olmadigi icin tedaviye hemen baslayamadik oncelikle prp yapildi prpden sonra iki adet donemi bekledim 2.adetimi olunca muayne oldum ve 5 folikul bulundu hemen basladik tedaviye 4 tanesi büyüdü yumurta toplama isleminde de 1 tanesi bos cikti toplam 3 yumurta toplandi.iki tanesi dollendi.Iki tane dollenmis yumurtadan bir tanesi 2.gun sonuna kadar gidebildi malesef ve sadece tek embriyom kalmisti Bir tane 3.gun embriyosu ile transferim yapildi cok şükürki yumosum tutundu
Allah allah genellikle vitaminlerle veriyolar dhea yi..Yok canım şükür kistim.
Ne bileyim kuzucum her dr farklı bişeyler diyor.Allah allah genellikle vitaminlerle veriyolar dhea yi..
Tesekkur ederim ..sagolun..arastraym bi..ozellikle gonamaxla hamile kaln cok hastam oldu dediCanim ikisinide ilk defa duyuorumm..bana doktorum 1 tane verdi oda qenzimq10 du.lutfrn bunlarin saglik bakanligi onayli olup olmadihini arastir..bende de sendeki durumlar var kasiklarda da agri var ..ama ben gunde 3 kerede biesteron da kullaniyorum..belki onun etkisi olabilir..insallah bilen bi arkadas yorum yapar ..bende cok merak ettim..
Maşallah ne çok şey yapmışsınız. Doktorunuz bunlari kullandığınız için mi 3 ay icinde hamile kalırsınız dedi ? Benim 0.8 amh 2.5 yıldır hamile kalamadim tek sorun bizdeki buMerhaba kizlar..yaklsasik 2.5 ay sonra opu yapilcak..tabi Allah kismet ederse..ama suanda tedaviye basladik..vitamin balik yagi ve dhea kullaniyorum..doktorumun versigi bunu yanisira folik asite dun itibari ile tekrar basladim..ilaclarimi kullanmaya baslayali 15 gun oldu...haziran 15 te inciri zeytinyaginda bekletip her sabahta 1 tane yedim ac karnina..2 gun oncesine kadar..butun bunlarin yani sira apitera marka tarcin propolis karsimindan kullaniyorum..marketten aldigimm..birde 3 gundur arisutu bal polen karismina basladim..sabah ac karnina 1 kasik tuketiyorum..esimede 3 gundur keciboynuzu ozu aldim onada 1 kasik iciriyorum..bilmiyorum dogrumu yapiyorum ama cunki esimde spermle alakali hoc bi sıkintı yok..amh im 0.38 ve doktorum bu yaklasik 3 aylik surede dogal yolla bile hamile kalacagimi belirrtti..bende sadece yumurta rezerv azligi var..tabi kalitesiz embriyoda olusuyo..yani hep 1 tane yumurtam olustu ve oda kalitesiz dollendi...
Bu topigi acmamdaki amac gelin elimizden geldigince birbiirimize destek olalim..bazen cunki yorgun dusebiliyorumm..birbirimizi kaldiralimm.birbirimizi istahlandiralim..birbirimizin ablasi kizkardesi olup..hadi ilaclarini kullanmadinmi diyelimm..peki siz neler yapiyosunuz..
Biraz uzun oldu ama ..insallah guzel bir topik olur...
Size katılıyorum bu kadar şey dengeyi bozarSahsi fikrim zaten birsuru destek vitamin kullaniyorsunuz inciride yapin fakat daha fszlasida zararli degilmi cok fazla yuklenmeyin bence.benim daha düşüktü amh.yumurta hic yoktu sadece drun verdigi vitaminleri kulandim
Folik asit için yorum yapamayacağım fakat bir yakınım yakın zamanda vitamin zehirlenmesi yaşadı doktor sebepli. Olması gerekenden 2 katı daha fazla vitamin kullandirmis bu da zehirlenmeye yol acmistiBen biseyi cok merak edyorum bilgisi olan yazarsa cok sevinirim. Ben 2 tane vitamin kullanyorum ama bazi şeyler ikisinde de var.mesela folik asit gunluk 400mg alnmali dye blyorum..her ikisinde de 400 oldugu icin toplam 800mg alms oluyorum bi günde..bunun gibi bazi vitamnler ayni olduğu icn tedrgn oluyorum. Doktra sordm bsy olmz dedi ama karn agrisi,siskinlik gibi problmlerim oluyor..bununla ilgili olablr mi sizce?ya da folik asitin ya da dger maddelerin fazlaligi sorun olmz mi?
Canim baktim icerikleri cok guzell..bu vitaminlerin..Tesekkur ederim ..sagolun..arastraym bi..ozellikle gonamaxla hamile kaln cok hastam oldu dedi
Doktorunuz bunlari kullandiginiz icinmi ne dmek allah askina..doktorum verdigi ilaclar disinda benim bisey kullanmami istemedi..simdi siz bunada brlki olumsuz bi uslupla yorum yapabilirsiniz.bu benim tercihim ilaclar disinda kullandiklarim.bagisikligimi mumkun oldugunca artirmakbistiyorum cunki.bahsettigi durum su 1 yumurta 1 sperm..amh dusukluhu..kisir oldugunuzu gostermes dedi..sık iliskide bulunun dedi..az buldugi icin..iliskimizi..bilip bilmeden bu tarz usluplarla lutfen yorum yapmayin..kirici oluyosunuz..Maşallah ne çok şey yapmışsınız. Doktorunuz bunlari kullandığınız için mi 3 ay icinde hamile kalırsınız dedi ? Benim 0.8 amh 2.5 yıldır hamile kalamadim tek sorun bizdeki bu
Hanım efendi!!! sanırım beni anlamadınız ya da çok yanlış anladınız. Tepki göstermek amacı ile değil ben de aynı durumda olduğum için doktorunuz bunlara devam et hamile kalırsın dediyse eğer ben de yapayım amacı ile sordum sorumu !!!!Doktorunuz bunlari kullandiginiz icinmi ne dmek allah askina..doktorum verdigi ilaclar disinda benim bisey kullanmami istemedi..simdi siz bunada brlki olumsuz bi uslupla yorum yapabilirsiniz.bu benim tercihim ilaclar disinda kullandiklarim.bagisikligimi mumkun oldugunca artirmakbistiyorum cunki.bahsettigi durum su 1 yumurta 1 sperm..amh dusukluhu..kisir oldugunuzu gostermes dedi..sık iliskide bulunun dedi..az buldugi icin..iliskimizi..bilip bilmeden bu tarz usluplarla lutfen yorum yapmayin..kirici oluyosunuz..
Ben bu mesajın sadece başını okuyup yorum yazmıştım devamı daha fenaymis nerede kırıcı bir yorumda bulundum ? Beni aydınlatır mısınız ? Doktor yap hamile kalırsın dediysee ben de yapayım diye soruyorum yaaaaaa neresi yanlış bununDoktorunuz bunlari kullandiginiz icinmi ne dmek allah askina..doktorum verdigi ilaclar disinda benim bisey kullanmami istemedi..simdi siz bunada brlki olumsuz bi uslupla yorum yapabilirsiniz.bu benim tercihim ilaclar disinda kullandiklarim.bagisikligimi mumkun oldugunca artirmakbistiyorum cunki.bahsettigi durum su 1 yumurta 1 sperm..amh dusukluhu..kisir oldugunuzu gostermes dedi..sık iliskide bulunun dedi..az buldugi icin..iliskimizi..bilip bilmeden bu tarz usluplarla lutfen yorum yapmayin..kirici oluyosunuz..
Bir de demişim ki açıklama olarak "benim 0.8 amh 2.5 yıldır tek sorun bu olmasına rağmen hamile kalamadim" yani şair burada size derdini anlatıp sizden tavsiyede bulunmanızı rica etmisDoktorunuz bunlari kullandiginiz icinmi ne dmek allah askina..doktorum verdigi ilaclar disinda benim bisey kullanmami istemedi..simdi siz bunada brlki olumsuz bi uslupla yorum yapabilirsiniz.bu benim tercihim ilaclar disinda kullandiklarim.bagisikligimi mumkun oldugunca artirmakbistiyorum cunki.bahsettigi durum su 1 yumurta 1 sperm..amh dusukluhu..kisir oldugunuzu gostermes dedi..sık iliskide bulunun dedi..az buldugi icin..iliskimizi..bilip bilmeden bu tarz usluplarla lutfen yorum yapmayin..kirici oluyosunuz..
Canim ben yanlis anlamis olabilirim..doktorumun anlatmak istedigi sadece suydu..daha once 2 kere negatif denemem oldugu icin vitamin ve hormon ilaclari verdi bana..cunki sorunum kalitesiz embriyoydu..kesin etkili olmayabilir ama ne kaybederizki dedi..ve hatta botkisel seyler sordum bana karsi cikti..asla onermiyorum dedi..ari sutu felan kullaniyorum sadece ben ek olarak..oda zaten zararli oldugubu dusunmuyorum en kotu bagisikligim guclenir diye duusndum faydasi olmasada..Hanım efendi!!! sanırım beni anlamadınız ya da çok yanlış anladınız. Tepki göstermek amacı ile değil ben de aynı durumda olduğum için doktorunuz bunlara devam et hamile kalırsın dediyse eğer ben de yapayım amacı ile sordum sorumu !!!!
Benim doktorum da onermedi kanıtlanmış bir etkisi yok dedi. Kesinlikle yanlış anladınız beni. Benim de yumurtam kalitesiz yıllardır korunmuyoruz fakat olmuyor. Ben de takviye birşeyler yapsam mı diye dusunuyorumCanim ben yanlis anlamis olabilirim..doktorumun anlatmak istedigi sadece suydu..daha once 2 kere negatif denemem oldugu icin vitamin ve hormon ilaclari verdi bana..cunki sorunum kalitesiz embriyoydu..kesin etkili olmayabilir ama ne kaybederizki dedi..ve hatta botkisel seyler sordum bana karsi cikti..asla onermiyorum dedi..ari sutu felan kullaniyorum sadece ben ek olarak..oda zaten zararli oldugubu dusunmuyorum en kotu bagisikligim guclenir diye duusndum faydasi olmasada..
Canim yeni bir negatif transferden ciktim..ve biseyler icin cabaliyorum..ben yanlis anladim sanirim..ben yapayim seklinde degilde tam tersi..bunlar bos isler seklinde anladim.Hanım efendi!!! sanırım beni anlamadınız ya da çok yanlış anladınız. Tepki göstermek amacı ile değil ben de aynı durumda olduğum için doktorunuz bunlara devam et hamile kalırsın dediyse eğer ben de yapayım amacı ile sordum sorumu !!!!
Siz demissiniz ya az once basini okudum sonunu okumadim..bendede aynisi oldu saniirim..kusura bakmayin..yazi bazen anlasilamiyo..bende de buarada ayni sorun var esimde hicbor sorun yok bende amh dusuklugu..ama doktorum iliski sayimizi az buldu..siz dedi dogru duzgun birlikte olmuyosunzki dedi sık sık birlikte olmaniz gerekiyor dedi..suanda yaptigimda bu aslinda ilaclara ve ilsiki sayisina dikkat etmek..en azindan 2.5 ay kaldi..sizin tedavi sureciniz nasil..Bir de demişim ki açıklama olarak "benim 0.8 amh 2.5 yıldır tek sorun bu olmasına rağmen hamile kalamadim" yani şair burada size derdini anlatıp sizden tavsiyede bulunmanızı rica etmis
Hayır öyle demek ister miyim hiç burada herkes bir umut peşinde duyduğunuz herşeyi yapayım belki bu sefer olur umidi ile deniyoruz. Ben daha önce 2 kez hamile kaldım fakat kaybettim. Son kurtajimin üzerinden 2.5 seneden fazla zaman geçti. Sanırım yumurtalarim çok kötü oldu ki bir daha hamile kalamadimCanim yeni bir negatif transferden ciktim..ve biseyler icin cabaliyorum..ben yanlis anladim sanirim..ben yapayim seklinde degilde tam tersi..bunlar bos isler seklinde anladim.
Bu da sorulur mu bilmem ama ilişki sıklığı ne kadar olmalıymis benim dondurulmus 3 embriyom var transfer ne zaman olacağım belli değilSiz demissiniz ya az once basini okudum sonunu okumadim..bendede aynisi oldu saniirim..kusura bakmayin..yazi bazen anlasilamiyo..bende de buarada ayni sorun var esimde hicbor sorun yok bende amh dusuklugu..ama doktorum iliski sayimizi az buldu..siz dedi dogru duzgun birlikte olmuyosunzki dedi sık sık birlikte olmaniz gerekiyor dedi..suanda yaptigimda bu aslinda ilaclara ve ilsiki sayisina dikkat etmek..en azindan 2.5 ay kaldi..sizin tedavi sureciniz nasil..
bunu bende doktoruma cok zor sordum..dediki bana en kotu 2 gune bir dedi..sık sık dedi..ayda 3-4 demistim..bir dolusu kizdi bana ..sizdedi birlikte olmuyosunuzki dediBu da sorulur mu bilmem ama ilişki sıklığı ne kadar olmalıymis benim dondurulmus 3 embriyom var transfer ne zaman olacağım belli değil