- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
Merhaba kizlar..yaklsasik 2.5 ay sonra opu yapilcak..tabi Allah kismet ederse..ama suanda tedaviye basladik..vitamin balik yagi ve dhea kullaniyorum..doktorumun versigi bunu yanisira folik asite dun itibari ile tekrar basladim..ilaclarimi kullanmaya baslayali 15 gun oldu...haziran 15 te inciri zeytinyaginda bekletip her sabahta 1 tane yedim ac karnina..2 gun oncesine kadar..butun bunlarin yani sira apitera marka tarcin propolis karsimindan kullaniyorum..marketten aldigimm..birde 3 gundur arisutu bal polen karismina basladim..sabah ac karnina 1 kasik tuketiyorum..esimede 3 gundur keciboynuzu ozu aldim onada 1 kasik iciriyorum..bilmiyorum dogrumu yapiyorum ama cunki esimde spermle alakali hoc bi sıkintı yok..amh im 0.38 ve doktorum bu yaklasik 3 aylik surede dogal yolla bile hamile kalacagimi belirrtti..bende sadece yumurta rezerv azligi var..tabi kalitesiz embriyoda olusuyo..yani hep 1 tane yumurtam olustu ve oda kalitesiz dollendi...
Bu topigi acmamdaki amac gelin elimizden geldigince birbiirimize destek olalim..bazen cunki yorgun dusebiliyorumm..birbirimizi kaldiralimm.birbirimizi istahlandiralim..birbirimizin ablasi kizkardesi olup..hadi ilaclarini kullanmadinmi diyelimm..peki siz neler yapiyosunuz..
Biraz uzun oldu ama ..insallah guzel bir topik olur...
Bu topigi acmamdaki amac gelin elimizden geldigince birbiirimize destek olalim..bazen cunki yorgun dusebiliyorumm..birbirimizi kaldiralimm.birbirimizi istahlandiralim..birbirimizin ablasi kizkardesi olup..hadi ilaclarini kullanmadinmi diyelimm..peki siz neler yapiyosunuz..
Biraz uzun oldu ama ..insallah guzel bir topik olur...