yumurta kalitesini nasıl arttırabilirim?

Canim kanser tedavisi sonrasi kullanılan ilaçlar etki eder mi bilmiyorum ama yaşam seklini değiştirip bunu görebilirsin. Ben aşağıda yazdığım takviyeleri kullandim 2 toplama da topla. 9 olgun yumurta çıkarken takviyeler sonrasi tek toplamada 12 olgun yumurta elde edildi.
Kullandıkları
1. Prowoman. Sabah aç karnina
2. Ari sutu. Sabah aç karnına 1 kasik
3. Omega 3 - kahvaltı sonrasi
4. Regenesis max - kahvaltı sonrasi
5. Selenyim solgar marka - kahvaltı sonrasi
6 solgar qoenzim q10 100 mg - kahvaltı sonrasi
7. Imprly _ Aksam yemeğinden sonra

Simdi takviyelete ek olarak cinko da siparis verdim. 10 mg alicam gunde. Imprly icinde zaten 10 mg var.
Ayni zamanda devid 3 ( d vitamini ) 10 damla da alicam.
Ben etkisini bayagi gordum. Bunun dışında beslenme düzenimi değiştirdim. Paketli urun hic almadim. Haftada en az 3 4 defa yumurta yedim. Tavuk etini yerken organik tercih ettim. Bu da zaten ayda 1 2 defadır. Genelde haftada 1 2 balik yedim. Sebze ağırlıklı beslendim. Su an pek uyanıyorum maalesef. Her gun biraz yuruyus yaptim. Gunde yarim saat markete vs gidiyorum yuruyemesem de
Esimin yaptıklarını da aşağıda listeliyorum.
1. Proxeed plus Sabah aç karnına
2. Ari sutu Sabah aç karnına
3. Omaga 3 kahvaltıdan sonra
4 selenyum kahvaltıdan sonra
5. Solgar qoenzim q10 100 mg kahvaltıdan sonra
6. Imprly aksam yemeğinden sonra
Ayrica cinko ve d vitamini de aldim yeni kullanacağız.
bunlar haricinde aşağıdaki adımları da uygulamaya özen gosterdik.
.... Gunde en az 2 bardak isirgan otu cayi( embriyo dna si icin onemli. Dna hasar oranini azaltmaya yardımcı. )
... Nohut yemegi haftada 2 defa
Tum bunlar basli basina etkili mi bilemem ama biz daha önceki tedavi gördüğümüz yeri de değiştirdik. 5. Gube 5 embriyomuz olustu ilk defa. Daha once 5 gune embriyo olmuyordu. Bu ilk defa olusan 5 embriyoya ngs yapildi 2 si saglikli geldi.
Simdi 2. Defa toplama yapilacak.

Zaten normal tup bebek yontemi de böyle yapiliyor. Baska bir yontemi yok. Büyüyenler
Çatlasın diye igne veriliyor. Hatta 4. Gun, digger ignelere cetrocide ekleniyor. O igne de büyüyenlerin catlamasini onlemek

Zaten normal tup bebek yontemi de böyle yapiliyor. Baska bir yontemi yok. Büyüyenler
Çatlasın diye igne veriliyor. Hatta 4. Gun, digger ignelere cetrocide ekleniyor. O igne de büyüyenlerin catlamasini onlemek
Yazamamisim. Catlamasin diye tup bebekte zaten igne veriliyor. Bir yandan da yumurta buyutucu igne kullaniliyor. Ozel bir yöntem degil standart tup bebek prosedürü zaten bu sekilde.

Yazamamisim. Catlamasin diye tup bebekte zaten igne veriliyor. Bir yandan da yumurta buyutucu igne kullaniliyor. Ozel bir yöntem degil standart tup bebek prosedürü zaten bu sekilde.

Selam canim sen erbil beyde tedavi gormus tun dimi , suan kiminle ilerliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…