canımcığım çok geçmiş olsun öncelikle bende yumurta rezervi azlığı var benide yumoşlar kalitesiz 3 tüp bebek denedim tutmadı mallesef canım öncelikle bütün tahlilerin yapıldımı amh ve fsh tahlileri yapıldımı bunlar çok öenmli yumurtanın kalitesini artırmak için birçok şey var canım arı sütü bal polen Qenzim10 omaga 3 bunlar yumurtanın kalitesini artırı..bişey daha var canım ama sen daha önce tedavi görmüşsün bu hap tekrar tetiklermi bilemiyorum doktoruna danış bu hap için hapın adını bietseron deha diye bir hap ama doktorunun tavisyesi olmadan kullanma canımcığım..canım yumurtn olduğu sürece mutlaka o kaliteli yumurtayı yakalıycaz Allahında izniyle bizde ane olucaz inş canım..umud her zaman vardır canım sağlık olsun yeterki..Merhaba arkadaşlar, ben kanser tedavisi gördüm 3 yıl önce... 2 sene önce de evlendim fakat hiç hamile kalamadım. bir kaç sefer klomenle denedik fakat tutmadı. Bu ay tüp bebek tedavisine başladık, yumurta toplama yapıldı ama yumurta kalitesi kötü olduğu için embriyo oluşmadı. Kemoterapinin etkileri maalesef... bitkisel kürler de denedim (soğan kürü, incir havuç kürü gibi) ama durum bu. Önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz ama korkuyorum yine kalitesiz çıkarsa diye..Yumurta kalitesini arttırmanın yolunu bilen var mı?
canımcığım çok geçmiş olsun öncelikle bende yumurta rezervi azlığı var benide yumoşlar kalitesiz 3 tüp bebek denedim tutmadı mallesef canım öncelikle bütün tahlilerin yapıldımı amh ve fsh tahlileri yapıldımı bunlar çok öenmli yumurtanın kalitesini artırmak için birçok şey var canım arı sütü bal polen Qenzim10 omaga 3 bunlar yumurtanın kalitesini artırı..bişey daha var canım ama sen daha önce tedavi görmüşsün bu hap tekrar tetiklermi bilemiyorum doktoruna danış bu hap için hapın adını bietseron deha diye bir hap ama doktorunun tavisyesi olmadan kullanma canımcığım..canım yumurtn olduğu sürece mutlaka o kaliteli yumurtayı yakalıycaz Allahında izniyle bizde ane olucaz inş canım..umud her zaman vardır canım sağlık olsun yeterki..
Ben tup bebege baslamadan 2 ay once dr. B vitamini, selenyum, folbiol ve glukofen verdi.siradan ilaclar ama faydasi dokunur belki.benden 10 yumurta toplanmisti.Allah yardimcin olsun.Merhaba arkadaşlar, ben kanser tedavisi gördüm 3 yıl önce... 2 sene önce de evlendim fakat hiç hamile kalamadım. bir kaç sefer klomenle denedik fakat tutmadı. Bu ay tüp bebek tedavisine başladık, yumurta toplama yapıldı ama yumurta kalitesi kötü olduğu için embriyo oluşmadı. Kemoterapinin etkileri maalesef... bitkisel kürler de denedim (soğan kürü, incir havuç kürü gibi) ama durum bu. Önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz ama korkuyorum yine kalitesiz çıkarsa diye..Yumurta kalitesini arttırmanın yolunu bilen var mı?
Dhea nın yanında benim doktorun bir de melatonin önerdi.omega 3,dha ve melatonini bir ay kullandım. Sigarayı bırakamadığım için günde 1 taneye düşürdüm. Günde 45 dk muhakkak yürüyüp bir avuç ceviz fındık ve badem yedim. Haftada 2 kez balık tükettim. 2. Tüp bebek denemem. Bugün yumurtalarım toplandı. İlkinde 5 olan yumurta sayısı bugün 10. Yani iki katı. İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız. Psikoloji de çok önemli olumlu düşünün. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
Bu ay folik asit dışında bişey kullanma dedi dr.um. geçen aydan büyümeyen yumurta bu ay büyümüş ve kist olmuş.tedavi beklemeye girdi maalesefben de mümkün olduğu kadar herşeye dikkat etmeye, olumlu düşünmeye çalışıyorum ama siz de biliyosunuz zor... belki sonunda iyi olacak ama çok yavaş ilerlediği için sabretmek gerekiyor. insallah siz de hayırlı haberler alırsınız...
canımcığım çok geçmiş olsun öncelikle bende yumurta rezervi azlığı var benide yumoşlar kalitesiz 3 tüp bebek denedim tutmadı mallesef canım öncelikle bütün tahlilerin yapıldımı amh ve fsh tahlileri yapıldımı bunlar çok öenmli yumurtanın kalitesini artırmak için birçok şey var canım arı sütü bal polen Qenzim10 omaga 3 bunlar yumurtanın kalitesini artırı..bişey daha var canım ama sen daha önce tedavi görmüşsün bu hap tekrar tetiklermi bilemiyorum doktoruna danış bu hap için hapın adını bietseron deha diye bir hap ama doktorunun tavisyesi olmadan kullanma canımcığım..canım yumurtn olduğu sürece mutlaka o kaliteli yumurtayı yakalıycaz Allahında izniyle bizde ane olucaz inş canım..umud her zaman vardır canım sağlık olsun yeterki..
Merhaba arastirirken sizin yazinizi gordum benimde yumurta rezervim dusuk 2.86 sanirim..asilama yapilcakti ignelrr filan hepsi oldu yumurtamin biri buyuyp biri kucuk kaldigi icin yapilmadi bu ay tup bebege basliyoruz drum gunde 2 yumurta we 6 incir oneriyor dhea folbiol evicap kullaniyorum ama yumrta rezervim az oldugu icin tup bebekte tutmayack gibi geliyor cok zor seylermis rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip eylesin size de tup bebek mi onerildi tekrar?
merhaba, bana tedavim ve yaşım dolayısıyla vakit kaybetmemem için direk tüp bebek önerdiler. Tedaviye başlayınca da yumurtamın 4 tane olduğu ay oluyor ama önceki aydan büyümeyip de kistleşen yumurta yüzünden yapılamıyor, o tedavi oluyor bu sefer yumurta 1 tane oluyor o da kalitesiz çıkıyorbir türlü olamadı maalesef... Benim dr.um zayıfla ve kendine dikkat et dedi özel bi ek besin şunu ye bunu ye filan demedi. bu şans işi dedi. her 10 yumurtadan 1 ya da 2 tanesi kaliteli olur onu yakalayacağız dedi. Sen de hiç umutsuzluğa kapılma, gerçekten çok zor, bir yerde insan herşeyden bıkıyor, vazgeçmek istiyor. ben öyle zor zamanlar geçirdim ki... İnşallah çok aramadan alırız bebişlerimizi kucağımıza...
merhaba,Merhaba arkadaşlar, ben kanser tedavisi gördüm 3 yıl önce... 2 sene önce de evlendim fakat hiç hamile kalamadım. bir kaç sefer klomenle denedik fakat tutmadı. Bu ay tüp bebek tedavisine başladık, yumurta toplama yapıldı ama yumurta kalitesi kötü olduğu için embriyo oluşmadı. Kemoterapinin etkileri maalesef... bitkisel kürler de denedim (soğan kürü, incir havuç kürü gibi) ama durum bu. Önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz ama korkuyorum yine kalitesiz çıkarsa diye..Yumurta kalitesini arttırmanın yolunu bilen var mı?
Merhaba öncelikle evladınızı güle güle sağlıkla büyütün inşallah. Her ay amh ölçüldü demişsiniz peki farklı çıktığı oldumu?? Bana söylenen amh değişmez değişsede sadece düşer çıkmaz o yüzden sürekli ölçmeye gerek yok...ayrıca testosteron da baktırmışsınız (4 tedavi oldum hiç istenmedi) onun sonucu nasıldı? Nasıl biryol izlendi bilgi verirmisiniz rica etsem...merhaba,
benimde bebeğim tüp bebek tedavisi sonucunda oldu. ilk denememiz başarısız oldu. zaten ilk denemede tek embriyomuz vardı. ikinci denemeyi yapmadan önce 3 ay bi mola verdik. bu arada bende balık yağı kapsülü ve Qenzim içmiştim. bunun yanında doktorum bu üç ay zarfında her ay düzenliolarak amh ve total testesteron tahlili istedi. içmiş olduğum ilaçlara ilave olarak bu üç ayda biesteron dha hapı kullandım.ikinci denemede 7 tanesi olgun toplam 12 yumurta toplandı. Şimdi 4 aylık bir oğlum var. 5 tane embryomuz oldu. 2 si tranfer edildi. 3 tane embriyomuz donduruldu. inş. allahım emeklerini boşa çıkarmaz tez zaman da bu mucizeyi tattırır sanada...
merhaba,
benimde bebeğim tüp bebek tedavisi sonucunda oldu. ilk denememiz başarısız oldu. zaten ilk denemede tek embriyomuz vardı. ikinci denemeyi yapmadan önce 3 ay bi mola verdik. bu arada bende balık yağı kapsülü ve Qenzim içmiştim. bunun yanında doktorum bu üç ay zarfında her ay düzenliolarak amh ve total testesteron tahlili istedi. içmiş olduğum ilaçlara ilave olarak bu üç ayda biesteron dha hapı kullandım.ikinci denemede 7 tanesi olgun toplam 12 yumurta toplandı. Şimdi 4 aylık bir oğlum var. 5 tane embryomuz oldu. 2 si tranfer edildi. 3 tane embriyomuz donduruldu. inş. allahım emeklerini boşa çıkarmaz tez zaman da bu mucizeyi tattırır sanada...
öncelikle inşallah hayırlı bir sonuç alırsınız emekleriniz boşa gitmez. ikinci denememde doktorum bana sandiviç yöntemi uyguladı. bu yöntemin mantığı şuymuş. iğneleri vurulurken büyük olan yumurtaların yanında küçük yumurtalarda oluyormuş. her muayeneye gittiğinizde zaten yumurtaların çaplarını ölçüyorlar. Büyüyen yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye onların çatlamasını önleyen iğne vuruluyordum normal iğnelere ilave olarak. bunu yanında normal iğneyede devam ediyorsunuz küçük olan yumurtalarda büyüklerin ayarına gelsin diye. bu yöntem sayesinde 12 yumurtam toplandı. bu yöntem sayesinde sürekli narkoz almaya gerek kalmıyor. allahım herkesin gönlündekini versin kimsenin elini boş koymasın...sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah... benim tekrar yarın toplama yapılacak. 4 yumurtam oluştu fakat eş zamanlı büyümüyorlar maalesef.. yarın yine 1 tane :) diğerleri büyüdüğünde..umarim iyidir... çok teşekkür ederimm
farklı çıktığı oluyordu evet. bir ay iyi çıksa diğer ay düştüğü olmuştu. ama doktorum olabilir o kadar sıkıntı olmaz demişti. sonrasında zaten 2. denemede farklı bir yöntem olan sandiviç yöntemi uyguladı. bu yöntemin mantığı şuymuş. iğneleri vurulurken büyük olan yumurtaların yanında küçük yumurtalarda oluyormuş. her muayeneye gittiğinizde zaten yumurtaların çaplarını ölçüyorlar. Büyüyen yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye onların çatlamasını önleyen iğne vuruluyordum normal iğnelere ilave olarak. bunu yanında normal iğneyede devam ediyorsunuz küçük olan yumurtalarda büyüklerin ayarına gelsin diye. bu yöntem sayesinde 12 yumurtam toplandı. bu yöntem sayesinde sürekli narkoz almaya gerek kalmıyor. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben izmirde irenbe 'ye gitmiştim. çok memnun kaldık. gerçi bizim doktorumuz olan funda hanım izmir çğli kent hastanesine geçti ama irenbeyi gerçekten tavsiye ederim. yada kent hastanesine funda hanımada gidebilirsiniz. tez zamanda bu güzelliği tatmanız dileğimle.Merhaba öncelikle evladınızı güle güle sağlıkla büyütün inşallah. Her ay amh ölçüldü demişsiniz peki farklı çıktığı oldumu?? Bana söylenen amh değişmez değişsede sadece düşer çıkmaz o yüzden sürekli ölçmeye gerek yok...ayrıca testosteron da baktırmışsınız (4 tedavi oldum hiç istenmedi) onun sonucu nasıldı? Nasıl biryol izlendi bilgi verirmisiniz rica etsem...
Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Bu yöntemden bahsettiğiniz çok iyi oldu çünkü 4 micro denememde de hep 1 yumurta önce büyüdüğü için geriden gelen 3-4 yumurta toplanamıyordu ve malesef tek yumurta ile şansımı denemek zorunda kalıyordum... İstanbulda yaşıyorum ve o kadar iyi dediğimiz merkezlere gittim hiçbir dr bundan bahsetmedi çok kızdım şimdi! Zaten şansım az hiç olmazsa 2-3 yumurta ile denerdim..farklı çıktığı oluyordu evet. bir ay iyi çıksa diğer ay düştüğü olmuştu. ama doktorum olabilir o kadar sıkıntı olmaz demişti. sonrasında zaten 2. denemede farklı bir yöntem olan sandiviç yöntemi uyguladı. bu yöntemin mantığı şuymuş. iğneleri vurulurken büyük olan yumurtaların yanında küçük yumurtalarda oluyormuş. her muayeneye gittiğinizde zaten yumurtaların çaplarını ölçüyorlar. Büyüyen yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye onların çatlamasını önleyen iğne vuruluyordum normal iğnelere ilave olarak. bunu yanında normal iğneyede devam ediyorsunuz küçük olan yumurtalarda büyüklerin ayarına gelsin diye. bu yöntem sayesinde 12 yumurtam toplandı. bu yöntem sayesinde sürekli narkoz almaya gerek kalmıyor. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben izmirde irenbe 'ye gitmiştim. çok memnun kaldık. gerçi bizim doktorumuz olan funda hanım izmir çğli kent hastanesine geçti ama irenbeyi gerçekten tavsiye ederim. yada kent hastanesine funda hanımada gidebilirsiniz. tez zamanda bu güzelliği tatmanız dileğimle.
öncelikle inşallah hayırlı bir sonuç alırsınız emekleriniz boşa gitmez. ikinci denememde doktorum bana sandiviç yöntemi uyguladı. bu yöntemin mantığı şuymuş. iğneleri vurulurken büyük olan yumurtaların yanında küçük yumurtalarda oluyormuş. her muayeneye gittiğinizde zaten yumurtaların çaplarını ölçüyorlar. Büyüyen yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye onların çatlamasını önleyen iğne vuruluyordum normal iğnelere ilave olarak. bunu yanında normal iğneyede devam ediyorsunuz küçük olan yumurtalarda büyüklerin ayarına gelsin diye. bu yöntem sayesinde 12 yumurtam toplandı. bu yöntem sayesinde sürekli narkoz almaya gerek kalmıyor. allahım herkesin gönlündekini versin kimsenin elini boş koymasın...
Maalesef yine olmadıAynı yöntemi uyguluyoruz bizde çatlamaması için koruyucu iğne yapıyorum bir yandan, ama belli bi süreye kadar devam edebiliyoruz maalesef bir anda çok büyüyüp kistleşme ihtimali oluyo benim yumurtalarda... o zaman da o kistin erimesi için beklemem gerekiyor. Her yönden sıkıntı.. Hiç olmazsa olanı alalım ki ondan da olmayalım diye karar verdik... İnşallah herkesin gönlündeki gerçekleşir..
her hastanın durumuna göre farklı tedaviler de uygulanıyor olabilir ama bu yöntem bize çok mantıklı geldi ve faydasınıda gördük. herşeyden önce 2-3 güne bir narkoz almak durumunda kalmıyorsunuz. ddiğim gibi gitmek gibi bi durumunuz varsa izmir irenbeyede bi gidin derim.Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Bu yöntemden bahsettiğiniz çok iyi oldu çünkü 4 micro denememde de hep 1 yumurta önce büyüdüğü için geriden gelen 3-4 yumurta toplanamıyordu ve malesef tek yumurta ile şansımı denemek zorunda kalıyordum... İstanbulda yaşıyorum ve o kadar iyi dediğimiz merkezlere gittim hiçbir dr bundan bahsetmedi çok kızdım şimdi! Zaten şansım az hiç olmazsa 2-3 yumurta ile denerdim..
merhaba şu anda durumunuz nedir?Merhaba arkadaşlar, ben kanser tedavisi gördüm 3 yıl önce... 2 sene önce de evlendim fakat hiç hamile kalamadım. bir kaç sefer klomenle denedik fakat tutmadı. Bu ay tüp bebek tedavisine başladık, yumurta toplama yapıldı ama yumurta kalitesi kötü olduğu için embriyo oluşmadı. Kemoterapinin etkileri maalesef... bitkisel kürler de denedim (soğan kürü, incir havuç kürü gibi) ama durum bu. Önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz ama korkuyorum yine kalitesiz çıkarsa diye..Yumurta kalitesini arttırmanın yolunu bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?