Saraçoğlunun incir havuc kürü var. Youtubedan izleyin nasil yapildiginiMerhaba moralman olarak çok çöküşdeyim Daha yeni doktordan geldim adetim Biteli 9 gün oldu aradan 9 gün geçmesine rağmen bir tane bile yumurta göremedi hiç yok dedi.Cumartesi günü tekrar bekliyorum sabah erkenden gel tedaviye başlayalım dedi .Kızlar napmam gerekiyo yumurtalarımı geliştirmem için bitkisel bi çözümünüz varmı ?
Ne tedavisine başlayacakmış? Amh kaç?
Saraçoğlunun incir havuc kürü var. Youtubedan izleyin nasil yapildigini
0 yumurta diyor. Menapoz kapıdaysa bu ancak zaman kaybı olur.Saraçoğlunun incir havuc kürü var. Youtubedan izleyin nasil yapildigini
Daha 22 yaşındayım0 yumurta diyor. Menapoz kapıdaysa bu ancak zaman kaybı olur.
Klomen filan deneyecektir belki. İlk adım bu genelde. Ama amh baktırın. Eğer yumurta göremediyse belki amh düşüktür. Klomenle vakit kaybetmezsiniz.1 seneden beri olmadığı için tedaviye başlayacak Ne tedavisi olduğunu bilmiyorum şu anda yapacağım birşey yok cumartesi gelin kan felan bakalım dedi
Kür yazisini okuyunca ona dikkat etmemisim.0 yumurta diyor. Menapoz kapıdaysa bu ancak zaman kaybı olur.
22 yasinda menapoz oluyor mu? Tedavisi yapılır herhalde.0 yumurta diyor. Menapoz kapıdaysa bu ancak zaman kaybı olur.
Olabilir. Reglken folikül sayımı yapılsın, amh bakılsın yumurta görememesini anlamadım. Ben de klomen filan kullandım. Artık aşılama yapılacaktı o zaman öğrendim amh düşükmüş. Bilseydim vakit kaybetmez direkt tüp bebek yapardım. Siz regl olunca yaptırın bakalım tahlilleri inşallah temiz çıkar.Daha 22 yaşındayım
Klomen filan deneyecektir belki. İlk adım bu genelde. Ama amh baktırın. Eğer yumurta göremediyse belki amh düşüktür. Klomenle vakit kaybetmezsiniz.
Kür yazisini okuyunca ona dikkat etmemisim.
Olur neden olmasın. Yumurta görememesi tuhaf. Hormonları normal olmayana da kürler çok tehlileli. Mümkünse hormonlarını öğrenmeden kür önerme. Prolaktin uyuz bir hormon mesela ıvıra zıvıra çıkıveriyo.22 yasinda menapoz oluyor mu? Tedavisi yapılır herhalde.
Ağlama lütfen canım. Bak stes olup regli de geciktirirsin. Güzelce bakılsın hormonlarına temizse hiç korkma. Eşin test verdi mi?şu anda ağlamaktan migrenim tuttu napacağımıda bilmiyorum cumartesi günü artık gelmez bana saatler geçmez o güne kadar napabilirimonu düşünüyorum
Olabilir. Reglken folikül sayımı yapılsın, amh bakılsın yumurta görememesini anlamadım. Ben de klomen filan kullandım. Artık aşılama yapılacaktı o zaman öğrendim amh düşükmüş. Bilseydim vakit kaybetmez direkt tüp bebek yapardım. Siz regl olunca yaptırın bakalım tahlilleri inşallah temiz çıkar.
Evet bakılmış mı bak bakalım e-nabızdan.dediğin gibi bide amh baktırayım canım bana 4-5 ay önce kan tahlili yapılmıştı onda herhangi nir sorun çıkmamıştı o tahlilllerden bakabiliyormuyum amh bakılıp bakılmadığına
Ağlama lütfen canım. Bak stes olup regli de geciktirirsin. Güzelce bakılsın hormonlarına temizse hiç korkma. Eşin test verdi mi?
Ay bırak doktor salakmış öyle denir mi. Problem olsa nolur olmasa nolur Allah aşkına defalarca tüp yapıyo sorunu olmayan insanlar da tutmuyo. Tamamen nasip işi. Niz elimizden geleni yapıcz sadece. Ne olmaz çocupun denenlerin çocuğu oluyo. Sakin ol stres mahvediyo insanı.allah razı olsun canım bakıldı eşime eşimin sperm sayısıda sperm kaliteside çok yüksek doktor bana inat yaparak söyler gibi ooo eşin çok iyi baya iyi senin durumun felan diyince bendenmi sorun diye odasında ağlamaya başladım ama napacağımıda bilmiyorum
Ayrıca eşinin değerleri iyi olması çok güzel bak burda eşinin değerleriyle uğraşan çok insan var. Erkekte düzelme uzun sürüyor.allah razı olsun canım bakıldı eşime eşimin sperm sayısıda sperm kaliteside çok yüksek doktor bana inat yaparak söyler gibi ooo eşin çok iyi baya iyi senin durumun felan diyince bendenmi sorun diye odasında ağlamaya başladım ama napacağımıda bilmiyorum
Bitkisel her sey dogaldir zararsizdir kafasinda degilim. Saracoglunu da sevmem aslinda pek. Burada bircok kadinin kürlerle hamile kaldığını okudum. Bu sebeple önerdim. Hiçbir kur doktor kontrolu olmadan kullanilmamali zaten.Olur neden olmasın. Yumurta görememesi tuhaf. Hormonları normal olmayana da kürler çok tehlileli. Mümkünse hormonlarını öğrenmeden kür önerme. Prolaktin uyuz bir hormon mesela ıvıra zıvıra çıkıveriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?