• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta kalitesini arttırmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitkisel her sey dogaldir zararsizdir kafasinda degilim. Saracoglunu da sevmem aslinda pek. Burada bircok kadinin kürlerle hamile kaldığını okudum. Bu sebeple önerdim. Hiçbir kur doktor kontrolu olmadan kullanilmamali zaten.
Ben seni biliyorum. Ama önerirken dikkatli ol diyorum sadece. Önerme hatta denemediğin şeyi.

1 seneden beri olmadığı için tedaviye başlayacak Ne tedavisi olduğunu bilmiyorum şu anda yapacağım birşey yok cumartesi gelin kan felan bakalım dedi
öncelikli olarak böyle konuşması çok saçma , amhına falan bakılmadan ön yargılı olması bence hiç iyi birşey değil bi bak bakalım kan tahlillerine belki de bakılmıştır amhına stres yapma bence herşey Allahtan

Daha 22 yaşındasınız tedaviyle düzelir herşey.. ben bu doktorun üslubunu hiç sevmedim.. Bir Dr daha mı gorunseniz acaba

Daha 22 yaşındasınız tedaviyle düzelir herşey.. ben bu doktorun üslubunu hiç sevmedim.. Bir Dr daha mı gorunseniz acaba

İnanın yaşadığım şehirde 5 tane doktor var hepsini teker teker gezdik hiçbiride sallamıyo bakıyo ha adetinmi düzgün değil al sana şu ilaç alttan bile muayene etmesi 1 dk sürmedi afedersiniz ultrasonaletini girdirmesiyle çıkartması bir oldu eğerki cumartesi günüde memnun olmazsam yakınımdaki başka bir şehirde hastaneye gidecem

İnanın yaşadığım şehirde 5 tane doktor var hepsini teker teker gezdik hiçbiride sallamıyo bakıyo ha adetinmi düzgün değil al sana şu ilaç alttan bile muayene etmesi 1 dk sürmedi afedersiniz ultrasonaletini girdirmesiyle çıkartması bir oldu eğerki cumartesi günüde memnun olmazsam yakınımdaki başka bir şehirde hastaneye gidecem
Eğer iyi bir özel hastane varsa araştırıp iyi bir doktora git canım hepsine söylemek istemem ama devlet doktorları gerçekten yıpratabiliyor insanı..

Ay bırak doktor salakmış öyle denir mi. Problem olsa nolur olmasa nolur Allah aşkına defalarca tüp yapıyo sorunu olmayan insanlar da tutmuyo. Tamamen nasip işi. Niz elimizden geleni yapıcz sadece. Ne olmaz çocupun denenlerin çocuğu oluyo. Sakin ol stres mahvediyo insanı.

stres yüzünden migrenim tuttu zaten canım kendi kendime kuruntulanıp duruyorum 9 gündür hiç yumurta oluşmaması çok ilginç diye kaş göz oynatıp durdu eşimle göz göze bile gelemedim orda kendime suçlu gibi hissettim kendimi tutamadım ağladım ama allah büyük inşallah bir gün buraya hamileyim diye yazacağım Allahın izniyle

Gi
Eğer iyi bir özel hastane varsa araştırıp iyi bir doktora git canım hepsine söylemek istemem ama devlet doktorları gerçekten yıpratabiliyor insanı..
Kuzum zaten devletten hiç bahsetmiyorum bile bu saydığım 5 doktorun hepside özelde devlet hastanesine hiç gitmedim bizim burda suriyelilerden maşallah sıra gelmez bana o yüzden daha devlete hiç gitmedim

Ayrıca eşinin değerleri iyi olması çok güzel bak burda eşinin değerleriyle uğraşan çok insan var. Erkekte düzelme uzun sürüyor.
Allahtan artık sadece hayırlısını diliyorum iyiki eşimde bari böyle bir sorun felan yok çok şükür

stres yüzünden migrenim tuttu zaten canım kendi kendime kuruntulanıp duruyorum 9 gündür hiç yumurta oluşmaması çok ilginç diye kaş göz oynatıp durdu eşimle göz göze bile gelemedim orda kendime suçlu gibi hissettim kendimi tutamadım ağladım ama allah büyük inşallah bir gün buraya hamileyim diye yazacağım Allahın izniyle
Tahlillerin sonucunu al bana da haber ver bakalım hayırlısı.

Gi

Kuzum zaten devletten hiç bahsetmiyorum bile bu saydığım 5 doktorun hepside özelde devlet hastanesine hiç gitmedim bizim burda suriyelilerden maşallah sıra gelmez bana o yüzden daha devlete hiç gitmedim
Ayy hangi şehirmiş o öyle özeldekiler böyle ise... İmkanınız var ise yakın başka bir şehre gidin aynen canım

Kız üzülme bak ben pcoluyum eşimin değerleri düşükdü 3ay onu bekledim ilaçlarla düzeldi doktor sana geçiyoruz dedi ilk ay klomen verdi hiç bi işe yaramadı o ay kesti diğer ay kist oldu hiç bişi olmadı korundum diğer kist gitmişti klomen verdi eh işte dedi 3 tane yumurta büyütücü iğne vuruldum ayrı günlerde hepsinde kontrole tek tek gittim en son şükür büyüdü sonra çatlama iğnesi ile çatlattı ve bizim hiç umudumuz yoktu İkimizde sıkıntılı olunca anca tüp bebeğe gider varırız derken o ay pat diye beklenmedik gebelik oldu . düşük yaptım gerçi ama olunca oluyo ve doktor iyi olmalı bak bnde de hiç büyümeyen yumurtaya ne işler yaptı doktor

Kız üzülme bak ben pcoluyum eşimin değerleri düşükdü 3ay onu bekledim ilaçlarla düzeldi doktor sana geçiyoruz dedi ilk ay klomen verdi hiç bi işe yaramadı o ay kesti diğer ay kist oldu hiç bişi olmadı korundum diğer kist gitmişti klomen verdi eh işte dedi 3 tane yumurta büyütücü iğne vuruldum ayrı günlerde hepsinde kontrole tek tek gittim en son şükür büyüdü sonra çatlama iğnesi ile çatlattı ve bizim hiç umudumuz yoktu İkimizde sıkıntılı olunca anca tüp bebeğe gider varırız derken o ay pat diye beklenmedik gebelik oldu . düşük yaptım gerçi ama olunca oluyo ve doktor iyi olmalı bak bnde de hiç büyümeyen yumurtaya ne işler yaptı doktor
Ayy inşallah canım benim şu anda senin durumunda olmayı o kadar çok isterimki sanki hiç olmayacakmış gibi şizofreniye bağladım 😔🤲🏻

allah razı olsun canım bakıldı eşime eşimin sperm sayısıda sperm kaliteside çok yüksek doktor bana inat yaparak söyler gibi ooo eşin çok iyi baya iyi senin durumun felan diyince bendenmi sorun diye odasında ağlamaya başladım ama napacağımıda bilmiyorum
Bana da oyle demsti bn muayene icn odaya gectgmde bakms onun sonuçlarına. Döndüğümde ora super size bakalm faln demsti..zaten ciko kisti ve yaşı duyunca tup bebk dyorm dedi hormon degerlerimi gorunce dsndgmden iyiyms faln dedi..hsg cektrmstm biraz daha deneyim dedim ama yok olmyck bi sonraki ay tüp yaptrcm maddi ve manevi gucum yeterse..caninizı skmyin artik o kadar cok ki boyle durumlar..doktrnza guvnmyorsanz degstrn..tum degerler iyice degerlndrlsin..her sey cok gelisms durumda ve bu surecte en yapilmamasi gerekn sey stres..bnm yerimde olsanz napardnz ? Daha kotu durumdakileri düşünün..biraz bencilce ama belki iyi gelir..

Geçmiş olsun arkadaşlar bende bir kutu klomen kullandım büyümedi yumurtam 4 gün gonalf450 50 ml iğne kullan dedi bugün gittim büyümemiş 75 ml çıkardı napıcam bilmiyorum ya büyümezse

Back