Yumurta kalitesini arttırmak için vitamin kullananlar

fiseriz

...elhamdulillah...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
386
216
53
42
Merhaba.Geçen ay yumurtalarım toplandı ama malesef embriyolar ilerlemedi ve trasnfer yapılmadı.Yumurtaların kalitesiz olabilir denildi ve vitamin verildi.Böyle olup sonucu başarlı olan arkadaşlar var mı?ya da başka neler yapılabilir?

Myo inositol ve n-asetil sistein en iyisi bunlari bi arastirin bence
Bi de folik asit tabiki

Myo inositol ve n-asetil sistein en iyisi bunlari bi arastirin bence
Bi de folik asit tabiki
Teşekkür ederim.Bana ımpryl ve stromega q10 yazdı doktor ama sizin önerdiklerinize de bakıcam.siz kullandınız mı ve sonuç aldınız mı?

günaydın. benim de arka arkaya 2 düşük oldu. embriyo tutunamadı. doktor bir sürü test yaptırmamı söyledi ama kendimde o cesareti ve metaneti bulamadım açıkçası. bir de impryl verdi. kullanmaya başla hemen diye. kullanmaya başlaya 10 gün falan olmamıştır ama acaba ne kadar zamanda yumurta kalitesini arttırır ya da gerçekten faydası var mıdır ben de çok merak ediyorum. bilgisi tecrübesi olan varsa çok sevinirim yazarsa. internette impryl ile ilgili çok birşey de bulamadım.

bunları tam açarmısın yeni duyuyorum
Canim ilki zaten inofolic combi yi biliyosundur onun etken maddesi ikincisi de google dan bak pkolularda bile dogurganligi iyilestiriyor kaliteyi arttiriyor

Inofolic combi diye bi takviye var hemen hemen herkese veriliyor dozu onemli galiba

Amerikada doktorum bunu sadece pko hastalarina veriyor, ben 1 ay kullandim, doktor ogrenince cok kizdi, internete ne cabuk inaniyorsunus, senin icin gereksiz bu demisti. Hatta bir kac hormon degerim dusuk cikinca bu ilaca bagladi.. o yuzden dikkatli olun derim..

Amerikada doktorum bunu sadece pko hastalarina veriyor, ben 1 ay kullandim, doktor ogrenince cok kizdi, internete ne cabuk inaniyorsunus, senin icin gereksiz bu demisti. Hatta bir kac hormon degerim dusuk cikinca bu ilaca bagladi.. o yuzden dikkatli olun derim..
Allah allah ilk defa duyuyorum ben pkoyum ama normal olanlara da iyi geliyor diye biliyordum tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin🌸

benim kadın doğum doktorum tüp bebekten önce 1 aylığına Pregnacare Him & Her Conception bu ilacı söylemişti. eşimle beraber kullanıyoruz

benim kadın doğum doktorum tüp bebekten önce 1 aylığına Pregnacare Him & Her Conception bu ilacı söylemişti. eşimle beraber kullanıyoruz
Kullanmaya başladınız mı?Bir de fiyatları nedir?Bana nisan da tekrar tüp bebek yapılacak.o zqman kadar stromega ve ımryl kullan dedi doktorum ama fiyatları yüksek.şubat ve mart ayını full kullanıcam.Süreç çok maliyetli ve artık tükenmye başladık.

Kullanmaya başladınız mı?Bir de fiyatları nedir?Bana nisan da tekrar tüp bebek yapılacak.o zqman kadar stromega ve ımryl kullan dedi doktorum ama fiyatları yüksek.şubat ve mart ayını full kullanıcam.Süreç çok maliyetli ve artık tükenmye başladık.
evet başladım ilaç hatta bitmek üzere... yanılmıyorsam 250 idi fiyatı ama doktorum sadece 1 ay kullan dediği için öyle kullandık.

Ne alaka ya anlayamadim n-asetil sisteyn sanırım yanlışınız var ????

Back
X