- 28 Aralık 2015
- 386
- 216
- 53
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.Bana ımpryl ve stromega q10 yazdı doktor ama sizin önerdiklerinize de bakıcam.siz kullandınız mı ve sonuç aldınız mı?Myo inositol ve n-asetil sistein en iyisi bunlari bi arastirin bence
Bi de folik asit tabiki
Hayir canim ben kullanmadim ama arttirdigini okumustumTeşekkür ederim.Bana ımpryl ve stromega q10 yazdı doktor ama sizin önerdiklerinize de bakıcam.siz kullandınız mı ve sonuç aldınız mı?
bunları tam açarmısın yeni duyuyorumMyo inositol ve n-asetil sistein en iyisi bunlari bi arastirin bence
Bi de folik asit tabiki
Canim ilki zaten inofolic combi yi biliyosundur onun etken maddesi ikincisi de google dan bak pkolularda bile dogurganligi iyilestiriyor kaliteyi arttiriyorbunları tam açarmısın yeni duyuyorum
n-asetil sisteyn mi kaliteye iyi gelenCanim ilki zaten inofolic combi yi biliyosundur onun etken maddesi ikincisi de google dan bak pkolularda bile dogurganligi iyilestiriyor kaliteyi arttiriyor
Evet yumurtalarin buyumesini sagliyorn-asetil sisteyn mi kaliteye iyi gelen
Inositol prowomen promotil women icinde var,digeri de nac genelde balgam sokturu olarak verir doktorlar yumurta kalitesini arttiriyormus.bunları tam açarmısın yeni duyuyorum
Myo inositol ve n-asetil sistein en iyisi bunlari bi arastirin bence
Bi de folik asit tabiki
Inofolic combi diye bi takviye var hemen hemen herkese veriliyor dozu onemli galibaMyo-insotol herkese tavsiye edilmiyor, pko su olanlarda etkili diye biliyorum
Inofolic combi diye bi takviye var hemen hemen herkese veriliyor dozu onemli galiba
Allah allah ilk defa duyuyorum ben pkoyum ama normal olanlara da iyi geliyor diye biliyordum tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icinAmerikada doktorum bunu sadece pko hastalarina veriyor, ben 1 ay kullandim, doktor ogrenince cok kizdi, internete ne cabuk inaniyorsunus, senin icin gereksiz bu demisti. Hatta bir kac hormon degerim dusuk cikinca bu ilaca bagladi.. o yuzden dikkatli olun derim..
Kullanmaya başladınız mı?Bir de fiyatları nedir?Bana nisan da tekrar tüp bebek yapılacak.o zqman kadar stromega ve ımryl kullan dedi doktorum ama fiyatları yüksek.şubat ve mart ayını full kullanıcam.Süreç çok maliyetli ve artık tükenmye başladık.benim kadın doğum doktorum tüp bebekten önce 1 aylığına Pregnacare Him & Her Conception bu ilacı söylemişti. eşimle beraber kullanıyoruz
evet başladım ilaç hatta bitmek üzere... yanılmıyorsam 250 idi fiyatı ama doktorum sadece 1 ay kullan dediği için öyle kullandık.Kullanmaya başladınız mı?Bir de fiyatları nedir?Bana nisan da tekrar tüp bebek yapılacak.o zqman kadar stromega ve ımryl kullan dedi doktorum ama fiyatları yüksek.şubat ve mart ayını full kullanıcam.Süreç çok maliyetli ve artık tükenmye başladık.
Folik asit ve diğerlerini hangi marka kullandınız acaba2.olumsuz tüp bebek denemesinden 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.
Bu arada folic asit, q10 ve omega3 kullandım.