Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben d vitamini ve antioksidan kullanmıştım faydasını gördüm tabi benim d vitaminim düşüktü. Sizde ölçtürüp düşükse kullanmaya başlayabilirsiniz gerçekten yumurta kalitesi üzerinde çok etkili.Merhaba arkadaslar ileri derece cikolata kisti hastasiyim.yumurta kalitesini artirmak icin kullandiginiz ilaclar nedir?faydasini da gördünüz mü?onerileriniz uzerine doktora danisacagim:)
Merhaba. Benim iki transferim olumsuz oldu. Kimyasal ve negatif. 3cu opudan once ari sutu bal propolis, her gun iki kaşik polen kullandim. Mumkunse hergun 5km yurumeye ozen gosterdim. Prowomen saşe kullandim. 3cu transferde tuttu. Onunla alakali oldugu cok şupeli ama yine de deneyimim buMerhaba arkadaslar ileri derece cikolata kisti hastasiyim.yumurta kalitesini artirmak icin kullandiginiz ilaclar nedir?faydasini da gördünüz mü?onerileriniz uzerine doktora danisacagim:)
Ari sutu propolis carpinti yapiyor da digerlerini yapabilirim.bi arastirayim biestoron hakkinda fikriniz var miMerhaba. Benim iki transferim olumsuz oldu. Kimyasal ve negatif. 3cu opudan once ari sutu bal propolis, her gun iki kaşik polen kullandim. Mumkunse hergun 5km yurumeye ozen gosterdim. Prowomen saşe kullandim. 3cu transferde tuttu. Onunla alakali oldugu cok şupeli ama yine de deneyimim bu
Antioksidan olarak ne kullandiniz.aynen d vitaminime baktorayim bi.benim kalitesizligim cikolata kistindem yumurta cikiyor ama olgun sayisi az oluyor ve 5.gune gitmiyorMerhaba ben d vitamini ve antioksidan kullanmıştım faydasını gördüm tabi benim d vitaminim düşüktü. Sizde ölçtürüp düşükse kullanmaya başlayabilirsiniz gerçekten yumurta kalitesi üzerinde çok etkili.
Omepq10 tansiyonumu dusurdu ve migdemi bulndirdi.zayifim diyedir belki size etki eder. ben zeuciti kullandim .32 yumurtam toplandi ama kalitesine etki etmedi cunku 1 tane kotu kalite yumurtam oldu .1 ay kullanabildim omepayi.zeucitide 2 ay.belki az kullandim diye etki etmemistirOmepa q10 yszdı bana doktorum ama bu bir mucize değildir gibi bişey söyledi yani ama etkisini görenler varmış o takviyeden. Bende yeni başlayacağım inşallah aynı sorun bende de var çikolata kistimde mevcut kalitem düşük
Yeme içmenizi değiştirmenizi öneririm. Bende araştırarak dikkat etmeye çalışıyorum.![]()
Ocean markaydı inositolünde yumurta kalitesini arttırdığını duymuştum isterseniz bir araştırın.Antioksidan olarak ne kullandiniz.aynen d vitaminime baktorayim bi.benim kalitesizligim cikolata kistindem yumurta cikiyor ama olgun sayisi az oluyor ve 5.gune gitmiyor![]()
Tamam hemen bakiyorumOcean markaydı inositolünde yumurta kalitesini arttırdığını duymuştum isterseniz bir araştırın.
Birde opudan once bu kullandiginiz takviyeler yumurta artisi sagladi mi elinizde donduracak yumurtaniz oldu muMerhaba. Benim iki transferim olumsuz oldu. Kimyasal ve negatif. 3cu opudan once ari sutu bal propolis, her gun iki kaşik polen kullandim. Mumkunse hergun 5km yurumeye ozen gosterdim. Prowomen saşe kullandim. 3cu transferde tuttu. Onunla alakali oldugu cok şupeli ama yine de deneyimim bu
Yaaa sizin o zaman vücut olarak tepki çok veriyor bu tarz şeylere arı sütü çok kıymetli diyorlar ona da sanırım sıkıntınız varmış.Omepq10 tansiyonumu dusurdu ve migdemi bulndirdi.zayifim diyedir belki size etki eder. ben zeuciti kullandim .32 yumurtam toplandi ama kalitesine etki etmedi cunku 1 tane kotu kalite yumurtam oldu .1 ay kullanabildim omepayi.zeucitide 2 ay.belki az kullandim diyesabah erken ise gidiyorum pek kahvaltima ozen gostermesemde gun icinde yedigime ictigime ozen gosteriyorum
![]()
Aynen herseyde tepki veriyor.tamam kefir deneyimYaaa sizin o zaman vücut olarak tepki çok veriyor bu tarz şeylere arı sütü çok kıymetli diyorlar ona da sanırım sıkıntınız varmış.
Kefir içmeyi deneyebilirsiniz birde rahim dokusunu yeniliyormuş bende yeni başladım. Biraz kötü tadı ama zorlayınca fındıkla felan idare ediliyor.
Biesteronu doktor yazmadikca kullanmayinAri sutu propolis carpinti yapiyor da digerlerini yapabilirim.bi arastirayim biestoron hakkinda fikriniz var mi
Bende zaten donduracak kalmiyordu. Onemli olan tutmasi o da tuttu. Dedigim gibi hiç alakali olmaya da bilirBirde opudan once bu kullandiginiz takviyeler yumurta artisi sagladi mi elinizde donduracak yumurtaniz oldu mu
Size bi de şeyi önerebilirim çekilmiş çörek otu bal tarçın karıştırıyorlarmış. Ama oranlarını bilmiyorm arsştormanız da yarar var. Ben direk bunla uğraşamayacağım için soğuk sıkılmış çörek otu yağı aldım biliyorsunuz çörek otu da genel olarak faydası olan bişey tabi herhangi bir şeye alerjiniz varsa bunları yapmayın gene deAynen herseyde tepki veriyor.tamam kefir deneyim
Denerim az bisi alerjim olursa birakirim sagolunSize bi de şeyi önerebilirim çekilmiş çörek otu bal tarçın karıştırıyorlarmış. Ama oranlarını bilmiyorm arsştormanız da yarar var. Ben direk bunla uğraşamayacağım için soğuk sıkılmış çörek otu yağı aldım biliyorsunuz çörek otu da genel olarak faydası olan bişey tabi herhangi bir şeye alerjiniz varsa bunları yapmayın gene de
Ayni durumumuzBende zaten donduracak kalmiyordu. Onemli olan tutmasi o da tuttu. Dedigim gibi hiç alakali olmaya da bilir
Zararli mi biestoronBiesteronu doktor yazmadikca kullanmayin
Bilmiyorum araştirmadim ama hormon içerikli diye biliyorum onu. Ve doktorlar ihtiyaç oldugunda veriyorlar. Doktorunuzla danişin derimZararli mi biestoron
Eczacida sizin gibi dedi bi sorayimBilmiyorum araştirmadim ama hormon içerikli diye biliyorum onu. Ve doktorlar ihtiyaç oldugunda veriyorlar. Doktorunuzla danişin derim