Kuzular selamYumurta tembelliği için Ben de 4 defa klomen kullandım sadece 4. Ayda bir tane yumurtam büyüdü iğneyle çatlattık onu ama gebelik olmadı sonra tedaviyi bıraktım aktara gittim arı sütü bal polen karışımı yaptı bana hiç umudum yoktu midem bulanarak zorla yedim sonra Başka bi doktora daha gideyim dedim 2 tane yumurtam olgunlaşmış amaaa gebelik olmadı Yani ben de arı bal polen işe yaradı ☺
Arı sütü polenide çok etkili evet erkekler içinde öyle ama çok pahalı ya
Nasil önerdi cnm artardardami ne iyi doktormus normalde boyle kürlerw karsi oluyo dr lar.ben aslanpencesi icince hamile kalmistim ama bos gebelik oldu tekrar icsemmi diyorum östrojeni yükseltiyomus korktumBende bu ay aynı tedaviyi gördüm doktorum bana soğan kürü aslan pençesi otu kürü ve incir kürünü tavsiye etti canım sende dene istersen bitkisel hepsi nasılsa
Soğan kürünü adetli iken mi denemek lazimİnşallah kuzum yabence sen soğan kürünü dene derim çok faydasını duydum ben internetten bir araştırda istersen☺
Adetin bittiği zaman başlıyorsunSoğan kürünü adetli iken mi denemek lazim
Rtarrsual adet uzenlemek ıcın adet söktüryor. benmde adetm cok duzenlıydı ramazandan dolayı duzenı sastı. Doktor ıste o sogan kurunden sonra adet oldugunda adetın 4.gunu bunu kullanmaya basla dedı. Ama adet olursan kullan olmazsan kullanma gibi önemlı bır bılgıyj vermedı. Bende adetın gelmesını beklıyorum gelmiyor kullansammı acaba soktursun de adet olayım dedım. Allahtam kullanmadım meger hamıleymısım. Kullansaydım tarrusal bebegıde söktürüp götürcekti. Gerek kalmadı ıste. Onu duzensızlık ıcın verıhorlar. Ha bırde onla bırlıkte gunde 1 tsne tok kan sulandırıcı vermıstı bana corospin mıydı neydı adı. Bu kullan dedı rahmınde kanlansın en azından gebe kalırsan bebek tutunmus olur dedı. Gebelık planı oncesi Kan sulandırıcı kullanmayanlar genelde dusuk yapıyor dedı. Onu ve folık asidı verdı. Bıde ıste adet olursam dıye tarrusal verdı. 2sını kullandım tarrusalı kullanmadım. Sımdı sogan kuru yapacaksan tarrusalla kullanımı dogrumuduf onu bılmıyorum. Adetlıyken sogan kuru yapınca adet uzadıkca uzuyor. Bı doktorjuna danıs bence. Kan sulandırıcıyıda sor.ben gebe deglken kullanıyofdum. Aynı ay ıcınde gebe kaldım. Ama ben mesela normaldd asla alkol sıgsra cay kahve tuketen bırı degılm o turk kahvesjnı en son lısede bıdefa tadına bKmK ıcın ıcmısımdır kotu ve agır kokuyor dıye asla ıcmedım. Cayda aynı sskılde cok anlamsız bır ıcecek ne kokusu var ne tadı oyle nıkotın alkol vs gırmıslıgı yok benm vucuduma. Esımde sıgara alkol almaz asla. O yuzden cok zorlanmadık. Ablam benden 1 ay oncr evlendı okımyasal gebelık gecırdı. Esı arada alkol alır hatta ablamda arada ozel geceymıs ıste yılbasıymıs vs alkol alırlar. Ablam ayda yılda 1 defa kullanıyoruz ondan bısey olmaz dıyor ama bılmıyorum bayagıdır evlı hala ugrasıyor cocuk ıcın. Ben ıstemıyorum dıyo ama bellı yanı canıda sıkılıyot bu duruma. Ben dıyorm soyle yap bunu yap sunu yap dıye. Pek dınlemıyor bızde artk bısey demez olduk. Alkolsıgars nıkotın seyler sperm kalitesini dusurur yumurtanın catlamasıını gecıktırır. Bunlar varsa bırsure cıksrın hayatnzdan. Sanıyoruzkı yddıgımız ıctıgımz seylerden bısey olmaz ama onlsrda cok etkiliyormusAynen canım hayırlısı valla streslı zamanlar ama yapmamaya çalışıyoruzRabbım herkese nasıp eder ınsallah zor seyler gerçekten. Tarlusal kullanıyorum ben genelde o koruma için degılmıs galıba dimi canım ?
Teşekkür ederim cnmAdetin bittiği zaman başlıyorsun
Tesekkkr ederım yorumun ıcın canım artık Rabbıme bıraktı ben herseyın hayırlısı olsun hakkımızda ınsallh sağ salım evladımız olsun bızımdeTarrusal adet d
Rtarrsual adet uzenlemek ıcın adet söktüryor. benmde adetm cok duzenlıydı ramazandan dolayı duzenı sastı. Doktor ıste o sogan kurunden sonra adet oldugunda adetın 4.gunu bunu kullanmaya basla dedı. Ama adet olursan kullan olmazsan kullanma gibi önemlı bır bılgıyj vermedı. Bende adetın gelmesını beklıyorum gelmiyor kullansammı acaba soktursun de adet olayım dedım. Allahtam kullanmadım meger hamıleymısım. Kullansaydım tarrusal bebegıde söktürüp götürcekti. Gerek kalmadı ıste. Onu duzensızlık ıcın verıhorlar. Ha bırde onla bırlıkte gunde 1 tsne tok kan sulandırıcı vermıstı bana corospin mıydı neydı adı. Bu kullan dedı rahmınde kanlansın en azından gebe kalırsan bebek tutunmus olur dedı. Gebelık planı oncesi Kan sulandırıcı kullanmayanlar genelde dusuk yapıyor dedı. Onu ve folık asidı verdı. Bıde ıste adet olursam dıye tarrusal verdı. 2sını kullandım tarrusalı kullanmadım. Sımdı sogan kuru yapacaksan tarrusalla kullanımı dogrumuduf onu bılmıyorum. Adetlıyken sogan kuru yapınca adet uzadıkca uzuyor. Bı doktorjuna danıs bence. Kan sulandırıcıyıda sor.ben gebe deglken kullanıyofdum. Aynı ay ıcınde gebe kaldım. Ama ben mesela normaldd asla alkol sıgsra cay kahve tuketen bırı degılm o turk kahvesjnı en son lısede bıdefa tadına bKmK ıcın ıcmısımdır kotu ve agır kokuyor dıye asla ıcmedım. Cayda aynı sskılde cok anlamsız bır ıcecek ne kokusu var ne tadı oyle nıkotın alkol vs gırmıslıgı yok benm vucuduma. Esımde sıgara alkol almaz asla. O yuzden cok zorlanmadık. Ablam benden 1 ay oncr evlendı okımyasal gebelık gecırdı. Esı arada alkol alır hatta ablamda arada ozel geceymıs ıste yılbasıymıs vs alkol alırlar. Ablam ayda yılda 1 defa kullanıyoruz ondan bısey olmaz dıyor ama bılmıyorum bayagıdır evlı hala ugrasıyor cocuk ıcın. Ben ıstemıyorum dıyo ama bellı yanı canıda sıkılıyot bu duruma. Ben dıyorm soyle yap bunu yap sunu yap dıye. Pek dınlemıyor bızde artk bısey demez olduk. Alkolsıgars nıkotın seyler sperm kalitesini dusurur yumurtanın catlamasıını gecıktırır. Bunlar varsa bırsure cıksrın hayatnzdan. Sanıyoruzkı yddıgımız ıctıgımz seylerden bısey olmaz ama onlsrda cok etkiliyormus
Şimdi canım tek aslan pençesi içersen nasıl olur bilmiyorum doktorum bana önce soğan kürü ardından aslan pençesini ondan sonrada incir kürü yapmamı söyledi nasip işleri tabi bunlar ama her ihtimali düşünmek gerekiyorNasil önerdi cnm artardardami ne iyi doktormus normalde boyle kürlerw karsi oluyo dr lar.ben aslanpencesi icince hamile kalmistim ama bos gebelik oldu tekrar icsemmi diyorum östrojeni yükseltiyomus korktum
Vlla canım sadece saglıklı beslenecem ya cubku hap kullanırken bıtkısel seyler ıcmek ıstemıyorumŞimdi canım tek aslan pençesi içersen nasıl olur bilmiyorum doktorum bana önce soğan kürü ardından aslan pençesini ondan sonrada incir kürü yapmamı söyledi nasip işleri tabi bunlar ama her ihtimali düşünmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?