Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18-22 mm arasıAdetimin 5. Günü klomen kullanmaya başladım pazar günü bitti bugün kontrole gittim yumurta 16 cm olmuş doktor yazmayacaktı ama ben ovitrelle iğne istedim bugün yapabilirsin dedi ama bana boyt küçük geldi acaba 1-2 gün beklesem mi
Beklesem mi o zaman yarın muhtemelen 17.5 - 18 cm olur18-22 mm arası
bence yarın vursan olur canım. sonra değerlendirmen gereken saatlerni biliyosun di mi ? ben bu ay 21 mm ken vuruldumBeklesem mi o zaman yarın muhtemelen 17.5 - 18 cm olur
Genelde 6 saat sonra diyorlar ama geçen sene doktor bana 12 saat sonra demişti ve onda tutmuştubence yarın vursan olur canım. sonra değerlendirmen gereken saatlerni biliyosun di mi ? ben bu ay 21 mm ken vuruldum
Bende bu boyutlarda vurulmadım daha önceBenim doktorum 20 mm den aşağıda vurdurtmuyor. Ama burda 17 mmde olanları gördüm.
Herşeyin hayırlısı belki böylesi hayırlı olur sizin için doktorunuzu dinleyin yine de. İnşallah güzel haber alırsınızBende bu boyutlarda vurulmadım daha önce
İnş doktor yazmayacaktı pahalı diye ben yazdırdım bekleyeyim mi diye sormayı unuttum aslında tam net bişey de demiyordu cımbızla aldım lafları kaç cm olduğunu bile 2 kez sordum öyle söylediHerşeyin hayırlısı belki böylesi hayırlı olur sizin için doktorunuzu dinleyin yine de. İnşallah güzel haber alırsınız
Bu 3üncü iğnem benimde daha öncekilerde hep söylemişti boyutları bu sefer söylemedi benimkide. Sadece güzel gelişmişler dedi bendee sormayı unuttum kaç cm diyeİnş doktor yazmayacaktı pahalı diye ben yazdırdım bekleyeyim mi diye sormayı unuttum aslında tam net bişey de demiyordu cımbızla aldım lafları kaç cm olduğunu bile 2 kez sordum öyle söyledi
Benim de bu sene 3. Olacak Bi de geçen sene vurdurmuştum ilk seferde tutmuştu yok vurulmadım ya daha yumurta küçük ilişkiyi sordum 36-40 saat içinde çatladığını söylüyorlar dedi bundan önceki doktor 36 saat diyordu geçen seneki doktorum 12 saat demiştiBu 3üncü iğnem benimde daha öncekilerde hep söylemişti boyutları bu sefer söylemedi benimkide. Sadece güzel gelişmişler dedi bendee sormayı unuttum kaç cm diye
Oldunmu peki canım iğneyi. Ben cumartesi oldum pazar günü çok ağrım oldu belim kasıklarım karnımın yanları afedersin popom bile ağrıdı. Sanıyorum iğneyi olduktan sonra yumurta daha da olgunlaşıyormuş sonra çatlıyormuş.
Birde ilişki düzenini nasıl önerdi doktorun?
Benim doktorda hep 36 saat sonra diyor. Onun dediği şekilde olmayınca bu sefer 12 saat sonra ve 36 saat sonra değerlendirdim. Artık olursa olur napalım amann bıkkınlık geliyor insanaBenim de bu sene 3. Olacak Bi de geçen sene vurdurmuştum ilk seferde tutmuştu yok vurulmadım ya daha yumurta küçük ilişkiyi sordum 36-40 saat içinde çatladığını söylüyorlar dedi bundan önceki doktor 36 saat diyordu geçen seneki doktorum 12 saat demişti
Aynen hemde nasıl bıkkınlık oluyor ilişki zor geliyor stres zor geliyor İnş tutar kaçıncı gününüz bugünBenim doktorda hep 36 saat sonra diyor. Onun dediği şekilde olmayınca bu sefer 12 saat sonra ve 36 saat sonra değerlendirdim. Artık olursa olur napalım amann bıkkınlık geliyor insana
Aynen öyle valla iğne olduğum günü saymazsam 4. Günüm dahaAynen hemde nasıl bıkkınlık oluyor ilişki zor geliyor stres zor geliyor İnş tutar kaçıncı gününüz bugün
Hımm daha yeniymiş hayırlısı olsun hakkınızdaAynen öyle valla iğne olduğum günü saymazsam 4. Günüm daha
Sağolasın inşallah hepimiz içinHımm daha yeniymiş hayırlısı olsun hakkınızda
İnş canım inş bende iğneyi vurmadığıma pişman olmamSağolasın inşallah hepimiz için
Günde 1 mm büyüdüğünü hesap edersek kaç gün geçti canım doktor kontrolünden 2 3 gün gectiyse vuradabilirsin aslında 17 mm ile hamile olan vRdı burdaİnş canım inş bende iğneyi vurmadığıma pişman olmam
Bugün gittim dahaGünde 1 mm büyüdüğünü hesap edersek kaç gün geçti canım doktor kontrolünden 2 3 gün gectiyse vuradabilirsin aslında 17 mm ile hamile olan vRdı burda
Anladım canım eğer kendisi büyüyeceğini biliyorsan 2 3 hüne yap iğneyi benceBugün gittim daha