- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
Amin inşallah Allah olmayanlara versin İnan ki ben de çok duygulanıyorum özellikle doğum yaklaştığı içinAmin amin inşallah rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın istemsin ağlıyorum ya inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Allah olmayanlara versin İnan ki ben de çok duygulanıyorum özellikle doğum yaklaştığı içinAmin amin inşallah rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın istemsin ağlıyorum ya inşallah
Amin inşallah ikisinide o kdr çok istiyorum ki o yüzden mi bilmem birşey hissetmiyorum ya nedenseİnan ki ben de akışına bıraktım an oldum o kadar ümitsizdim artık o aydan bel ağrısı yaşıyordum yani eşim hep sırtıma basıyordu inan hiç farkında değilim çok şükür hiçbir şey olmadı sen cinsiyetin ne hissediyorsun İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur cinsiyetini hiç önemi yok
Seninde ilk çocukmuydu cinsiyeti neAmin inşallah Allah olmayanlara versin İnan ki ben de çok duygulanıyorum özellikle doğum yaklaştığı için
Yok canım benim bir kızım var bu ikinci gebelik bunun cinsiyeti de erkekSeninde ilk çocukmuydu cinsiyeti ne
Benimde öyle biliyormusun rabbim korudu hacamat yaptırdım hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önceİnan ki ben de akışına bıraktım an oldum o kadar ümitsizdim artık o aydan bel ağrısı yaşıyordum yani eşim hep sırtıma basıyordu inan hiç farkında değilim çok şükür hiçbir şey olmadı sen cinsiyetin ne hissediyorsun İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur cinsiyetini hiç önemi yok
İnan ben de çok bekledim bir iki tane kürtaj olmuştum o yüzden hiçbir şey hissetmiyordum sadece 4 ayıma girdiğimde kız hissediyordum o da yanıldım zatenAmin inşallah ikisinide o kdr çok istiyorum ki o yüzden mi bilmem birşey hissetmiyorum ya nedense
Yaa ne güzel rabbim her ikisinden tatdırmış rabbim sana bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallahYok canım benim bir kızım var bu ikinci gebelik bunun cinsiyeti de erkek
Bakalım Çarşamba günü doktor ne diyecek hayırlısıylaİnan ben de çok bekledim bir iki tane kürtaj olmuştum o yüzden hiçbir şey hissetmiyordum sadece 4 ayıma girdiğimde kız hissediyordum o da yanıldım zaten
Demeki nasibi varmış canımBenimde öyle biliyormusun rabbim korudu hacamat yaptırdım hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önce
Aynen öyle canımDemeki nasibi varmış canım
Amin inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinYaa ne güzel rabbim her ikisinden tatdırmış rabbim sana bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Öğrenirsen bana buradan yaz canımBakalım Çarşamba günü doktor ne diyecek hayırlısıyla
Amin amin peygamber efendimizin Fatıma annemizin izinden giden evlatlar olsunlarAmin inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminnn inşallahAmin amin peygamber efendimizin Fatıma annemizin izinden giden evlatlar olsunlar
Olur yazarım canımÖğrenirsen bana buradan yaz canım
İyi günler arkadaşlar ben 5 gün klomen kullandım bugün kontrole gittim 6 tane yumurta gelişmiş ama 14 15mm pazartesi tekrar gel bakalım ona göre çatlatma iğnesi yapalım dedi. Sorum şu yumurta en az 18 mm olması lazım o güne kdr gelişirmi?
Hamileliği nasıl geçti peki canım devlette mi özelden mi muayene oluyorsunOlur yazarım canım
Tşkr eEvet 3 günde 4 mm gelişebilir.
İlk 3 muaneme özeldeki doktoruma gittim şimdi devlete gidiyorum elhamdülillah rahat geçiyor sadece ara ara kasığımda ağrılar oluyor adet dönemlerimde ve baskı oluyor o da normaldir herhaldeHamileliği nasıl geçti peki canım devlette mi özelden mi muayene oluyorsun
Canım biz çok şükür hamileyiz Allah sizlere de nasip etsin ben de klomen kullanmıştım 5 gün sonra çatlatma iğnesi olmuştum doktorun ilişki önerdiği günlerde ilişki oldu ama tutmadı akışına bıraktığım zaman oldu ondan bir ay önce de yakı kullanmıştım bilmiyorum onun etkisi var mı yok mu ama bir dahaki ay hamileydimBende dün femaraya başladım kızlar. Bu süreçte neler yapıyorsunuz. İlk olunca birazda heyecanlı oluyor insan