- 16 Haziran 2023
- 215
- 13
- 27
Evet benim ilk olucak inşallah rabbim nasip ederseBende öyle canım senin ilk gebeliginmi olucak benim bir kızım var çok şükür ama bu iki kürtaj beni çok yiprati ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim ilk olucak inşallah rabbim nasip ederseBende öyle canım senin ilk gebeliginmi olucak benim bir kızım var çok şükür ama bu iki kürtaj beni çok yiprati ya
Yumurta günde 2 mm büyürİyi günler arkadaşlar ben 5 gün klomen kullandım bugün kontrole gittim 6 tane yumurta gelişmiş ama 14 15mm pazartesi tekrar gel bakalım ona göre çatlatma iğnesi yapalım dedi. Sorum şu yumurta en az 18 mm olması lazım o güne kdr gelişirmi?
Teşekkür ederimYumurta günde 2 mm büyür
Rica ederim benden famera kullandım çatlatma iğnemi oldum bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirizTeşekkür ederim
Amin inşallah yaRica ederim benden famera kullandım çatlatma iğnemi oldum bekliyorum inşallah güzel haberlerle geliriz
Amin inşallah ya
[/Q
Sizind ilk gebelik mi olucakRica ederim benden famera kullandım çatlatma iğnemi oldum bekliyorum inşallah güzel haberlerle geliriz
1 boş gebeliğim var 27 Eylül 2022de kürtaj oldum o zamandan beridir hamile kalamıyorum ,eşimde de benden de Bir problem olmamasına rağmen olmuyor en son famera+çatlatma deneyelim dedik rahîm filmide çekildim temiz çıktı bazı şeyler vaktine esir oluyor sanırım çok istedikçe kaçıyorlar sankiSizind ilk gebelik mi olucak
Benimde öyle ya hiçbir sorun yok benim hiç gebelik de olmadı 2 yıldır korunmadık da1 boş gebeliğim var 27 Eylül 2022de kürtaj oldum o zamandan beridir hamile kalamıyorum ,eşimde de benden de Bir problem olmamasına rağmen olmuyor en son famera+çatlatma deneyelim dedik rahîm filmide çekildim temiz çıktı bazı şeyler vaktine esir oluyor sanırım çok istedikçe kaçıyorlar sanki
Benimde öyle ya hiçbir sorun yok benim hiç gebelik de olmadı 2 yıldır korunmadık da
İnşallahEvet benim ilk olucak inşallah rabbim nasip ederse
Rahîm filmi çekildiniz miBenimde öyle ya hiçbir sorun yok benim hiç gebelik de olmadı 2 yıldır korunmadık da
Evet tüplerede baktılar açık adetimde düzenli sadece 2,3 gün şaşar bazenRahîm filmi çekildiniz mi
Bu ay bu hasret son bulur inşallah güzel haberlerler veririz birbirimizeEvet tüplerede baktılar açık adetimde düzenli sadece 2,3 gün şaşar bazen
Ahh aminnnn aminnnn inşallahBu ay bu hasret son bulur inşallah güzel haberlerler veririz birbirimize
İnşallah canımİnşallah
Bende 1,5 yıldır maalesef 2 defa daha kullandım formata ovitrelle olmadı bende pcos var.psikolojik olarak çok yıpranıyorum sanırım tüp bebek tedavisine başlayacağımYaaa inşallah 2 yıldır doktora gidip gelmekten çok yoruldum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende 1,5 yıldır maalesef 2 defa daha kullandım femara ovitrelle olmadı bende pcos var.psikolojik olarak çok yıpranıyorum sanırım tüp bebek tedavisine başlayacağım
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun aynı bende öyle çok yoruldum yıprandım birde benim ailemde başka şehirde burda da eşimden başka destekçi yokBende 1,5 yıldır maalesef 2 defa daha kullandım formata ovitrelle olmadı bende pcos var.psikolojik olarak çok yıpranıyorum sanırım tüp bebek tedavisine başlayacağım
Benimde öyle ailem yanımda değil .Eşim destekçi ama o da yoruldu benimle birlikte çok yıprandım bu süreçte gereksiz gerginlik stres yaşadım eşime de yansıdı haliyle ..Ben 2 ay önce Mustafa Taş hocama gittim tüp bebek için daha erken biraz daha dene dedi fakat olmadı bende yıpranıyorum tekrar gideceğimRabbim hepimizin yardımcısı olsun aynı bende öyle çok yoruldum yıprandım birde benim ailemde başka şehirde burda da eşimden başka destekçi yok