YUMURTA DONDURMA

Amin inşallah. Evet anladım ne demek istediğinizi. Sigara elbette ki zararlı ama şu an sigaradan çok sınav senesinin ve bu sağlık sorunlarının verdiği stres daha çok zarar veriyor bana. Sigara konusunda da o dönemde mutlaka bırakacağım. Hayatımın geri kalanında ise bırakmaya hiç değilse de azaltmaya gayret edeceğim, teşekkür ederim.

Merhabalar, çok teşekkür ediyorum sizinde çok aklı başında bir kız ya da kadın olduğunuzu hissediyorum. Ben en başta jinekoloğa gittim ve amh değerim 0.45 çıkınca doktor da hiç dahiliye bölümüne yönlendirmeyince açıkçası gitmek aklıma gelmedi o durumda. Bu süreçte de sigarayı bırakabilirsem harika olur, bırakmazsam da kesinlikle azaltacağım. Çünkü hayallerime olan bağlılığım, sigaradan çok daha ağır basıyor. Çok teşekkür ediyorum hem geçmiş olsun dileğiniz hem de duanız için. Siz de eğer bir anne yahut anne adayı iseniz Allah bağışlasın. Umarım gönlünüzce bir evlat yetiştirmek nasip olur.

Rica ederim
Ben de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Dahiliye bölümünü asla ihmal etmeyin
Çünkü bu yaşta amh değerinizin böyle olmasının altında Allah korusun ama başka şeyler yatıyor olabilir
O yüzden muhakkak detaylı tetkikten geçin

Yumurta dondurmaktan da asla korkmayın
Günümüzde neredeyse pek çok kadının tercih ettiği bir yöntem

İnşallah sizin için de her şey çok güzel olur hem sınav anlamında hem de sağlık anlamında

Mutlaka gideceğim, çok teşekkür ederim. Sayenizde kendimi biraz daha rahat hissediyorum. Böyle hemcinslerine destek olmaya çalışan kızları-kadınları görünce çok mutlu oluyorum ve çok gururlu hissediyorum.

Cnm inan çok geçmiş olsun amaa hiç bilmiyorum iyi araştırıp karar vermen lazım dilerim hersey senin faydana olur ben bi vitamin basladim sanki ufaktan biraz fayda görmeye başladım gibi 10 gündür kullaniyorum statera plus ve cycil diye bsy

Teşekkür ederim balım, seninde mi aynı sorunun var ?

Erken menopoz dendi bana da şuan bsyler yapıyorum azda olsa düştü 10 günde devam edicem

Hemen küçük bir düzeltme yapayım amh değeri 1 üstündeki kişilerde de doktor izniyle dondurma işlemi yapılabilir. Örneğin bana uygun görüldü çünkü ileride sorun olacağına karar verildi. Hipo hipo hastasıyım

canım benim ablamda bundan 6 sene önce erken menapoz teşhisi konuldu. ve her adette yumurta rezervi azalıyordu. kendisi bekardı ilerde pişman olmamak için işlemi kabul etti. özel bir sağlık merkezinde tedaviye başladı yumurta geliştirici ve catlatma iğnesi kullandı. alttan işlem gördü ama doktor kağıt verdi. ilerde sorun yaşamaması için... her ay sağlıklı yumurtaları aldılar. sonra da dondurdular. hemen 1 ayda olan işlem değil bilgin olsun.....

Şu an ne durumda bebek sahibi oldu mu ?

Devlet hastanesi sana yardımcı olacaktır canım . En azından araştır . Randevu al danış .
Yumurtalarını dondurmanı şiddetle tavsiye ederim . 29 yaşındayım benim de amh düşük tüp bebem yaptırıyorum.
İleride sıkıntı yaşamamak adına gerekirse 2 kere yumurtalarını toplat çok olsun kuzum .
Belkide hiç meneopza girmezsin belli olmaz . Fakat şu an hormon değerin düşük . Sen işini sağlama al gerisini zamana bırak

Pek bir bilgim yok ana sayfada cikti dua etmek istedim.
Rabbim öyle güzel sağlık versin ki hiç böyle şeylere ihtiyaç duymayın insallah sizde tüm genclerimiz de
Guzellikler sağlıklar görün insallah hepiniz amin

Çok geçmiş olsun. Nasıl bir hastalık o ?
Kişinin cinsiyet hormanlarının doğru salgılanamaması. Örneğin kadınlarda adet görememe, göğüs büyümemesinin olmaması gibi etkileri var. Beyne alacağınız bir darbe bile sizi hipo hipo yapabilir. Benimkisi gen sorunlarından kaynaklı.

Ne kadar olgun ve aklı başında bi kızsınız sahiden. Dondurun yumurtalarınızı bence de, amh düşük gibi biraz. Bugün tesadüfen yumurta donasyonu bölümüne denk geldim, çocuk sahibi olmak çok isteyen ama amh'tan dolayı olamayan bazı anne adaylarının mücadelesi beni etkiledi. Üstüne de sizin konunuz denk geldi, o yüzden şahsi fikrim dondurun. Çok çok iyi bi anne olursunuz eminim.

Merhaba yumurta dondurmus bekar biri olarak yasadiklarimi paylasmaya geldim :) benim genetik gecisli bir hastaligim var ayrica yasim 40 miyom ameliyati sonrasi kadin dogum doktorum onermisti yasin geciyor yumurtalarin bitecek ileride pisman olmak istemezsen dondur benim bu islemi yapmayan ama pisman olan hastalarim oldu demisti ama benim amacim pisman olmamak degildi genetik hastaligim ileride cocuk istersem ona gecmesin fikriydi doktorum cok guvendigim biri o sebeple onun onerdigi merkezde yaptirdim 10-12 gunluk bir ilaclanma sureci sonucu 3 yumurta alindi bu sayinin yasima gore iyi oldugu soylendi bence de mantikli benim hic beklentim yoktu aslinda boş bile cikabilir diye her kotu kosula kendimi hazirlamistim biraz masrafli ve doktora gel-gitli bir dönem cocuk konusunda asiri istekli biri degilim o sebeple 3 yumurtada kaldim ben devam etmedim ama ilk gorusmede doktor en az 5 olursa iyi olur demisti belki sen yaparsan devam etmek istersin benim tek amacim illa cocugum olsun degildi cocuk istersem saglikliya en yakini olsundu ayrica bakire degilim vajinal olarak toplandi iyi sanslar dilerim sana hayatta her sey diledigin gibi gitsin :)

Merhaba canım,benimde kızım 21 yaşına yeni girdi,bir iki adet düzensizliği oldu dr a götürdüm amh 0,03 fsh 4 çıktıdaha öğrenci olduğu için yumurta dondurma önerildi.erken menepoza giriyor dendi,şimdi bu değerle her seferinde bir iki yumurta bulsak şanslı olucazsen ne yaptın?senin değerin daha iyi,bence birazsağlıklı beslenip yürüyüş yapıp vitaminler içsen o değeri koruyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…