- 28 Haziran 2011
- 59.330
- 149.720
vuslatizmirİnan adamın kisligi hiç önemli değil ben topu topu herhalde 5 dakika gormusumdur o yüzden takılma bu duruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vuslatizmirİnan adamın kisligi hiç önemli değil ben topu topu herhalde 5 dakika gormusumdur o yüzden takılma bu duruma
ama 5 dakka gördüysen seninle kşm ilgilendi bu tedavıde doktorum ilgisi motıvesi cok onemli değilmi insan daha pozitif olmazmıİnan adamın kisligi hiç önemli değil ben topu topu herhalde 5 dakika gormusumdur o yüzden takılma bu duruma
donör isteğin nasıl oldu atıyorum beyaz tenli renkli gözlü falan isteğin oldumuİnan adamın kisligi hiç önemli değil ben topu topu herhalde 5 dakika gormusumdur o yüzden takılma bu duruma
Senin ve eşinin resimlerinizi yolluyorsunuz onlara size uygun birilerini buluyorlar egitim durumuna varana kadar alternatifler söylüyorlar bana 3 kişi bulmuşlardı sarışın ve ela gözlüyüm ona göre buldular bende 3 içinden bir tanesini seçtik eşimledonör isteğin nasıl oldu atıyorum beyaz tenli renkli gözlü falan isteğin oldumu
vuslatizmirSenin ve eşinin resimlerinizi yolluyorsunuz onlara size uygun birilerini buluyorlar egitim durumuna varana kadar alternatifler söylüyorlar bana 3 kişi bulmuşlardı sarışın ve ela gözlüyüm ona göre buldular bende 3 içinden bir tanesini seçtik eşimle
mesela ben mavı gözlü sarsısn istıyorum onlar benim istediğimi değilde kendi uygun bulduklarınımı seciyprşarSenin ve eşinin resimlerinizi yolluyorsunuz onlara size uygun birilerini buluyorlar egitim durumuna varana kadar alternatifler söylüyorlar bana 3 kişi bulmuşlardı sarışın ve ela gözlüyüm ona göre buldular bende 3 içinden bir tanesini seçtik eşimle
Sana uygun olması tabi daha önemli ama sen illaki ne bilim sarisin istersin yada esmer ona gorede ayarlarlarmesela ben mavı gözlü sarsısn istıyorum onlar benim istediğimi değilde kendi uygun bulduklarınımı seciyprşar
Merhaba sonucunuz ne olduMerhaba.Ben Azerbaycandan yazıyorum.18 mayıs donasyon yaptırdım.Bu gün 5ci günüm transferim gününü sayarsak. Yaptırdığım gün 1 saat iğne gibi sancılar batdı.başka bir belirtim yok. Bu gün idrar testi yaptım ama bir şey çıkmadı acele mi etdim acaba
vuslatizmirSana uygun olması tabi daha önemli ama sen illaki ne bilim sarisin istersin yada esmer ona gorede ayarlarlar
27si daha kan testimMerhaba sonucunuz ne oldu
Evet orası öyle özellikle kadin olarak daha ilgi alaka bekliyoruZ ama bu doktoru öyle degil sadece isini yapiyor gidiyor öyle maalesefama 5 dakka gördüysen seninle kşm ilgilendi bu tedavıde doktorum ilgisi motıvesi cok onemli değilmi insan daha pozitif olmazmı
Sana ait bir hemsire var istedigin zaman soru sorun ulasabiliyorsun her Daim senle ilgileniyorama 5 dakka gördüysen seninle kşm ilgilendi bu tedavıde doktorum ilgisi motıvesi cok onemli değilmi insan daha pozitif olmazmı
Merhaba, doktor Hit mükemmel bir Doktor. Tüp bebek sektörinde en iyilerden. Siz kalkip Doktor ile çay kahve keyfi yapmayacaksiniz, bu Klinikde hata yok, çok titiz ve tecrübeli. Ekibi süper. Adam belki ilk görüşte sert görünebilir, ama öyle deĝil. Siz tedaviniz için doktorun bakişina deĝil, tecrübesine bakin.Merhaba! hit nasıl bir doktor herkez cok sert ve ilgisiz diyor
sen gittin mi ona tedavıyeMerhaba, doktor Hit mükemmel bir Doktor. Tüp bebek sektörinde en iyilerden. Siz kalkip Doktor ile çay kahve keyfi yapmayacaksiniz, bu Klinikde hata yok, çok titiz ve tecrübeli. Ekibi süper. Adam belki ilk görüşte sert görünebilir, ama öyle deĝil. Siz tedaviniz için doktorun bakişina deĝil, tecrübesine bakin.
Evet. Kendi gözümle gördüĝüm ve tedavi okduĝum için bu kadar emin konuşabilirim. Ordaki Başhemşiresorumlusu Gülşen hanim herşey organize Eder ve sizinle ilgilenir. Allah gönlünüze göre versin.sen gittin mi ona tedavıye
Konunun üzerinden cok zaman geçmiş ama size sormak istediklerim var mesajimi görünce dönüş yaparmisinizSenin ve eşinin resimlerinizi yolluyorsunuz onlara size uygun birilerini buluyorlar egitim durumuna varana kadar alternatifler söylüyorlar bana 3 kişi bulmuşlardı sarışın ve ela gözlüyüm ona göre buldular bende 3 içinden bir tanesini seçtik eşimle
Türkiye de yok değil mi donasyon merkeziKonunun üzerinden cok zaman geçmiş ama size sormak istediklerim var mesajimi görünce dönüş yaparmisiniz