YUMURTA DONASYONU

donör isteğin nasıl oldu atıyorum beyaz tenli renkli gözlü falan isteğin oldumu
Senin ve eşinin resimlerinizi yolluyorsunuz onlara size uygun birilerini buluyorlar egitim durumuna varana kadar alternatifler söylüyorlar bana 3 kişi bulmuşlardı sarışın ve ela gözlüyüm ona göre buldular bende 3 içinden bir tanesini seçtik eşimle

Senin ve eşinin resimlerinizi yolluyorsunuz onlara size uygun birilerini buluyorlar egitim durumuna varana kadar alternatifler söylüyorlar bana 3 kişi bulmuşlardı sarışın ve ela gözlüyüm ona göre buldular bende 3 içinden bir tanesini seçtik eşimle
mesela ben mavı gözlü sarsısn istıyorum onlar benim istediğimi değilde kendi uygun bulduklarınımı seciyprşar

Merhaba.Ben Azerbaycandan yazıyorum.18 mayıs donasyon yaptırdım.Bu gün 5ci günüm transferim gününü sayarsak. Yaptırdığım gün 1 saat iğne gibi sancılar batdı.başka bir belirtim yok. Bu gün idrar testi yaptım ama bir şey çıkmadı acele mi etdim acaba
Merhaba sonucunuz ne oldu

ama 5 dakka gördüysen seninle kşm ilgilendi bu tedavıde doktorum ilgisi motıvesi cok onemli değilmi insan daha pozitif olmazmı
Evet orası öyle özellikle kadin olarak daha ilgi alaka bekliyoruZ ama bu doktoru öyle degil sadece isini yapiyor gidiyor öyle maalesef

Merhaba! hit nasıl bir doktor herkez cok sert ve ilgisiz diyor
Merhaba, doktor Hit mükemmel bir Doktor. Tüp bebek sektörinde en iyilerden. Siz kalkip Doktor ile çay kahve keyfi yapmayacaksiniz, bu Klinikde hata yok, çok titiz ve tecrübeli. Ekibi süper. Adam belki ilk görüşte sert görünebilir, ama öyle deĝil. Siz tedaviniz için doktorun bakişina deĝil, tecrübesine bakin.

Merhaba, doktor Hit mükemmel bir Doktor. Tüp bebek sektörinde en iyilerden. Siz kalkip Doktor ile çay kahve keyfi yapmayacaksiniz, bu Klinikde hata yok, çok titiz ve tecrübeli. Ekibi süper. Adam belki ilk görüşte sert görünebilir, ama öyle deĝil. Siz tedaviniz için doktorun bakişina deĝil, tecrübesine bakin.
sen gittin mi ona tedavıye

Konunun üzerinden cok zaman geçmiş ama size sormak istediklerim var mesajimi görünce dönüş yaparmisiniz

Merhabalar bundan bir kaç ay önce bende yumurta donasyonu yapmaya karar verdim ve araştırmalar yaptım. O dönem bende buradan tek tek sayfalarda kim nereye gitmiş nasıl bir yer diye çok fazla okudum. Sonra Doç. Dr. Ahmet Eser hocaya karar verdim ve şuanda hamileyim. Kesinlikle tavsiye ederim her anımda kafama takılan her soruda ulaştım sorularımın hepsine cevap vererek bizi çok rahatlattı ve ilk işlemimizde başarıyla sonuçlandı. Halen aklımıza takılan her soruda telefonunu açıp cevap veren bir hoca. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı da nasip eder Rabbım. Buradan belki birilerine faydam olur düşüncesiyle yaşadıklarımı paylaşmak istedim.

X