Yaptirdınız miİnşallah ben önümüzdeki ay
N’aptınız yaptırdınızmı. Hangı doktorYaptirdınız mi
Sonuç ne oldu canım hangi doktorBen yaptırdım
Deneyimlerinizi paylaşir misinizBen yaptırdım
Yumurta donasyonu yaptırdım kibris da şuan hamileyimN’aptınız yaptırdınızmı. Hangı doktor
Hit de yaptırdımN’aptınız yaptırdınızmı. Hangı doktor
Hit deN’aptınız yaptırdınızmı. Hangı doktor
Özelden yazdım canmDeneyimlerinizi paylaşir misiniz
Merhaba.Ben Azerbaycandan yazıyorum.18 mayıs donasyon yaptırdım.Bu gün 5ci günüm transferim gününü sayarsak. Yaptırdığım gün 1 saat iğne gibi sancılar batdı.başka bir belirtim yok. Bu gün idrar testi yaptım ama bir şey çıkmadı acele mi etdim acabaMERHABA LÜTFEN YUMURTA DONASYONU YAPTIRANLAR YORUM YAPABİLİR Mİ ?
Bana da yazarmısınız rica etsem. Ben de 18 mayıs yaptırdım çok heycanlıyımHit de
Özelden yazdım canm
Ever çok acele etmişin benim 10 günümde pozitif çıktı umarim Allah gönlüne göre verir umudunu sakın yitirme fazla düşünmemeye bak dinlen sürekliMerhaba.Ben Azerbaycandan yazıyorum.18 mayıs donasyon yaptırdım.Bu gün 5ci günüm transferim gününü sayarsak. Yaptırdığım gün 1 saat iğne gibi sancılar batdı.başka bir belirtim yok. Bu gün idrar testi yaptım ama bir şey çıkmadı acele mi etdim acaba
Merhaba.Ben Azerbaycandan yazıyorum.18 mayıs donasyon yaptırdım.Bu gün 5ci günüm transferim gününü sayarsak. Yaptırdığım gün 1 saat iğne gibi sancılar batdı.başka bir belirtim yok. Bu gün idrar testi yaptım ama bir şey çıkmadı acele mi etdim acaba
Ever çok acele etmişin benim 10 günümde pozitif çıktı umarim Allah gönlüne göre verir umudunu sakın yitirme fazla düşünmemeye bak dinlen sürekli
Merhaba! hit nasıl bir doktor herkez cok sert ve ilgisiz diyorHit de yaptırdım