YUMURTA DONASYONU

laris

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
37
50
28
Hanımlar merhaba . 26 yaşındayım dogustan yumurtalıklarım yok . istanbulda muayene için brüksel tüp bebek merkezinde hüsamettin hocaya gidiyorum çokta memnun kaldım . Muayeneler sonucunda kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik. fakat benim rahmim normalden daha küçük ve bu yüzden riskli olabilecegini söylediler . kendileri doğus tüp bebek merkeziyle anlasmalıymıs fakat ben yorumlara bakarak orayla tedavi olmayacagımı söyledim. şuanda arastırma içerisindeyim ve vita tüp bebek merkeziyle görüşüyorum . cok fazla yer arastırdım ama en icime sinen burası oldu . aranızda burayla görüşen yada tedavi olan var mı acaba

doktor seçimi veya klinik seçimi kararsızlığı bende de var memnun kaldınız mı acaba?

dr. Hit ile anlaştık. Doğum kontrol ilacım bugün bitti. Adet olmayı bekliyorum . 2.günü estrofem kullanmaya başlıcam bakalım rahmim be kadar kalınlasıcak görücez. İnşallah iyi giderse 11 aralıkta halil beyle görüşmemiz ona göre ilerleyecegiz. Çok araştırdım artık beynim yanmıstı . Ama halil beyle yüz yüze görüşünce güven oluştu . Cok nerdiven altı yer var ve göremiyoruz öncesinde. Hiç degilse halil beyin istanbulda bi kliniği var ve gidip görme sansı bulduk. Yüz yüze konustuk. İnşallah hayırlı sonuclar alırız

dr. Hit ile anlaştık. Doğum kontrol ilacım bugün bitti. Adet olmayı bekliyorum . 2.günü estrofem kullanmaya başlıcam bakalım rahmim be kadar kalınlasıcak görücez. İnşallah iyi giderse 11 aralıkta halil beyle görüşmemiz ona göre ilerleyecegiz. Çok araştırdım artık beynim yanmıstı . Ama halil beyle yüz yüze görüşünce güven oluştu . Cok nerdiven altı yer var ve göremiyoruz öncesinde. Hiç degilse halil beyin istanbulda bi kliniği var ve gidip görme sansı bulduk. Yüz yüze konustuk. İnşallah hayırlı sonuclar alırız
Yüzyüze nerede görüştünüz? Kliniği nerde istanbulda?

Merhabalar bende Ocak ayı gibi gitmeyi planlıyorum şuan kilo sorunum var ideal kilo için beklememiz gerektiğini söylemişti doktor hit siz gittinizmi işlemi yaptırdınız mi acaba

Ayın

ayın belirli günlerinde geliyor. Valikonagında bi klinikleri var

Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi

H

YUMURTA DONASYONU​

Okunmamış İlk Mesaja GitTakip Et
•••
L laris

L laris

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Hanımlar merhaba . 26 yaşındayım dogustan yumurtalıklarım yok . istanbulda muayene için brüksel tüp bebek merkezinde hüsamettin hocaya gidiyorum çokta memnun kaldım . Muayeneler sonucunda kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik. fakat benim rahmim normalden daha küçük ve bu yüzden riskli olabilecegini söylediler . kendileri doğus tüp bebek merkeziyle anlasmalıymıs fakat ben yorumlara bakarak orayla tedavi olmayacagımı söyledim. şuanda arastırma içerisindeyim ve vita tüp bebek merkeziyle görüşüyorum . cok fazla yer arastırdım ama en icime sinen burası oldu . aranızda burayla görüşen yada tedavi olan var mı acaba

Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et

e_rock74 e_rock74

e_rock74 e_rock74

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Hangisine karar verdiniz. Hit mi vita alteramı

Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
L laris

L laris

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Dr. Hit ile devam ediyoruz

Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et

S siyah62

S siyah62

Aktif Üye​

Kayıtlı Üye
doktor seçimi veya klinik seçimi kararsızlığı bende de var memnun kaldınız mı acaba?

Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
L laris

L laris

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye

Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
Reactions:Kibosx42

D delihindi

D delihindi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !​

tek ayak cezası

Kayıtlı Üye
Genişletmek için tıkla...

Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
L laris

L laris

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Ayın
ayın belirli günlerinde geliyor. Valikonagında bi klinikleri var

Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et

H hazal018

H hazal018

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Merhabalar bende Ocak ayı gibi gitmeyi planlıyorum şuan kilo sorunum var ideal kilo için beklememiz gerektiğini söylemişti doktor hit siz gittinizmi işlemi yaptırdiniz mi

Öncelikle Rabbim yardımcın olsun 🙏
Doğuştan uzak durun paranızı ve emeğimizi çöpe atmayın. Ağustosta maalesef beni bitirdiler 😔Şuan Vita Altera ile bende görüşme içindeyim. Bir arkadaşım geçen Ctesi transferi oldu orda İnşAllah güzel haberlerini bekliyorum.. Bende sanırım bu ay sonuna doğru başlayacağım..
Hakkınızda hayırlısı olsun İnşaAllah 🙏

Doğuştan uzak durun paranızı ve emeğimizi çöpe atmayın. Ağustosta maalesef beni bitirdiler 😔Şuan Vita Altera ile bende görüşme içindeyim. Bir arkadaşım geçen Ctesi transferi oldu orda İnşAllah güzel haberlerini bekliyorum.. Bende sanırım bu ay sonuna doğru başlayacağım..
Arkadaşınız umarım hayırlı haberler alır, siz de çocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah. Süreciniz hakkında Vita için bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.

• Beğen
Reactions: Dei
Merhaba doğuş ta hangi doktora gitmistinz ..bu ay sonu bende doğuş tüp bebeğe gidiyorm 😏

• Beğen
Reactions: Dei
vitadan emin olamamın tek sebebi bana biraz resmi bi kurum gibi gelmemeleri . adam akıllı web siteleri bile yok . o yüzden ben vazgeçmiştim. inşallah bende 22 aralık yada 23 aralık tranfer olucam. eşim bu cumartesi kıbrısa sperm örnegi vericek

bende dogusa asla gitmezdim acıkcası. yine sizin kararınız . ama en kötü klinik olarak geçiyor adı
bende dogusa asla gitmezdim acıkcası. yine sizin kararınız . ama en kötü klinik olarak geçiyor adı
Bende artık bundan emin olamaya başladım o kadar kötü yorumlr var kii 😭eşime rahim duvarı yeterli değil vs. diye anlattığım da bana kızıyor yok ben hep olumsuz düşünüyormuşm 😬 o kadar parayı çöpe atamaktan korkuyrm bizim uçak biletleri faln da alındı ..napacagimi bilmiyorum

vitadan emin olamamın tek sebebi bana biraz resmi bi kurum gibi gelmemeleri . adam akıllı web siteleri bile yok . o yüzden ben vazgeçmiştim. inşallah bende 22 aralık yada 23 aralık tranfer olucam. eşim bu cumartesi kıbrısa sperm örnegi vericek
Siz hangi merkezle tedavi oluyorsnz

Hangi klinik?

X