Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende ağustosta gidicem hala merkez araştırmaktayım sizler sürecinizi paylaşabilir misinizMerhaba ben mayıs ilk haftası kibris yumurta donasyonu için dr hit e gitcem.yumurta donasyonu yaptıranlar olumlu olumsuz yorumlarınızı alabilirmiyim. Çok heyecanlıyım teşekkürler
tabiki inşallah olurda bakalım arastrmalarimda en çok olumlu hit gibi geldiMerhabalar bende ağustosta gidicem hala merkez araştırmaktayım sizler sürecinizi paylaşabilir misiniz
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah tek embriyo mu çift mi transfer olacak?Merhaba ben mayıs ilk haftası kibris yumurta donasyonu için dr hit e gitcem.yumurta donasyonu yaptıranlar olumlu olumsuz yorumlarınızı alabilirmiyim. Çok heyecanlıyım teşekkürler
Ben daha önce hit gittim ikizlerime hamile kaldım çok memnunum onlardan gebeliğim bazı nedenlerden dolayı sınlandırıldı ama yine gidicemMerhabalar bende ağustosta gidicem hala merkez araştırmaktayım sizler sürecinizi paylaşabilir misiniz
Merhaba çift embriyo istiyoruzCanım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah tek embriyo mu çift mi transfer olacak?
Allahım bu sefer emeklerinizi boşa çıkarmasın.cok stresli zamanmışBen daha önce hit gittim ikizlerime hamile kaldım çok memnunum onlardan gebeliğim bazı nedenlerden dolayı sınlandırıldı ama yine gidicem
İnşallah hayırlısı olur sizin için kolaylıkla hamile kalır ve bebeğinizi/bebeklerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız çift embriyo doktor mu çneriyor? İkizlerde erkem doğum gibi riskler var maalesefMerhaba çift embriyo istiyoruz
Merhaba ucuzler tehlikede iki okadar değil biri tutmazsa biri tutar die düşünüyoruz inşallah 8nde gidecezİnşallah hayırlısı olur sizin için kolaylıkla hamile kalır ve bebeğinizi/bebeklerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız çift embriyo doktor mu çneriyor? İkizlerde erkem doğum gibi riskler var maalesef
Sağlıcakla kolaylıkla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah Rabbim güzel haberlerini bekliyoruz canımMerhaba ben mayıs ilk haftası kibris yumurta donasyonu için dr hit e gitcem.yumurta donasyonu yaptıranlar olumlu olumsuz yorumlarınızı alabilirmiyim. Çok heyecanlıyım teşekkürler
Evet canm estrofem falan bugün rahim ölçüm bakılacak heyecan bastı beniHaberlerinizi bekliyoruz çok heyecanlı az kalmış sen de hit e gidiyorsun dimi? İlaç kullanmaya başladın mı?
İnşallah Allah kimsenin emegini boşa çıkarmasınSağlıcakla kolaylıkla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah Rabbim güzel haberlerini bekliyoruz canım
4 gün sonra bebeğinle aynı bedende olacaksın Allahın izniyleEvet canm estrofem falan bugün rahim ölçüm bakılacak heyecan bastı beni
İnşallah 8nde sperm alınacak galiba 13ne transfer yapılır.4 gün sonra bebeğinle aynı bedende olacaksın Allahın izniyle
Merhaba canım bende hitte karar kıldım acaba ne yaşadını ve tecrübeni bizimle paylaşır mısın umarım olumlu olurMerhaba ben mayıs ilk haftası kibris yumurta donasyonu için dr hit e gitcem.yumurta donasyonu yaptıranlar olumlu olumsuz yorumlarınızı alabilirmiyim. Çok heyecanlıyım teşekkürler
gMerhaba ben mayıs ilk haftası kibris yumurta donasyonu için dr hit e gitcem.yumurta donasyonu yaptıranlar olumlu olumsuz yorumlarınızı alabilirmiyim.
güzel haberlerini bekliyoruz bende 1 ay sonra gıdeceğim hit e tüm dualarım seninleEvet canm estrofem falan bugün rahim ölçüm bakılacak heyecan bastı beni
Kaç kuru hangisinden kullandığını yazar mısın bende ilaç depolamaya başladım neyi ne kadar kullandığımızı unuttumİnşallah Allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın
Merhaba cann geldim dün hite sperm alindi p.tesi transfer inşallah çok olumlu konuştu düzgün birine benziyor doktorda hemşirede aklına takılan bisey olursa sorabilirsinMerhaba canım bende hitte karar kıldım acaba ne yaşadını ve tecrübeni bizimle paylaşır mısın umarım olumlu olur
Merhaba canm dün geldik sperm alindi estrofem stokla ayda bi alma hakkın var ama ilk haftadan sonra 1haftada bi kutu bityo 4bes paket al başkasında yazdrqbilirsen 260 tl tanesiKaç kuru hangisinden kullandığını yazar mısın bende ilaç depolamaya başladım neyi ne kadar kullandığımızı unuttum