Yumurta donasyonu ile hamile kalanlar

oysdsns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
3
0
1
44
Arkadaslar selam, özelikle yumurta donasyonu yaptiranlara soruyorum. Kac kez yaptirdiniz ve hamile kaldiniz? Ben bugün yine bir negativ sonucu aldim ve cok üzgünüm. Galiba Rabbim bana nasip etmek istemiyor .

Arkadaslar selam, özelikle yumurta donasyonu yaptiranlara soruyorum. Kac kez yaptirdiniz ve hamile kaldiniz? Ben bugün yine bir negativ sonucu aldim ve cok üzgünüm. Galiba Rabbim bana nasip etmek istemiyor .
Merhaba saglik olsun sizin sagliginizdan onemli degil hangi merkezde yapmistiniz

Merhaba saglik olsun sizin sagliginizdan onemli degil hangi merkezde yapmistiniz
Ivox . Merkezden gayet memnunum . Üc ay evvel tutmusdu ikizler . Maalesf 9 haftada düsük yaptim . Artindan iki hafta evvel yine yaptirdim . Tutmadi. Acelemi ettim acaba bilmiyorumki. Daha evvelinde sayisin kendimde artik unuttugum tüp bebek de var.

Embriyolara Pgt yaptirmanizi öneririm embriyolarda sorun olabilir mürüde hanimda iyi bi dr olarak biliyorum caninizi sikmayin herseyde bir hayir vardir

Murüde hanim ve ekibinden cok memnunuz. Evet Rabbimizin bir bildigi varki nasip etmiyor demekki . Cok yoruldum. Belkide herseyi oldugu gibi kabul etmem gerekiyor . Bilmiyorum . Olmayinca olmuyor

İnsallah aradiginizi arzu ettiginizi bulursunuz bu surecler cok zorlu surecler Allah yardimciniz olsun

Sperm de sorun olabilir mi yaş ileri ise genetik bozuluyorya yapay zeka ile sperm seçimi yapılabilir çünkü yumurta donasyonu benim bildiğim küçük yaşlarda ve kaliteli olanlardan alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…