Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba saglik olsun sizin sagliginizdan onemli degil hangi merkezde yapmistinizArkadaslar selam, özelikle yumurta donasyonu yaptiranlara soruyorum. Kac kez yaptirdiniz ve hamile kaldiniz? Ben bugün yine bir negativ sonucu aldim ve cok üzgünüm. Galiba Rabbim bana nasip etmek istemiyor .
Ivox . Merkezden gayet memnunum . Üc ay evvel tutmusdu ikizler . Maalesf 9 haftada düsük yaptim . Artindan iki hafta evvel yine yaptirdim . Tutmadi. Acelemi ettim acaba bilmiyorumki. Daha evvelinde sayisin kendimde artik unuttugum tüp bebek de var.Merhaba saglik olsun sizin sagliginizdan onemli degil hangi merkezde yapmistiniz
Sperm de sorun olabilir mi yaş ileri ise genetik bozuluyorya yapay zeka ile sperm seçimi yapılabilir çünkü yumurta donasyonu benim bildiğim küçük yaşlarda ve kaliteli olanlardan alınıyorIvox . Merkezden gayet memnunum . Üc ay evvel tutmusdu ikizler . Maalesf 9 haftada düsük yaptim . Artindan iki hafta evvel yine yaptirdim . Tutmadi. Acelemi ettim acaba bilmiyorumki. Daha evvelinde sayisin kendimde artik unuttugum tüp bebek de var.
Doktorlar spermde hicbir sorun yok demisdi , ama yinede özel bir yöntem ile en iyi spermler secildi. Hicbir aciklamasi yok dediler . Simdi histereskopi yapilmasini öneriyorlar ayni zamanda cizikde atilsin dendi.Sperm de sorun olabilir mi yaş ileri ise genetik bozuluyorya yapay zeka ile sperm seçimi yapılabilir çünkü yumurta donasyonu benim bildiğim küçük yaşlarda ve kaliteli olanlardan alınıyor
Vardır Allah’ın bir bildiği bir şey sormak istiyorum donasyonda kaç embriyonuz beşinci güne vardıArkadaslar selam, özelikle yumurta donasyonu yaptiranlara soruyorum. Kac kez yaptirdiniz ve hamile kaldiniz? Ben bugün yine bir negativ sonucu aldim ve cok üzgünüm. Galiba Rabbim bana nasip etmek istemiyor .
Üzülme diyemeyeceğim çünkü seni çok iyi anlıyorum canım bende iki defa transfer yaptırdım pozitifi gördük ama kalbi durdu kaybettim bebeklerimi şimdi 3.ye hazırlanıyorum kan pıhtılaşma testi yaptırdın mi sen ben yapmamıştım şimdi onun sonucu ile öğrendim pıhtılaşma varmış bende.birde spermde DNA hasarı da olabiliyormuş detaylı baktirmis mi idin tedbir bizden takdir Allah'tan herşey geliyor insanın aklına inşallah Rabbim nasip etsin bizleredeArkadaslar selam, özelikle yumurta donasyonu yaptiranlara soruyorum. Kac kez yaptirdiniz ve hamile kaldiniz? Ben bugün yine bir negativ sonucu aldim ve cok üzgünüm. Galiba Rabbim bana nasip etmek istemiyor .
İyi geceler transferden önce embriyo kalitesini söylediler mi? Lütfen ama lütfen transferden önce bunu öğrenin lafla çok iyi deyip sonra da bir öğreniyoruz ki çöp denilecek embriyolar olduğu ortaya çıkıyor maalesef acı tecrübem böyle olduArkadaslar selam, özelikle yumurta donasyonu yaptiranlara soruyorum. Kac kez yaptirdiniz ve hamile kaldiniz? Ben bugün yine bir negativ sonucu aldim ve cok üzgünüm. Galiba Rabbim bana nasip etmek istemiyor .
Allahin taktiri . 5 tane Embriyomuz vardi . Suan 1 tane sonuncu kaldi .Vardır Allah’ın bir bildiği bir şey sormak istiyorum donasyonda kaç embriyonuz beşinci güne vardı
Üzülme diyemeyeceğim çünkü seni çok iyi anlıyorum canım bende iki defa transfer yaptırdım pozitifi gördük ama kalbi durdu kaybettim bebeklerimi şimdi 3.ye hazırlanıyorum kan pıhtılaşma testi yaptırdın mi sen ben yapmamıştım şimdi onun sonucu ile öğrendim pıhtılaşma varmış bende.birde spermde DNA hasarı da olabiliyormuş detaylı baktirmis mi idin tedbir bizden takdir Allah'tan herşey geliyor insanın aklına inşallah Rabbim nasip etsin bizleredee
İyi geceler transferden önce embriyo kalitesini söylediler mi? Lütfen ama lütfen transferden önce bunu öğrenin lafla çok iyi deyip sonra da bir öğreniyoruz ki çöp denilecek embriyolar olduğu ortaya çıkıyor maalesef acı tecrübem böyle oldu
Üzülme diyemeyeceğim çünkü seni çok iyi anlıyorum canım bende iki defa transfer yaptırdım pozitifi gördük ama kalbi durdu kaybettim bebeklerimi şimdi 3.ye hazırlanıyorum kan pıhtılaşma testi yaptırdın mi sen ben yapmamıştım şimdi onun sonucu ile öğrendim pıhtılaşma varmış bende.birde spermde DNA hasarı da olabiliyormuş detaylı baktirmis mi idin tedbir bizden takdir Allah'tan herşey geliyor insanın aklına inşallah Rabbim nasip etsin bizlerede![]()
Evet vermiyorlar belge falan ama embriyo kalitesini gösteren belgeyi transferden once göstermek zorundalar. Bizde acemiydik ooo çok iyi süper dediler nerden bilelim negatif olunca istedim günlerce oyaladilar sonra baktık ki çöp denilecek embriyolarmış. Bir daha belgeyi görmeden asla transfer yaptırmam aslında bazı yerler kendileri direkt gösteriyor öncesindeLafla tabiki en iyisi dediler . Söylediklerine inanmak zorundayiz degilmi ? Kibrisda bize yazili hicbirsey vermedilerki. Vermiyorlarda