Yumurta donasyonu 2024

2 arkadaşım Claviste yaptırdı.ikisi de ikiz gebe.Ben de Clavis'e karar verdim.Yaşımdan dolayı Selen hoca 1 embriyo transfer edecek.Clavis'e de bir bakın derim.

2 arkadaşım Claviste yaptırdı.ikisi de ikiz gebe.Ben de Clavis'e karar verdim.Yaşımdan dolayı Selen hoca 1 embriyo transfer edecek.Clavis'e de bir bakın derim.
Yaşınız kaç acaba. Bende transfer edilecek empriyo sayısında kararsızım. Doktor tek öneriyor. Ben acaba çocuk hayatında yalnızlık mı çeker diye çift mi olsa diyorum. Sonuçta biz yaşlı anne babalar olacağız. Ve kuzenleri de çoktan büyümüş olacaklar. Fakat ikiz bebeğe de bu yaştan sonra enerjim yeter mi bilmiyorum.

47 yaşındayım.Tansiyonum ara ara 14-15 lere çıkıyor.Selen hoca önce senin sağlığın dedi ve ikiz gebeliği benim için riskli buldu.

Burada fiyatları okuyorum ama ya bana çok indirim verdiler yadaburadaki arkadaşlar çok araştırmadı ben 4500 5000 civarı aldım Kıbrısta aradığım yerlerde 6000 6500 lerden yazıyor herks biraz abartı geldi bana. Gidip doğuran arkadaşlard var bildiğim benim konuştuklarımdan yoksa kendmden şüphe edicem

Hangi klinik sizinki

Canım bir yanlışlık var fiyatta daha 1 hafta önce konuştuk 6000 bin donasyon 7000 binde kendi yumurtamida toplatirsam ben şuan kendi yumurtamla yaptırıyorum 3500 Euro sadece hastane ücreti ilaclar testler hariç kendi yumurtamla olmazsa donasyon yaptırırım diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…