Yumurta donasyonu 2024

Ben böyle bir konuşma yapmadım. Belki de genetik test istediğim için zaten empriyolar dondurulacaktı o yüzden böyle bir konuşma yapmadık. Sadece donör adet gördüğünde sizi bilgilendireceğiz ve donörün tedavisi başlayacak denildi. Donör adet gördüğünde aradılar bilgi verdiler. Arada da donörün kontrollerinin yapıldığı ve herşeyin yolunda olduğu bilgisi verildi. Yumurta toplanacağı günde eş zamanlı eşim çağrıldı. Eşimden de sperm alındı. Yani zannediyorum herşey olağan döngüsünde devam etti. Tabi ben öyle biliyorum.

Ben özellikle taze transferde donör ile adetim nasil es zamanlı denk gelecek diye sorduğumda, donorler zaten doğum kontrol hapı kullaniyor, bıraktıklarına da adet oluyorlar sizinle aynı tarihte diye cvp aldım. Hatta bunun yumurta kalitesine etkisi olmuyor mu diye de hep sordum merkezlere, ventus Emine hanım dahil, yok siz bunları kafaya takmayın dediler, sizde embriyolar donduruldugu için donorun normal adet tarihi beklenmis oluyor anladığım kadarıyla, ben taze embriyo transferi ve es zamanlı adet için bu cvp aldım hep,...sizdeki gibi dondurulmuş embriyo transferi belki de doğru olan, çünkü bu durumda adet esitleme gibi birsey olmuyor.

O yüzden ilk seferde tutmama oluyo o zaman

Anladım. Ama merak ettim. Bir daha ki görüşmede bunu soracağım.

Benim tedavi gördugum merkez dediginiz gibi daha önceden senkronize ediliyor, kan degerleri, dış görünüm falan donörlerden daha önce toplanıyor yumurtalar ve hangisi anne adayına uygunsa onu kullanıyorlar

Merhaba, benimki donasyon değildi. İstanbul nisantasindaki bahceciye gittim, özellikle Mustafa bahceciye muayene oldum. Donasyon hiç denemedim ben.

Baku medikal plaza ile görüştüm ben burda blackcik arkadaştan duydum bende önceden bilmiyordum, nufus cüzdanı yeterli gitmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…